én hagynám a fenébe, vennék még egy kapust, 2-3 védőt, egy kpt/vagy szélsőt, aztán ha jövőre sem meg akkor váltanék.
Én sem azt mondom, hogy 50-ért kell védőt venni. Nekem a következőkkel van a bajom:csababarca írta:Szerintem most félreértettél.Zozzy 5 írta:
Nekem a PSG igazoláspolitikájáról leginkább egy 3 éves gyerek jut eszembe, aki ha tehetné, akkor a világ minden pénzét elköltené nyalókára, nem bajok helyén kezelése. Megvették tavaly csillióért a Marquinhos gyereket, akiért sorba állt Európa, most meg majd szépen leül a padra valszeg, amíg ki nem öregszik TS.
Kell a minőségi ember nekünk is, de ne dőljünk már a kardunkba, mert nem vettük Dávid Lajost 50-ért még májusban...
Nem baj,hogy nem vettük meg 50ért,sőt...
Csak azt akartam mondani ezzel,hogy nekünk se ártana igyekezni,talán az a top klubbok közül nekünk lenne legégetőbb a védelmet erősíteni. Nekem mindegy ki (jó,ilyen Fontas,Mathieu féle bohócokkal ne idegeljenek),csak minél előbb legyen itt 2db középhátvéd,a többi nem érdekel.
Benatia,Mangala,Hummels,Laporte,Inigo Martinez közül akárki jöhet,erősítés lenne.
nekik legalább van átigazolási politikájukZozzy 5 írta:Nekem a PSG igazoláspolitikájáról leginkább egy 3 éves gyerek jut eszembe
Ezt te honnan szeded? Már rég él a szabály és kapott is büntetést a Psg a Chelseavel együtt, nem is kicsit. Luiz-t idén megvették és ennyi, többet nem tudnak venni játékost, mert kapnak egy újabb büntetést + a felfüggesztett is életbe lépLeon írta: Kár, hogy csak jövőre vezetik be a Fair Play szabályt a fifánál...
Szerintem most félreértettél.Zozzy 5 írta:
Nekem a PSG igazoláspolitikájáról leginkább egy 3 éves gyerek jut eszembe, aki ha tehetné, akkor a világ minden pénzét elköltené nyalókára, nem bajok helyén kezelése. Megvették tavaly csillióért a Marquinhos gyereket, akiért sorba állt Európa, most meg majd szépen leül a padra valszeg, amíg ki nem öregszik TS.
Kell a minőségi ember nekünk is, de ne dőljünk már a kardunkba, mert nem vettük Dávid Lajost 50-ért még májusban...
Nekem a PSG igazoláspolitikájáról leginkább egy 3 éves gyerek jut eszembe, aki ha tehetné, akkor a világ minden pénzét elköltené nyalókára, nem bajok helyén kezelése. Megvették tavaly csillióért a Marquinhos gyereket, akiért sorba állt Európa, most meg majd szépen leül a padra valszeg, amíg ki nem öregszik TS.csababarca írta:
Nem.
Amúgy jó lenne mostmár néhány konkrétum,egy PSG előbb erősít hátul egy TS,Marquinhos, védelemmel,mint mi...hát igen,hol mennyire kezelik helyén a bajokat.
Úgy néz ki a tranfermakrt már biztosra veszi David Luiz PSG-be igazolását és az ára 49,5 millió euró lesz.csababarca írta:Amúgy jó lenne mostmár néhány konkrétum,egy PSG előbb erősít hátul egy TS,Marquinhos, védelemmel,mint mi...hát igen,hol mennyire kezelik helyén a bajokat.
Attol tartok a vezetoseg is igy gondolkodik.kadarzsolt85 írta:http://www.mundodeportivo.com/20140524/ ... 77529.html ha reusot leigazoljak nekem vedo sem kell![]()
Ez igaz,de ne feledjük,hogy csupán még egy gólt kellet volna lőni...ellenük és miénk a bajnokság!Varatrix írta:Végülis csak 30 góllal lőttünk többet mint az Atletico.Leon írta: Ha jön akkor engem sem érdekel mi van hátul,elöl egy jó formában lévő Neymar-Messi-Reus hármassal mindig több gólt fogunk rúgni mint amennyit kapunk!![]()
![]()
Remélem nem baj hogy átszerkesztettem a linket, csak így olvasható idézés után is..
Tegnap este volt róla szó, még röhögtünk is, hogy 30 milliót említenek vételárnak. Egy mai cikk alapján számomra kiderült, hogy az a kivásárlási ára csak, és ennél jóval olcsóbban hoznánk el, csak a fordító ezt elfelejtette megemlíteni..Varatrix írta:Nem tudom volt e már: Claudio Bravo (sociedad) lehet a második kapusunk írja a mundodeportivo.
Végülis csak 30 góllal lőttünk többet mint az Atletico.Leon írta: Ha jön akkor engem sem érdekel mi van hátul,elöl egy jó formában lévő Neymar-Messi-Reus hármassal mindig több gólt fogunk rúgni mint amennyit kapunk!![]()
![]()
Nem.Leon írta: Ha jön akkor engem sem érdekel mi van hátul,elöl egy jó formában lévő Neymar-Messi-Reus hármassal mindig több gólt fogunk rúgni mint amennyit kapunk!![]()
![]()
Végre egy igazán jó hír!Remélem,hogy igaz!kadarzsolt85 írta:http://www.mundodeportivo.com/20140524/ ... 77529.html ha reusot leigazoljak nekem vedo sem kell![]()
Nem is kifejezetten csak ők, de a stilus mindenképp. Annyira egyedi amit játszunk és a játékosaink ebbe a játékrendszerbe vannak belenevelve. ( ezért is nem működik szinte egy igazolás se úgy ahogy várjuk). Bojan a tipikus eset. Sehova nem kell. A játékosaink szinte sehova nem illenek és hozzánk se illik túl sok ember.Alcantara írta: Ebben teljesen igazat adok neked, csak valahogy a mi csapatunknál nem működik a játékoseladás.
Mi senkit nem tudunk árán eladni (árán felül már nem is említeném)sőt legtöbbször sehogy sem.
Mondanám, hogy mi vásárló klub vagyunk ez az oka, de például a Real is egészen jól adja el a felesleges játékosait, tehát ez nem lehet igaz.
Valószínű, hogy az ezzel érintett "szakemberek" a ludasak ebben.
Én is csak a Róma Juventus meg Napoli Róma meccsekken láttam igazából játszani. Ott elég meggyőző volt. LE is ismeri. Ez lehet az ok, hogy szóba került.Alcantara írta: Erről a Benatia gyerekről szégyen vagy nem, én nem sokat tudtam, (azon kívül, hogy hol játszik) de itt rengeteget olvasok róla.
Jó látni, hogy mennyien ismerik a játékát, rengeteg Roma meccset néző Barca szurkoló van.
Év közben ez eddig fel sem tűnt.![]()
Remélem legalább őt leigazolják, nem pedig megint csak töketlenkednek a középhátvéd vételénél, majd augusztusban meg bejelentik, hogy jó nekünk Masch és Fontás, mert sokat fejlődtek a nyári szünetben!
Kár,hogy csak jövőre vezetik be a Fair Play szabályt a fifánál...neobarca írta:Azért ez a PSG is megnyalhatja a bal fülemet. Mindenkire lecsap, mindenkinek felnyomják az árát...
Majd kitalálják, hogy Bartra betört a nagycsapatba, lehet rá építeni, így megvan Puyol pótlása.mess2009 írta:a Luiz ügy előre vetíti a "Nagy " változásokat...!! amíg ezek itt terveket szövögetnek, mások vásárolnak.
Zubi majd Augusztus végén összesöpri a maradékot! addig lehet ábrándozni.