2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Remélem ennek örömére kapnak egy jó nagy zakót. Én egy 8-1-gyel kiegyeznékBarcafanTomee írta:Hollandia 1996 után először fog úgy pályára lépni, hogy a kezdöben nem lesz egy "Van" sem. ( Van Bronchorst, Nisterroy stb)
Van Persie eltiltott.
Nem hülyeség amit Van Gaal mond mivel a hollandok előbb játszanak Chilével a brazilok tényleg "kiválaszthatják" , hogy kivel játszanak mert ha pl Chile nyer és a brazilok szívesebben játszanának Chilével akkor elvileg le x-hetnek mert akkor tuti másodikak. Én pl nem értem , hogy a B csoport meccsei miért vannak előbb mint az A csoport meccsei , ergo Van Gaalnak valamilyen szinten igaza van. A brazilok nagyon hülyék lesznek ha esetleg x-re mennének mert óriási szerencsével/szerencsétlenséggel ki eshetnek egy esetleges vereséggel .
A Meireles-les poén tényleg kicsit fájt hajnalban, de azért már ez is túlzás szerintem.. Azon fennakadni, hog egy embernek 2 keze van.. Hát komolyan nem hiszem el, hogy nektek ez rontja a meccsélményt..etooka9 írta:...Tobias88 írta:...
LG írta:Azért szomorú, hogy a G csoportból két csapat ki fog esni. Pedig szerintem simán top 16-os csapat mind a négy, ha játéktudást nézzük. Ellenben a H csoportban ezt egyetlen csapatra sem mondanám, közülük kettő mégis továbbmegy, ahogy Svájc is valószínűleg, Nigéria-Irán és a görög-elefántcsontparti kettős egyike is.
Soha nem lesznek a labdarúgás királyai! SOHA!Jester írta:Szokatlanul jó az USA.
Gyakran agyalok azon, hogy ha figyelembe vesszük a pénzügyi hátterükket, az infrastruktúrájukat, a humán forrásaikat, simán lehetnének a sportág királyai.
Csak hát a foci náluk csak ötödrangú sportág, nem tesznek bele annyit.
Hihetetlen, hogy ilyen kommentatorok kozvetitik a merkozeseket. Mar majdnem ott tartok, hogy hang nelkul fogom nezni. Mikor elsutotte azt a poenjat, hogy Meireles - les..Tobias88 írta:A tegnapi Portugál meccs kommentátorát igazán Diszkvalifikálhatnák már. Iszonyat az az ember. Most tanul meg meccset közvetíteni.
Tegnap is ilyent mond. A stadionban nagy a hangulat, 40000 torok, 40000 kéz drukkol.
Tudtommal 1 embernek 2 keze van...
ékes bizonyítéka annak, hogy a bíró mennyire része a meccseknek!! itt szinte deklaráltan a bíró + egy perce tette lehetővé az x-et, arról nem beszélve, hogy még ilyet nem tapasztaltam, hogy ki is íratja a hosszabbítás hosszabbítását.Pavel írta:Mint írtam tegnap elég érdekesek a bírók. A mai 5 perces hosszabbítás nevetséges volt. Addig kellett játszani míg Portugália egyenlít.
Persze ki kellett volna bírni azt az egy percet.
Csak viszonzásként tegnap a bosnyák meccsen 3 percet hosszabbított a bíró.