Tudom, ez nem egy manager játék

de azért annak fényében, hogy kik mennek/valószínű mennek, én egy ilyen kezdőt el tudnék képzelni jövőre:
Courtois - Van der Wiel, Thiago Silva, Piqué, Jordi Alba - Busquets, Cesc, Iniesta - Alexis, Neymar, Messi
Cserének: Ter Stegen - Montoya, Bartra, Inigo Martinez, Adriano - Mascherano, Xavi, Rafinha - Pedro, Tello
Távozók: Valdes, Puyol, Alves, Song, Cuenca, Bojan, Sergi Roberto, J. Dos Santos
Ezzel nem lenne nagyon felforgatva a keret, de ahová kell, oda jönnének játékosok!!!
Ha esetleg Mascherano menne, jöhetne Ramires, esetleg Luis Gustavo, ha meg a Pedro/Tello/Alexis hármasból vki távozik, akkor kell még egy támadó mindenképp.
Mascherano sztem nem fog elmenni, támadónak meg el lehetne gondolkodni Bojanon, tudom, nem az igazi, de péntárca kímélő megoldás, cserének ellenne és hátha LE kezei alatt fejlődne valahová...
Nos, mit lehet kapni ezekért a játékosokért??? Összesen vagy 20-30 milliót??? Persze a vásárlás meg kb. 80 milla. Elvileg ha jól emlékszem 60 milla van igazolásokra, ebből sztem ezt össze lehetne hozni...