Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én sem értettem, h mire fel szövegelt elengedésről és h a csapat miért mondta be Lewisnak. Annyira nem volt gyorsabb, mivel még csak támadást sem indított Hami ellen. Plusz ez egy autóverseny, nem lekörözött volt, ketten mennek a VB-re, ahol egy-egy méter, pont is döntő lehet. Mégis mi a francra engedte volna el?gergo9 írta: Másik hogy vb-ért megy a csata egyertelmű hogy előnye származik Rosbergnek belőle erre rá szólnak bunkóék hogy engedje el....
A már-már szokásos pechszériája mellett elég idegörlő....
Azért Rosbegndek is volt már egy kiesése, ami nagyon kellett, hogy Hamilton vissza tudjon jönni a meccsbe. Azt viszont elismerem, hogy Hamiltonnak összességében sok több technikai problémája volt, ezért is van jelenleg Rosberg az élen.De feladni nem szabad, küzdeni kell a pontokért a szerencse egy idő után megfordul és nem lesz ennyi technikai baki.
Hamiltont én kedvelem, de azért veszíteni illene megtanulni. Rosberg most jobb volt, még ha szerintem a tegnapi manővere a Q3-ban szándékos is volt, azért a versenyt is lekellett hozni valahogy. Ezek a megnyilvánulásai meg... nem csodálkoznék ha ezután a McLarenes kijelentése után a Merci elkezdené Nico-t nyomni.ozsimiki írta:Elnézést a Hamilton fanoktól, de az nem egyszerű,h mit összesír idén megint...ahogy sansza van VB-nek lenni elő is jött pár régebbi szokása...már minden zavarja, beszól mindenért mindenkinek. Ezúttal a mezőny messze legjobb,legösszetettebb kocsijában ülve, mond olyat a Mercis teamnek,h a fhostalicska McLarennél jobban oldották volna meg a mai versenyét....meg zavarja Rosberg focilabdájának pattogása...nem áll nagyon jól neki,h tök esélyes az egész évre. Jah meg a tegnapi beszólása,h majd Senna módra oldja meg a dolgot (arra utalt,h a brazil kilökte Prostot egy "vitájuk után" direkt). stb,stb,stb.
továbbra is a top 3 egyike Hamilton,és szntem be is húzza az idei évet,de ezek nem tetszenek tőle. Idén megkapta azt az autót amihez még nem is kellene akkora tehetség,ami neki megvan,és mégis úgy és ott szidja a csapatot is,ahol épp gondolja,csak azért mert nem nyer zsinórban 20at. De már a BArcelonai,és Bahreini versenyen is ironizált verseny közben,mert meg kellett izzadni a győzelemért,nah szegény.
Nem tudom milyen átok ül rajta, de ez az év kuka. De nemcsak neki, hanem az egész Ferrarinak is igazából. Bár nem meglepő. Remélem nem un bele és fordít hátat a szezon végén az egésznek. Kb már csak miatta nézem. Elférne még pár futamgyőzelem Tőle.BarcafanTomee írta:
szörnyű, hogy mikor végre jól elkap egy rajtot és talán jó lenne egy 3. helyre, akkor is történik valami váratlan és gajra megy az egész versenye..ez a szezon pocsék
vékony vígaszként ment egy leggyorsabb kört.
szörnyű, hogy mikor végre jól elkap egy rajtot és talán jó lenne egy 3. helyre, akkor is történik valami váratlan és gajra megy az egész versenye..ez a szezon pocsékMR. TROMORT777 írta:Kijött ő is a mezőnnyel, Alonso előtt, csak a safety car alatt az egyik Marussia, vélhetően Chilton neki ment és kiszúrta a gumiját. Közvetítés alatt nem mutatták.ozsimiki írta:
Kimit hogy tudták így kihívni a boxba? Sima 3.helyen ment, erre kihívják előbb Alonsot az 5.ről,majd ugye SC alatt összejön a mezőny,várnak 3 kört,és kihívják a finnt is...ez tiszta vicc
A vége meg teljesen katasztrófális lett. Nagy kár érte, igazán ráfért volna.
Kijött ő is a mezőnnyel, Alonso előtt, csak a safety car alatt az egyik Marussia, vélhetően Chilton neki ment és kiszúrta a gumiját. Közvetítés alatt nem mutatták.ozsimiki írta:
Kimit hogy tudták így kihívni a boxba? Sima 3.helyen ment, erre kihívják előbb Alonsot az 5.ről,majd ugye SC alatt összejön a mezőny,várnak 3 kört,és kihívják a finnt is...ez tiszta vicc
Nem tudom megindokolni, de én is afelé hajlok, hogy bukja az illető a lóvét. Ugyan akkor sztem fogadó iroda válogatja...ozsimiki írta:u.i.: ha megtettem még futam előtt,h a Merci behúzza a konstruktőrit (4% haszon D:), és tegyük fel vmiért kizárják őket,akkor a tét visszajár igaz? hiszen ez olyan dolog amire nem lehet számítani, mint pl ha focimeccs elmarad,vagy félbeszakad.