etooka9 írta:Tobias88 írta:...
...
A Meireles-les poén tényleg kicsit fájt hajnalban, de azért már ez is túlzás szerintem.. Azon fennakadni, hog egy embernek 2 keze van.. Hát komolyan nem hiszem el, hogy nektek ez rontja a meccsélményt..
Én speciel azon akadok csak fenn, amikor 3-4-szer visszalassítanak valamit, és ez után is tök sületlenséget mondanak, de amúgy én bírom a kommentátorokat. Néha lehet röhögni 1-2 hülyeségükön, de speciel nekem fontosabb, hogy ha helyzet vagy gól van, akkor legyen ott kiabálás meg hangulat. És van egy kommentátor - nem tudom melyikük -, aki már-már Latinos magasságokban örül a gólnak, nekem az baromira tetszik. A neveket 10-ből kb 4-5-ször találja el, de az meg igazból nem érdekel, inkább rontson pár nevet, semmint hogy lélektelenül közvetítsen egy jó meccset, szerintem az többet vesz el az élményből. Gudni például jobban zavart, amikor az első Francia meccsen 5 percig nyafogott, hogy ilyen meccset kell közvetítenie, és hogy mennyire unalmas..
Persze ízlések és pofonok, ha titeket meg ez jobban zavar, akkor én elfogadom, de már kicsit túlzónak érzem ezt a "kommentátor gyűlöletet"..