Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg azért mentségére legyen mondva, hogy kb annyi minőségi játékosból meríthet, hogy gyakorlatilag 2 VB keretet kiállíthatna. Meg persze, hogy hajtott Moreno, küzdött még az esélyért.zola8787 írta:Csak azt nem értem, hogy akkor minek játszottak tegnap. Moreno volt az egyik legjobb spanyol...BarcafanTomee írta:Navas, Moreno, Iturraspe out.
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014" target="_blank ... ue-2339513
Ez a Del Bosque csak pofára hívja be az embereket, mondjuk amíg mindent megnyer, nem igazán lehet kritizálni
Csak azt nem értem, hogy akkor minek játszottak tegnap. Moreno volt az egyik legjobb spanyol...BarcafanTomee írta:Navas, Moreno, Iturraspe out.
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014" target="_blank ... ue-2339513
Gondoltam ez megfelelőbb topic erre a témára.mess2009 a Barca Igazolások 2013-2014 topicban írta: néztem a meccset és azt láttam, hogy az Iniesta -Silva kettős, valamint a Mata - Cazorla páros vitt egy kis dinamikát a játékba, a Pedró-Fabregas duó a barcás-játékát hozta (Pedró sokat gürizett, Fabre lassú és gyenge és kihagyta azt az egy-két helyzetét). Busi viszont - ezt örömmel láttam - kissé előrébb játszott és aktívabb is volt mint a Barcában. összességében a Spanyoloknál semmi újat nem látni, ha Costát is csak annyira tudják majd "használni" mint Torrest bajban lesznek a góllövéssel.
4 csapat esik ki.bence-barca írta:A másodosztályban az utolsó 3 v 4 helyezett búcsúzik?
Betis oké, hogy sok gólt kapott a bajnokságban, de e mellé sok nagy bombát.palesz77 írta:Best Goals of La Liga 2013-2014
Ezen én is meglepődtem, viszont úgy látom valóban júniusban lesz a BL-döntő:BarcafanTomee írta:A jövő évi bajnokság időpontjai:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd" target="_blank ... ok-2337361
"...a kupadöntőt egy héttel később, május 30-án – a BL-döntő előtt hét nappal – rendezik."
Ezek szerint akkor jővőre a BL-döntő Júniusban lenne. Nem mindig májusban szokott?
huhh irgalmatlan nagy gólok sorapalesz77 írta:Best Goals of La Liga 2013-2014
Volt pár szép találat.. A legtöbbet pedig szerintem Alexis szerepelt a videóban, nem számoltam, de 4 gólja tuti benne volt. A Spanyol bajnokság legnagyobb virtuóza, meg kell tartani bármi áron!
Nem azért de szerintem Pedronak ki kellet volna szorítania Ronaldot!bence-barca írta:Hát.... kövezzetek meg, de egy Cuenca elfért volna ott....Capon írta: Úgy gondolom egyébként jogos, hogy nincs Barcás az álomcsapatban.![]()
Hát.... kövezzetek meg, de egy Cuenca elfért volna ott....Capon írta: Úgy gondolom egyébként jogos, hogy nincs Barcás az álomcsapatban.
Úgy gondolom egyébként jogos, hogy nincs Barcás az álomcsapatban.zola8787 írta:Busi olyan szürke volt, hogy csak na... Senkit nem lehet tényleg kiemelni, de gondolom ezek után is benne lesz Messi a Föld álomcsapatábanMessiCesc írta:Pff... Pedig azért ha más nem Iniesta beférhetett volna.... Ő azért megérdemelte. Vagy Busi....
Busi olyan szürke volt, hogy csak na... Senkit nem lehet tényleg kiemelni, de gondolom ezek után is benne lesz Messi a Föld álomcsapatábanMessiCesc írta:Pff... Pedig azért ha más nem Iniesta beférhetett volna.... Ő azért megérdemelte. Vagy Busi....
ezt azért már a ló túlsó oldalának érzem. nem igaz, h akár iniesta nem fért volna be mondjuk a buzoid rakitics helyett...MessiCesc írta:Pff... Pedig azért ha más nem Iniesta beférhetett volna.... Ő azért megérdemelte. Vagy Busi....
Ez most elég hülyén néz ki, már bocs.Mert én arra reagáltam azzal,hogy a Castilla kieshet,hogy ferinho azt írta,hogy van még 3 forduló!salas9 írta:Ez most elég hülyén néz ki, már bocs. Ferninho elmagyarázta neked, hogy nem tuti feljutó a Las Palmas (osztályozók lesznek) te pedig visszavágsz azzal, hogy a Castilla még kieshet...Leon írta:Tehát akkor akkor még van esély arra,hogy a Real Madrid Castilla kiessen a 3. osztályba!![]()
![]()
Ez most elég hülyén néz ki, már bocs. Ferninho elmagyarázta neked, hogy nem tuti feljutó a Las Palmas (osztályozók lesznek) te pedig visszavágsz azzal, hogy a Castilla még kieshet...Leon írta:Tehát akkor akkor még van esély arra,hogy a Real Madrid Castilla kiessen a 3. osztályba!![]()
Tehát akkor akkor még van esély arra,hogy a Real Madrid Castilla kiessen a 3. osztályba!ferninho írta:miről maradtam le?Leon írta: Feljön jövőre a Depor az Eibar (története során még soha nem szerepelt az 1. osztályba) és a Las Palmas.
azt még meg se említem, hogy van még 3 forduló és egyik se jutott meg fel biztosan.... de azért a Depor meg az Eibar valószínűleg fel fog.
és a 3. feljutó helyért meg play-off/osztályozó lesz, 4 csapat között dől majd el, hogy ki jut fel, de igen, a Las Palmas már feljutott