Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én csípem Alexist is,de Adriano távozása szerintem csapat szinten nagyobb érvágást jelentene. Gyakorlatilag bárhol bevethető, általában nem is okoz csalódást,adott esetben a padozással sincs gondja,bátran és jól lő távolról is,ami kis túlzással kuriózumnak számít a csapatban. Ami talán "hibaként" "felróható" neki az a sérülékenysége.pitta19 írta:Két érdekességről ír az Nso.
Az egyik, hogy tárgyalunk a Chelsea-vel David Luizról, 25 millka körüli árról. Én örülnék neki, pláne ennyiért.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd" target="_blank ... et-2334023
A másik, Alexist vinni a Juve.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar" target="_blank ... ol-2334123
Nagyon jó egy ilyen dokumentumot látni. Bár a 2013. október elég érdekes időpont rajt. Azt hiszem ez azóta változott Subotic fél éves és Gündogan egész éves kiesésével. Ez az egész Agüeros ügy egyébként egy vicc. Esélyünk sincs rá, ráadásul minek kellene (kellett volna) nekünk még1 ilyen középcsatár, mikor úgyis Messi fog ott játszani...? Dóriáról bárki is tud vmit?visca el barca írta:tata tervei a következőek voltak:
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/" target="_blank ... mentum.jpg
28-at írtak, plusz az általad is felsoroltak, ami reális lehet papíron. (merthogy arra írták)MQuC írta:Ne mtűnik rossznak, már amennyire ki tudtam venni (spanyolul még nem tudok) De az az Agueró = 22 misi + 2 meccs + fiatal játékos az óriási
Ismerősöm is olvasott erről.Messithebest írta:Egyébként, a másik hiba a dologban, hogyha jól tudom, akkor a City is ki van tiltva az átigazolási piacról, a P$G-vel együtt.
Nem tudok róla, hogy ki lennének zárva. Legalábbis ha így lenne, az jóval nagyobb port kavart volna, mint ahogy a mi büntetésünk is. Amennyire képben vagyok a City és a PSG csak pénzügyi bírságot kapott a financial fair play megszegéséért.Feast4 írta: De amúgy a City meg a Psg tényleg nincs most kizárva a piacról?
Richi írta:pontosanvisca el barca írta:pogba? egyszezonos jatekosért 50-60 millió?meghagyom a madridnak
pontosanvisca el barca írta:pogba? egyszezonos jatekosért 50-60 millió?meghagyom a madridnak
Pogbanak kifejezetten orulnek, neztem a mostani juve meccset, ahol a ket tamado mogott jatszott. Eleg jol szervezte a jatekot. Kompanyrol annyit, hogy szerintem a city nemfogja eladni, ahogy Aguerot sem.Nervo írta:Állitólag LE a hírek szerint, a cityből Kompanyt és mellette pedig még a juventusos Pogbát akarja a barcába hozni.
http://www.mundodeportivo.com/20140507/" target="_blank ... 40893.html
Na pont ezt mondom. Javasolhat felőlem, de ha ezt feltételhez köti akkor szálljon csak magába!Zozzy 5 írta:Ezen most nem kell rögtön felháborodni. Azzal alapvetően nincsen semmi probléma, hogy tett egy javaslatot Messi egy igencsak jó játékos megszerzésére. Baj akkor van, ha ezt ő külön kérvényezi és a hosszabbításához köti, s ha nem valósítják meg, akkor húzza a száját. Szerintem az utóbbi változat távolabb áll a valóságtól, és csak felfújta a sajtó, elvégre be is jött, ugrik rá mindenki.
Inkabb mozdithato, mint amennyire Barca szint. Szerintem nincs benne a top 5-ben.MQuC írta:Mi a véleményetek Skrtelről a KH posztra? NEkem tetszi ka stílusa. Nem tudom mennyire gondoljátok Barca szintnek és mennyire mozdítható?
Egy nem tudunk a Cityből igazolni! Nem kereskedő klub csak vevő. Akit nem akarnak nem adják el csak azt akinek valami miatt kifelé áll a rúdja. Balotelli kezelhetetlen barom volt. Hát elküldték. Kettő tök mindegy ki ő!Zolee23 írta:ez miért meglepő? messi a világ legjobb játékosa, nyilván elmondja hogy ő kit látna szívesen vagy kit nem. ha én messi kaliber lennék, én is elvárnám hogy tájékoztassanak a klub terveiről, igazolásairól.
gondoljátok egy los angeles lakersnél vagy miami heatnél nem kérdezik meg kobe-t vagy lebront, hogy ők kit igazolnának? dehogynem.
Nem mondom, hogy ezt kell tenni, de akkor valaki vagy megint betöri vagy tényleg hívhatjuk a költöztető céget!Messithebest írta:Amennyiben igazak a pletykák, hogy Messinek itt tényleg van beleszólása abba, hogy kit és merre igazoljon a klub, abban a pillanatban ültetném fel az első Párizsba vagy Manchesterbe tartó repülőgépre a megfelelő összegért cserébe...