Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem mondok inkább semmit mert jönnek és megvernek!Alfa írta:Az éjszaka pontosan melyik oldalLeon írta:Átnéztem picit az éjszakába és ott a "ki nyeri a vb-t" szavazás 3. helyén Portugália végzett!![]()
Elnézve az eddigieket A Hollandok meg a Németek a legesélyesebbek szerintem.
Nem tudom a franciák miért vannak annyira sztárolva amikor a VB leggyengébb csoportjában királykodnak csak. Ecuador-Hounduras-Svájc...![]()
Ez igen,innen aztán nagy teljesítmény továbblépni meg szórni a gólokat!?
Az volt! A szándékot büntette, ráadásul ott állt 1 méteren belül.Leon írta:Piros lap!De mire?![]()
Úgy látszik nagyon meg akarják nyeretni ezzel az egyemberes (Suarez) uruguayi válogatottal a meccset!
Az éjszaka pontosan melyik oldalLeon írta:Átnéztem picit az éjszakába és ott a "ki nyeri a vb-t" szavazás 3. helyén Portugália végzett!![]()
Elnézve az eddigieket A Hollandok meg a Németek a legesélyesebbek szerintem.
Nem tudom a franciák miért vannak annyira sztárolva amikor a VB leggyengébb csoportjában királykodnak csak. Ecuador-Hounduras-Svájc...![]()
Ez igen,innen aztán nagy teljesítmény továbblépni meg szórni a gólokat!
Úgytűnik csak beijesztettek..visca el barca írta:hoppá. az olaszok két csatárral kezdenekmég a végén kiderül h győzelemre törnek
Ha továbbmennek a Hollandok ellen szerintem valami hasonlót fogunk tőle látnihank1ee írta: Miguel Herrera fejei a gólörömöknél > spanyol válogatott