csababarca írta:Zozzy 5 írta:
Nekem a PSG igazoláspolitikájáról leginkább egy 3 éves gyerek jut eszembe, aki ha tehetné, akkor a világ minden pénzét elköltené nyalókára, nem bajok helyén kezelése. Megvették tavaly csillióért a Marquinhos gyereket, akiért sorba állt Európa, most meg majd szépen leül a padra valszeg, amíg ki nem öregszik TS.
Kell a minőségi ember nekünk is, de ne dőljünk már a kardunkba, mert nem vettük Dávid Lajost 50-ért még májusban...
Szerintem most félreértettél.
Nem baj,hogy nem vettük meg 50ért,sőt...
Csak azt akartam mondani ezzel,hogy nekünk se ártana igyekezni,talán az a top klubbok közül nekünk lenne legégetőbb a védelmet erősíteni. Nekem mindegy ki (jó,ilyen Fontas,Mathieu féle bohócokkal ne idegeljenek),csak minél előbb legyen itt 2db középhátvéd,a többi nem érdekel.
Benatia,Mangala,Hummels,Laporte,Inigo Martinez közül akárki jöhet,erősítés lenne.
Én sem azt mondom, hogy 50-ért kell védőt venni. Nekem a következőkkel van a bajom:
3 éve égető kérdés a védő poszt. 3 év alatt ez a vezetőség képtelen volt igazolni egy értelmes hátvédet.
Ott volt Thiago Silva. Mozdítható volt, de addig kukacoskodtak 3-4-5 millió eurón, mire bejelentkezett a PSG, és letették érte az X milliót, és vitték.
Ott volt David Luiz, aki szintén már tavaly óta a levegőben volt. Tavaly nem tették le érte a 30-35millát. Most, hogy Mourinho nem számít rá, és kellett volna neki a pénz valószínűleg Diego Costára, szintén hatalmas lehetőség lett volna lezsírozni az üzletet, de nem. Ezt is addig húzták, ameddig jött a PSG, és letett egy olyan összeget, amivel nem lehet versenyezni.
Ezalatt meg mi megy a csapat háza táján? Hogy most Fabregas lelép-e vagy sem, hogy most Reus jön-e vagy sem, és hogy Llorente mikor jöhet, Sanchez helyett. Kit érdekel?
Évek óta kb. a középpálya és a csatársor az, ahonnan kölcsönbe kell adni, vagy el kell adni a tehetségeket(lásd. Thiago), védelem meg kb. nulla, de továbbra is a legfontosabb dolog az, hogy vajon jön-e Koke vagy sem. Meg, hogy Alves helyett vesznek-e egy még kevésbé védekező jobb bekket...
A pénzről meg annyit, hogy ha Neymar-ért hajlandóak voltak kifizetni 70-100 milliót, ezt senki se tudja mennyi volt, és csatár poszt egyáltalán nem volt égető kérdés(védő kérdéshez képest legalábbis egyáltalán nem), akkor 3 év alatt egy védőt miért nem képesek igazolni, az kész rejtély. számomra.
Mindeközben a sétálgató, és alig teljesítő Messinek odanyomnak egy olyan szerződést, amely alapján 1,5 év alatt kifizetik neki egy védő árát. De az égető igazolásra nincs pénz, meg spórolni kell. Na mindegy, de ezeket a dolgokat én nagyon nem értem.
UI: Kapus kérdés hirtelen sürgető lett, megoldották. Védőt nem tudnak hozni...