kiskoko írta:Hozzuk ezt- adjuk el azt...úgyis a csapat vezetőség dönt,semmi értelme ezen rágódni

Olyan játékosoktól nemfognak megválni akik húzóemberek. Csak ha el akar menni. Márpedig akik padosok azokról van szó (meg D.Alves esetleg). Cesc-t is mindenki elzavarná csak azt is azért figyelni kéne,hogy a legtöbb gólpassza neki volt a csapatban idén(23),meg nem egy meccset neki köszönhettünk. Biztos majd elküldik

Ha igen,akkor no comment.
Védelmet kell erősíteni,de nem Javi Martinez-zel mert akkor kb ott vagyunk mint Masch-al..
Húzóembereket nem is adunk el,csak hogy ebből jelenleg kevés van.
Piqué,Alba,Adriano,Busquets,Iniesta,Messi,Neymar akiket ennek lehet nevezni egy ilyen idény után. Aztán van Cesc.Xavi,Pedro,Alexis,Masch,Alves akiket talán annak lehet nevezni,de én egyiket sem erőltetném, ha nem muszáj. Az első névsorból senki nem fog távozni, a másodikból 1-2 ember lehet.
A lényeg,hogy az első sort,amit írtam kell feltölteni jó játékosokkal, éhes játékosokkal. 3-4 ilyen ember kell most idén nyáron, alsóhangon. Kapus ugye alap, 2 védő, lehetőleg egy középső védő ebből mindenképp. Ez 3 ember eddig, plusz opcionálisan egy támadó,ha Alexisért vagy Pedroért bejelentkeznek komolyabb összeggel.
Mondjuk nálam 2 középhátvéd jönne, egy Luiz+Laporte/Inigo Martinez párossal ki is egyeznék,ha már Verthongen és Mangala nem kerül szóba.
Javi Martinezt nem igazán akarom, max ha Song és Masch is elmegy,akkor jöhetne a kp-ra, de védőként ne gondolkozzunk benne. Persze így is jobb opció mint az argentín,de felesleges lenne.
Védelem: Piqué, 2 új, Bartra. Nálam ez lenne, így alakítanám ki a középhátvéd sort. Vagy 1 új középhátvéd,és egy Javi Martinez, aki ott is bevethető. (de ezeket annyira nem támogatom)
Kp-hoz nem nyúlnék,csak erőltetném Cesc-et és Rafinhát, egy év alatt ki derülne,lehet e rájuk tényleg komolyan számítani.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."