Hát én még ilyen véghajrát életemben nem láttam..

A 3 nagy az utóbbi 5 fordulóban egymást múlja alul. 5-ből 2 meccset nyertünk, és azok közül is az egyiket úgy, hogy a Villarreal szerencsétlenkedte össze nekünk. Pont a legfontosabb részében a szezonnak folyamatosan bukjuk a pontokat, vicc.. De hál istennek a 2 madridi csapat felvette a stílusunk és hasonlóan parádés játékot mutatnak be ők is. Na mindegy, ha már játékban nem is, de legalább fordulatokban gazdag ez a bajnoki hajrá.
Amúgy a következő meccsen mi vagyunk az egyértelmű esélyesek, elvégre a Bilbaot meg a Villarrealt megvertük ilyen formában is, csak a kicsik ellen hullatjuk a pontjainkat. Úgyhogy ha követjük ezt a tendenciát akkor az Atlético majd jövő héten vezetést szerez, mi meg miután ők elbízták magukat beszerencsétlenkedünk pár gólt, és simán bajnokok leszünk..
Viszont én őszintén bevallom, szintén azok táborába tartozok, akik nem bánnák ha az Atlético lenne a bajnok. Szerintem ettől nem leszek kevésbé Barcadrukker, csak szimplán egy ilyen hajrá után én biztos nem fogok tudni örülni önfeledten a bajnoki címnek - biztos divatdrukker vagyok..

És habár a madridi csapat is alulmúlja önmagát, de ők mivel kisebb csapat így felőlem nyugodtan behúzhatják. Feldobná a ligát kicsit, hogy végre nem megint a 2 nagy nyer, legalábbis az én szememben. Persze kiegyeznék azzal is, ha jövő héten egy 6-0-al bajnokok lennénk, de az se fog érdekelni, ha adott esetben bukjuk a bajnoki címet. Egyedül Puyi meg Valdes miatt sajnálnám ha nem nyernénk, őket azért jó lenne egy kupával búcsúztatni, de ez után a tavaszi szezon után jobban érdekel az, hogy hogy fog menni a megújulás nyáron, minthogy most behúzzuk-e a bajnokságot vagy sem.
Fun fact pedig, hogy a Celta a legjobb csapat az utolsó 5 meccs alapján, 5-ből 4 győzelem, 1 döntetlen. Mi csak 8. helyen lennénk, még az Almeria és a Levante is jobb formában van mint mi.