Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez most elég hülyén néz ki, már bocs.Mert én arra reagáltam azzal,hogy a Castilla kieshet,hogy ferinho azt írta,hogy van még 3 forduló!salas9 írta:Ez most elég hülyén néz ki, már bocs. Ferninho elmagyarázta neked, hogy nem tuti feljutó a Las Palmas (osztályozók lesznek) te pedig visszavágsz azzal, hogy a Castilla még kieshet...Leon írta:Tehát akkor akkor még van esély arra,hogy a Real Madrid Castilla kiessen a 3. osztályba!![]()
![]()
Ez most elég hülyén néz ki, már bocs. Ferninho elmagyarázta neked, hogy nem tuti feljutó a Las Palmas (osztályozók lesznek) te pedig visszavágsz azzal, hogy a Castilla még kieshet...Leon írta:Tehát akkor akkor még van esély arra,hogy a Real Madrid Castilla kiessen a 3. osztályba!![]()
Tehát akkor akkor még van esély arra,hogy a Real Madrid Castilla kiessen a 3. osztályba!ferninho írta:miről maradtam le?Leon írta: Feljön jövőre a Depor az Eibar (története során még soha nem szerepelt az 1. osztályba) és a Las Palmas.
azt még meg se említem, hogy van még 3 forduló és egyik se jutott meg fel biztosan.... de azért a Depor meg az Eibar valószínűleg fel fog.
és a 3. feljutó helyért meg play-off/osztályozó lesz, 4 csapat között dől majd el, hogy ki jut fel, de igen, a Las Palmas már feljutott
Még nem.Leon írta: Feljön jövőre a Depor az Eibar (története során még soha nem szerepelt az 1. osztályba) és a Las Palmas.
miről maradtam le?Leon írta: Feljön jövőre a Depor az Eibar (története során még soha nem szerepelt az 1. osztályba) és a Las Palmas.
Van igazság ebben, de azért azt is hozzá kell tenni, nem kisebbitbe az Atletico érdemeit, hogy a sikerükhöz kellett az is, hogy a két nagy visszafogottabb szezont hozzon, mint a korábbi években. Tavaly mi, tavalyelőtt a Real is 100 ponttal lett bajnok, idén csak 87-et tudtak szerezni, igy lehetett elég az Atletico 90 pontja, ami persze kiváló teljesítmény, de egy ha nagyok igazán jó formában lettek volna, kevés lenne.GonzalezRaul írta:Ide írom inkább, mert ide jobban illik, nem a Bajnoki Mérkőzésekhez, bár az ottani hozzászólásokhoz kapcsolódik. Bocsánat, de a bajnokságot nem elveszíteni lehet. Nem a Barca vagy a Madrid bukta el, az Atletico nyerte. Megérdemelten. Nagyon jót tett a bajnokságnak és a spanyol focinak. Örülhet szerintem mindenki. Realosként mondom. Remélem a Valencia és a Sevilla is felzárkózik, mint a 2000-es évek elején,meg a Sociedad is. Úgy az izgalmas. Rohadt gáz volt az elmúlt 8-9 év. Unalmas volt. így van rendjén. Örülök neki, hogy nem egy sejk miatt van ott az Atleti ahol. Ennek ellenére a BL-t MAdrid fehérebbik fele nyeri majd. Meglátjátok.
A BL-el reméljük nem így leszGonzalezRaul írta:Ide írom inkább, mert ide jobban illik, nem a Bajnoki Mérkőzésekhez, bár az ottani hozzászólásokhoz kapcsolódik. Bocsánat, de a bajnokságot nem elveszíteni lehet. Nem a Barca vagy a Madrid bukta el, az Atletico nyerte. Megérdemelten. Nagyon jót tett a bajnokságnak és a spanyol focinak. Örülhet szerintem mindenki. Realosként mondom. Remélem a Valencia és a Sevilla is felzárkózik, mint a 2000-es évek elején,meg a Sociedad is. Úgy az izgalmas. Rohadt gáz volt az elmúlt 8-9 év. Unalmas volt. így van rendjén. Örülök neki, hogy nem egy sejk miatt van ott az Atleti ahol. Ennek ellenére a BL-t MAdrid fehérebbik fele nyeri majd. Meglátjátok.
Így van, nem lehet kérdés, hogy megérdemelten lettek bajnokok.Bob_Marley írta:Aki 6 meccsen veretlen marad ellenünk, ráadásul elvesztve legjobbjait a végére, s vert állásból egyenlít, nincs mese új bajnoka van Hispániának. Maximális gratuláció kijár nekik.