Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.04.17. 12:31:10

Mert a te nagy érved az volt amikor írtam ide kritikát,h Messikém hogy teljesít,aminek aztán sok köze van Pintohoz :D

Rövidre zárhatjuk,mert szépen mellébeszélsz te is, szóval SZERINTED Pinto teljesítménye nem rosszabb, mint azt egy kapustól nálunk elvárható lenne? Szerintem rosszabb, ha szerinted nem,akkor már értem, mit miért és miért így művelsz ebben a topikban.

arról meg nyugodtan írj ki közvélemény kutatást,vagy nézz szét külföldi fórumokon is,h a többség szerint rendben van e Pinto elmúlt hetekben nyújtott játéka,vagy nem. meg fogsz lepődni (amit továbbra sem értek :D).

nem irigylem,h a mélyvízben találta magát, ettől még a kritikák jogosak.

2ből 1et meg kellett volna fognia, főleg úgy,h azelőtti meccseken is hibázott eleget,szerencséjére nem lett belőlük közvetlen gól, bár tegnapit bírónak köszönheti.

nálam Pinto nem kompenzálta a hibáit, ergo a kritikák jogosak. Ahogy jogosak Messire,meg az egész csapatra is szinte kivétel nélkül. nem értem,h ezt hogy nem látod be.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.17. 10:39:27

Ozsimiki,Alcantara,
Ti ketten jelentitek a mindenkit? :) Optimisták vagytok. 8)
Ozsimiki,
Nem tudom miért kell itt terelni, hogy fogadásból írom ezt. Te kb. akkor is szidod szerencsétlent, ha egy kirúgása pontatlan, így nem lepődöm meg, hogy tegnap is sikerült megtalálni.

Nem baj, hogy szidod, de egy ész érvet nem tudsz felmutatni arra, hogy mit miért állítottál.
Fogni kéne, ennyit tudtál mondani, de azt megint nem tudtad leírni, hogy egy olyan labdát, hogy, és miért kellett volna fogni, ami takarásból jött, ráadásul a védő lábai között, a hosszú sarokba.
Azt meg megint nem értem, miért kell Pintonak felírni, hogy ziccerben képes volt neki Bale gólt lőni.
De már nagyon unalmas, 3-jára írom le ezeket, de te még most sem reagálsz rá semmit ésszerűen, csak terelsz, szóval felőlem hagyhatjuk.
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.04.17. 06:49:53

Sanama!

Ez a topik Pintoról szól, nem a csapatról ánblokk,meg Messiről...

és aki ide ír,az rajtad kívül nyitott szemmel nézte a meccset. Értem én,h 3 meccsen egy gólt lőttünk, trék is vagyunk elől,senki nem cáfolja, ettől még Pinto a saját feladatkörét NEM JÓL látta el. Ez IS jogos kritika, bár úgy látom vkivel buktál egy fogadást,és direkt szítod itt a feszkót azzal, a napnál is világosabb dolgokat azért is cáfolod, ill cáfolni próbálod...

ez olyan mintha a tegnapi meccs után, meg az utóbbi időszak után azt írnád,h Messi nem fut keveset,sőt a legtöbbet a csapatból...hát ott is hasonlóan értetlenkednénk rajtad. (mert bár kedvencem a srác, én is látom,h nem kerek vmi nála, csak az elmúlt "vitákban" annyit írtam,h ettől még nem adnám el azonnal :wink: )

megértelek,h bosszant a nagy nevek hozzáállása,teljesítménye (ez tök jogos), de ettől még a kis nevek (ala Pinto) hibáit nem törölhetjük el,meg nem mentesíti őket,h ott elől a gigasztárok is 0ák...(utóbbit sosem cáfoltam, szóval nem tudom mire vélni a "támadásod", tényleg fogadhattál vkivel :mrgreen: )
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2014.04.17. 00:39:55

bennike123 írta: Szerintem te Pintora gondolsz. :mrgreen:
Persze, hogy Pintora gondolok :D Csak mivel nincs külön topikja, és itt arról megy a vita, hogy ő-e a saras, gondoltam egyértelmű lesz, hogy Pintoról van szó. :D
De javítottam ;)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
bennike123
Jugador del Barça

2014.04.17. 00:34:59

geridoss írta:Mindkét oldalnak igazat adnék, szerintem az első gól bőven a fogható kategória, ha jobban ér bele, akkor simán melléüti. Viszont a másodikról egyértelműen nem tehet, ott Bartrának fel kellett volna rúgni a fél pályánál. Lap járt volna érte, de kit érdekel?

Megjegyzem, Alves oldala volt, ő hol is volt?
Szerintem te Pintora gondolsz. :mrgreen:
Ac dc - Aerosmith - Def Leppard - Guns n Roses - Led Zeppelin - Nirvana - The Doors - Queen. ~the REAL music~
geridoss
Director del Fútbol

2014.04.17. 00:28:15

Mindkét oldalnak igazat adnék, szerintem az első gól bőven a fogható kategória, ha jobban ér bele, akkor simán melléüti. Viszont a másodikról egyértelműen nem tehet Pinto, ott Bartrának fel kellett volna rúgni a fél pályánál Balet. Lap járt volna érte, de kit érdekel?

Megjegyzem, Alves oldala volt, ő hol is volt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geridoss 2014.04.17. 00:42:52-kor.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.17. 00:09:11

Sanama írta:Persze. Ha 1 kapus ziccert fog, az semmi :D Ha Valdes hozta volna ugyanezt a formát ma, akkor meg nyomnátok az ilyen hozzászólásokat, hogy:
-előtte nincs védelem, így nehéz.
-kapott 2őt, de védett 3mat, rendben volt
stb,stb.
Egy bűnbakot találni kell értem én, és Messit nem lehet szidni, ő meg egy cserekapus, teljesen logikus, hogy őt kell kipécézni. Hatalmas szégyen, hogy egy Bale ziccerben gólt lő neki, vagy hogy Di Maria takarásból a hosszúba gólt lő neki, valóban.

Azt várom, Bartrát mikor találjátok meg, hogy mekkora nulla, hogy Bale lefutotta. Még ezt is hamarabb fogjátok elővenni, mint azt, hogy Messi ma is hulladék volt, és a támadófoci egyik legnagyobb képviselője, a Barca, 3meccs alatt kiszenvedett magából 1 gólt.
Rajtad kívül ma mindenki így látja, de ez nem kell, hogy meggyőzzön. Senki nem csak rajta veri el a port. A többi játékos topikjába is van írva negatívum, olvasd.

Olyat meg felesleges írnod, hogy mit írnánk ha Valdes stb.. Mikor találjuk meg MAJD Bartrát...

Ez nem észérv!

Mellesleg, ha egy kapus nem a kifutást választja olyankor, amikor röviden jön a támadó viszonylag kedvezőtlen szögben, akkor legalább, ha letérdepel előre, illik bizonyos pontokat takarni és nem bőrbe kapni a potyát.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.17. 00:00:07

Alcantara írta:Semmi bravúrja nem volt neki ma, az nem bravúr, ha testmagasságba lövik és maga elé üti.
Illetve két bravúrja mégis volt, a két gól. Az elsőnél eldőlt, mintegy liszteszsák, baráti meccsen hamarabb leérnek 50 éves kapusok, mint ő abban a szituban.
A másodikat nem is kell magyarázni. Egy szó van rá:SZÉGYEN. :oops:

Én is védtem őt bizonyos meccseken, de ma ne védjük már itt. Nem érdemli meg, egyszerűen kutyaütő volt.

Fejben már nem alkalmas komoly meccsekre, megöregedett.
Persze. Ha 1 kapus ziccert fog, az semmi :D Ha Valdes hozta volna ugyanezt a formát ma, akkor meg nyomnátok az ilyen hozzászólásokat, hogy:
-előtte nincs védelem, így nehéz.
-kapott 2őt, de védett 3mat, rendben volt
stb,stb.
Egy bűnbakot találni kell értem én, és Messit nem lehet szidni, ő meg egy cserekapus, teljesen logikus, hogy őt kell kipécézni. Hatalmas szégyen, hogy egy Bale ziccerben gólt lő neki, vagy hogy Di Maria takarásból a hosszúba gólt lő neki, valóban.

Azt várom, Bartrát mikor találjátok meg, hogy mekkora nulla, hogy Bale lefutotta. Még ezt is hamarabb fogjátok elővenni, mint azt, hogy Messi ma is hulladék volt, és a támadófoci egyik legnagyobb képviselője, a Barca, 3meccs alatt kiszenvedett magából 1 gólt.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.16. 23:55:18

Semmi bravúrja nem volt neki ma, az nem bravúr, ha testmagasságba lövik és maga elé üti.
Illetve két bravúrja mégis volt, a két gól. Az elsőnél eldőlt, mintegy liszteszsák, baráti meccsen hamarabb leérnek 50 éves kapusok, mint ő abban a szituban.
A másodikat nem is kell magyarázni. Egy szó van rá:SZÉGYEN. :oops:

Én is védtem őt bizonyos meccseken, de ma ne védjük már itt. Nem érdemli meg, egyszerűen kutyaütő volt.

Fejben már nem alkalmas komoly meccsekre, megöregedett.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.16. 23:52:07

ozsimiki írta:Lehet divat fikázni,de védeni meg egyszerűen böszmeség...rossz szavunk nem lehet rá, jah végül is miért ne jöjjön ki normálisan a 85.percben :) de így igaz ahogy írod Sanama, mindent megtett ma ő is a sikerért, nem hibázott abban ami a dolga...végülis...:)

nah mind1, nem csak ő tehet a dolgokról,de amikor ide érkezik kritika,az IS jogos.
A lényeg, hogy beszélsz a levegőbe már megint. Egy dolgot nem tudtál cáfolni, de mindegy.
Arra semmit nem tudtál reagálni, hogy 3meccs alatt 1gólt lőtt a csapat, azt is 1 védő. Talán a drága Messidnél kéne ma is keresni a hibát, hogy hol volt már megint? Vagy Neymarnál, hogy miért nem lövi be a ziccereket. Vagy úgy az egész támadójátékban.
1 az 1ben viheti a kapusra egy Bale szintű ember, az lett volna meglepetés, ha nem lövi be, de Pinto egy nulla. Végülis 3 bravúrja volt, de az kit érdekel.
Nem baj, rögtön szidjuk Pintot, hisz az a legkönnyebb, évek óta azzal nyerünk meccseket, hogy kifogjuk az ellenfél szemét és 1-1 góllal nyerünk mindig. Ha te így gondolod arra nem tudok mit mondani, nem tudom mit nézel évek óta.
pep71
Entrenador del Barça

2014.04.16. 23:51:09

visca el barca írta:pintyő nagy volt ma :D vastagon benne volt mindkét gólban, ráadásul ami tök szabályos golt elvettek a madridtól az sem rajta múlt :D

huh mekkora lesz ha jövőre ő neki kell végig tolni. igaz neki is lejár a szerződése :D
Az a gól amúgy les is volt, mert Pinto Bale előtt feküdt és az utolsó előtti védőt kell nézni a lesnél, ami Pinto volt. (legalább is én így láttam abból az ismétlésből, de nem biztos).
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.04.16. 23:45:06

Ez más lapra tartozik, hogy mi hány gólt lőttünk. ETTŐL MÉG nem lehet ilyen gólt kapni. Persze ha úgy játszunk, ahogy tudunk igazából, akkor beleférhetett volna.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.04.16. 23:44:57

Lehet divat fikázni,de védeni meg egyszerűen böszmeség...rossz szavunk nem lehet rá, jah végül is miért ne jöjjön ki normálisan a 85.percben :) de így igaz ahogy írod Sanama, mindent megtett ma ő is a sikerért, nem hibázott abban ami a dolga...végülis...:)

nah mind1, nem csak ő tehet a dolgokról,de amikor ide érkezik kritika,az IS jogos.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.16. 23:43:54

pintyő nagy volt ma :D vastagon benne volt mindkét gólban, ráadásul ami tök szabályos golt elvettek a madridtól az sem rajta múlt :D

huh mekkora lesz ha jövőre ő neki kell végig tolni. igaz neki is lejár a szerződése :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.16. 23:41:04

Rivaldo11 írta:Ilyen gólt, mint amilyet Pinto kapott-mondjuk ez az elsőre is igaz-ezen a szinten nem lehet kapni-de még edzésen, egymás közötti játékban is jó pár kör futás, ha benyeled.
Mintha Valdés nem kapott volna tucat számra köténybe gólt karrierje során.

Nagyon egyszerű Pintot fikázni, de megint inkább azt nézzük már meg,hogy elmúlt 3 meccsen 1gólt lőttünk, azt is egy védő. Pinto nagyokat fogott, egy rossz szó nem lehet rá ma sem.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.04.16. 23:38:20

Ilyen gólt, mint amilyet Pinto kapott-mondjuk ez az elsőre is igaz-ezen a szinten nem lehet kapni-de még edzésen, egymás közötti játékban is jó pár kör futás, ha benyeled.
Rivaldo-A Legnagyobb.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.16. 23:37:40

Na meg a végső sípszó után is vigyorogva beszélgetett a bíróval.
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.04.16. 23:34:06

Pinto:

pár hónapja vitatkoztam róla,h egy profi sportolótól nálam nem férne bele,h bohóckodik itt ott,meg vigyorog,meg Ő a csapat mókamikije, közben meg meccset alig játszik, hiszen "csak" egy cserekapus. (ezt azzal kapcsban írtam,h megbékélt jópár éve,h ő csak csere, és nekem visszatetsző,h van kedve hülyéskedni, hiszen ha vki profi,akkor próbáljon kitörni, vagy legalábbis ne az látszódjon róla,h ennyi elég..nah mind1)

a gond ott kezdődik,h amikor kilép a bohóc szerepből az öltözőben,akkor igazából nem lép ki,mert a pályán is ebben tündököl. Remélem most legalább eltelik 1-2 hét míg nem olvashatunk,vagy láthatunk vicces videót róla,h hogy nevetteti meg a srácokat a repcsin...

egyszer kellett volna jól kijönnie, nem tette, vége is volt a döntőnek. de hát csóri nem tehet róla,h Valdes kidőlt,de h senki nincs a csapatban aki megmondaná neki,h most már nem a B csapattal cicázol,hanem éles meccs van...

nah mind1, azt azért köszönöm neki,h a Pep érában,és máskor is jó kedvet csalt a csapattársai arcára az edzéseken,meg az utazásokon, ők meg hálaként a szurkolókat örvendeztették pár kupával...

Természetesen nem csak az ő sara a kupa sem,meg a Bl sem, bajnokság sem, csak kicsit nevetséges,h egy Barcelona hogy juthat idáig,h a szezon döntő szakaszában Ő a B terv :D
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.13. 06:45:58

Mi folyt itt az éjszaka? :roll: :lol:

Szegény Pintot elővenni, hogy nem tudtuk 0:0-ra hozni a meccset a félelmetes, méltán rettegett Granada ellen?

A gólnál a felelősséget szerintem nyugodtan meg lehet osztani Pinto és Montoya között, mert amit Montoya (mellesleg így is ő volt a csapat legjobbja, ami a többiek szégyene egyben) is csinált az minden volt, csak nem kiszorítósdi. Ráadásul a csatár a tizenhatoson belül ütemet is tévesztett, bőven lett volna idő blokkolni. Meg lehet nézni a Granada hátvédjét ezt a Nyom nevezetű palit hogyan kell ezt profi szinten csinálni. Neymar elől a levegőt is elszívta, ha próbált kapura törni. Semmi mással nem élt, csak a fizikai és testi erőfölényével, (ja, hogy a mi játékosainknak olyan nincs is! eléggé sajnálatos) de azt kiválóan csinálta.
Ő pedig egy középszerű játékos elvileg, egy kieső csapatban.

Pintonak sem kellett volna a rövidbe kapni a gólt ez kétségtelen, de szerencsétlent felesleges elővenni akkor, amikor 10 játékosunk, két elvileg sorsdöntő meccsen 0(!!!) gólt lő.

Felesleges egyénenként bárkit is elővenni, teljesen szétestünk, ez a tegnapi nappal egyértelművé vált.
Az egész csapat mentálisan és morálisan nagyon-nagyon mélyen van, ez pedig bizonyos pozíciókban változást kell, hogy hozzon.
zola8787
Director del Fútbol

2014.04.13. 00:25:11

Yaya(07-10) írta:Seejtettem, hogy komoly handicap valdés kiesése, de hogy ekkora...
Nem csak erre reagálnék, hanem az ez utáni vitatkozásra is. Sajnos annyira lesüllyedt már a Barcelona, hogy azon vitatkoztok, hogy nem sikerült kihúzni egy 16. helyezett Granada ellen a 0-0-át, mert lényegében most ezen megy a vita. Ha lőttünk volna MINIMUM 1 gólt, akkor azt mondom, az elvakultak kezdhetik a szidást, de a jelenlegi helyzetben... Ez a fórum se a régi, én is írtam irtózatos nagyon butaságokat, de ilyet, hogy 1:0ás vereségnél a kapust okoljuk, hogy nem győztünk, na ez nem gyenge.

Andris amúgy miért nincs Pinto-nak topicja? Minden jött-ment játékosnak van, Kejrisszon, Csigrinszkíííj, stb, Pintonak miért nem? :O
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.13. 00:00:52

Most aztán szépen megmondtad!
Érdemi vitát te nem tudsz folytatni, aki benéz a topicba látja mit művelsz,de ahogy akarod!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.12. 23:45:57

Aranyos a stílusod :roll:
linket kérsz, 3at bedobtunk, de terelsz. Most felszántanám az internetet,tíz perc alatt találnék még 3at legalább.
A kötényt benéztem,azt Pinto kapta valóban. Helyette bevédett egy középre menőt, na bumm.

Tök mindegy,nem ez minősít senkit.
De vegyél vissza az okoska stílusból,mert valaki pofánver az utcán,aztán futhatsz anyuhoz sírva,ha így haladsz :wink:

Annyi közöm van,mint neked,elhiheted. Ismerek nem egy kapust,elmondják véleményüket, egyeztetek velük,aztán nyilvánítok véleményt. Ugyanannyira voltak védői CR-nek is,mint ma a granadásnak.

Yaya,ne idegelj már. Ki mondja hogy ő védjen 10 évig, Ki mondja hogy jobb mint Victor? Senki, Victor jobb kapus,ezerszer inkább ő,mint Pinto.
De Pintot ilyenért elővenni,egy ilyen meccs után...minimum pofátlanság miután Te meg foggal körömmel védted VV-t azokért a gólokért,amiket belinkeltünk.
Döntsd el,vagy mindkettő hibázott,vagy egyik sem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2014.04.12. 23:59:29-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.12. 23:35:22

Yaya(07-10) írta:két és fél évvel ezelőtti vPersie gólra futotta? zsenilás...ekkora bohócot...komolytalan vagy haver...
Ez a stílus nem kell szerintem, még akkor sem, ha nem értesz velem egyet. Videót kértél, én linkeltem. Valdes ott bizony csúnyán kapott egyet a rövidbe.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.12. 23:35:12

https://www.youtube.com/watch?v=01j3tKvrhNU" target="_blank

ebben is szemezgethetsz. láb között, de 3:40től jön a klasszikus félutas VV. 5:30 szintén a rövidbe kapja.

Szóval csak egy játékostól kapott kettőt,meg egy láb közöttit.

Védheted,de felesleges. Ma nem ezen múlott.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.12. 23:16:58

Yaya
https://www.youtube.com/watch?v=mH41c5y-S7A" target="_blank
2:40től figyelj...
Lezárt