2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha a tizire gondolsz, azt Fred harcolta ki, nem Ney.na0421 írta:Nos, a játékvezetés bemutatkozott...
Neymar meg minket éget már nem azért...ezt a színészt úr isten.nem érdekel mekkora tehetség már nem azért. valaki beszéljen már a fejével..
Nem is értem miként lehet, hogy egy Brazil csapatban ilyen két ember játszhat elöl egy VB-n. Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho, Romario, Bebeto... Hát, más szint volt.mess2009 írta:Hulk és Fred egy nagy nulla, és a közép pályályuk is szenved a Braziloknak ennél azért több kell...
Piszok jó és hasznos játékos, a gól előtti támadás előtt azt a 100 km-es labdát olyan pontosan tette hátra, mintha bele lenne programozva, aztán megkapta, kihozta gyönyörűen, és jött középen Marcelo!Messithebest írta:Rakitic nekem nagyon tetszik.. remélem a sok fanyalgó nézi a meccset. eddig az esetek többségében simán levette Neymart a pályáról. Remélem minél hamarabb hivatalos lesz az érkezése.
Valoban nagyon tanarian jatszik, remelem osztol is igy fog remekelni.Messithebest írta:Rakitic nekem nagyon tetszik.. remélem a sok fanyalgó nézi a meccset. eddig az esetek többségében simán levette Neymart a pályáról. Remélem minél hamarabb hivatalos lesz az érkezése.