Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ő se tudja, csak épp itt szenved és abban éli ki magát, hogy majd CR ki fog esni és ezen örömködik...Alcantara írta:Leon írta:Elég undorító csalás volt
Írd már le légy szíves, konkrétan mire gondolsz!
izomból rátalpalt az ellen lábára és még rá is segített utána.... tisztán látszott...Piros lap.
Szándék ide vagy oda de mások sokkal durvább dolgokat is megúsznak egy sárgával vagy anélkül.
Piros lap.Alcantara írta:Írd már le légy szíves, konkrétan mire gondolsz!Leon írta:Elég undorító csalás volt
Írd már le légy szíves, konkrétan mire gondolsz!Leon írta:Elég undorító csalás volt
teljesen megérdemelten estek ki a digókAlcantara írta:Az olaszok szépen megették a saját... Costa Rica ellen nullák voltak, nem is nagyon törték magukat az egyenlítésért. Megelégedtek az egy gólos vereséggel, a döntetlenre játszás miatt.
Megérdemlik a sorsukat.
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/73C146 ... FBSFLRar5U" target="_blankMichaaBee írta:Nekem is úgy tűnt. Aztán utána még Suárez fogta az arcát...Alfa írta:Csak nekem tűnt úgy , hogy chiellinit megharapta suarez ????
Kiváncsi leszek majd egy olyan kamerara ami szemből vette az esetetAlcantara írta:Szerette volna eljátszani valóban, csak éppen nem volt erre vevő senki.Alfa írta:Csak nekem tűnt úgy , hogy chiellinit megharapta suarez ????
Nekem is úgy tűnt. Aztán utána még Suárez fogta az arcát...Alfa írta:Csak nekem tűnt úgy , hogy chiellinit megharapta suarez ????
Nem,írtam én is meg mondta a kommentátor is!Alfa írta:Csak nekem tűnt úgy , hogy chiellinit megharapta suarez ????
Szerette volna eljátszani valóban, csak éppen nem volt erre vevő senki.Alfa írta:Csak nekem tűnt úgy , hogy chiellinit megharapta suarez ????
mi az hogy mire??? letalpalta a pitába és még közben se próbálta elkerülni, még inkább rátalpalt...Leon írta:Piros lap!De mire?![]()
Úgy látszik nagyon meg akarják nyeretni ezzel az egyemberes (Suarez) uruguayi válogatottal a meccset!
hát ez aztán nagyon vicces, de tényleg...Átnéztem picit az éjszakába és ott a "ki nyeri a vb-t" szavazás 3. helyén Portugália végzett!![]()
En a webcímre gondoltamLeon írta:Nem mondok inkább semmit mert jönnek és megvernek!Alfa írta:Az éjszaka pontosan melyik oldalLeon írta:Átnéztem picit az éjszakába és ott a "ki nyeri a vb-t" szavazás 3. helyén Portugália végzett!![]()
Elnézve az eddigieket A Hollandok meg a Németek a legesélyesebbek szerintem.
Nem tudom a franciák miért vannak annyira sztárolva amikor a VB leggyengébb csoportjában királykodnak csak. Ecuador-Hounduras-Svájc...![]()
Ez igen,innen aztán nagy teljesítmény továbblépni meg szórni a gólokat!?
![]()
Röhej egyébként,hogy emberhátrányban is az olaszok támadnak veszélyesebben!