Capon írta:Én nem is tudom eldönteni, hogy hátul vagy elől vagyunk-e rosszabbak!?
Szerintetek?
Az a két szerencsétlen elől is, édes jó istenem.
Én részben értek egyet csak a mai kritikákkal. Az hogy nem mentünk, nem akartunk az nem igaz szerintem ( kivéve Messit aki a mostanában megszokott közönnyel és nyegleséggel az arcán játszott ami engem is nagyon zavart ). A többiek én úgy gondolom mentek előre. Főleg Alexis és Dani Alves akik kifutották a lelküket ma kb. az teljesen más kérdés hogy milyen eredménnyel támadtunk.
Hátul nem tudom mikor lettünk volna jók? Ha az az egyetlen helyzete sincs az Elchének? Az is azért mert ki kellett támadni akkor már. Jó, volt még a kapusunk hülysége, az óriási hiba volt, de ennyi.
Elől meg nem tudtunk velük egyszerűen mit kezdeni, kevés volt az ötlet, mindig belenyúltak az utolsó pillanatban, így is volt helyzetünk, nem éltünk vele, a második félidő már szenvedős volt, de nagyon stabil ez az Elche hátul, mi meg a késsel a nyakuonkon játszottunk, megremegtek itt a többi bajnokesélyesnél is a lábak mint láthattuk ma is ( meg korábban is ), nem csak nálunk.
Ezzel együtt persze az tény, ez a Barca nem az a Barca, távol van a Pep féle "aranycsapattól" mind játékban, mind mentalitásban. De ezt tudjuk, hogy ezekkel a játékosokkal ilyen felállásban ez már soha nem lesz újra olyan, változások lesznek és az után is idő kell majd, nem lepődnék meg ha a következő szezon is hasonló lenne még, mert ha jön 5-6 új ember egyből nem fog minden tökéletesen működni az olyan biztos mint hogy itt ülök.