Leon írta:Piros lap!De mire?
Úgy látszik nagyon meg akarják nyeretni ezzel az egyemberes (Suarez) uruguayi válogatottal a meccset!

mi az hogy mire??? letalpalta a pitába és még közben se próbálta elkerülni, még inkább rátalpalt...
Átnéztem picit az éjszakába és ott a "ki nyeri a vb-t" szavazás 3. helyén Portugália végzett!
hát ez aztán nagyon vicces, de tényleg...
itt meg Argentína lenne (nem tudom volt-e szavazás) megszavazva elég erőteljesen Messi miatt ... ne legyél már ennyire korlátolt... nem tudom ebben mi olyan nagy dolog, ez tök természetes sztem, de röhögj csak rajta... többet tőled nem lehet várni, Costa Rica is egy undorító válogatott szerinted....

z bezzeg nem volt vicces, hogy a spanylok lettek a 2.ak, akik már 2 meccs alatt kiestek.... CRéknek legalább van még kevéske esélye továbbjutni...
nálunk CR miatt lett ennyi szavazat a portugálokra, de ennek is a fő oka, hogy sokan nem tudtak dönteni kinek is szurkoljanak igazán... én 2002ben oda-vissza voltam a brazilokért és most meg lehet nézni mi van.... van egy Neymar, aki visz egy kis focit a csapatba és ilyen Fredek a csatárok... én is szorítok a Portugáloknak, de lehet jobb lenne, ha már kiesnének... meg most a franciák lettek szimpatikusak Ribéry nélkül, meg még majd kialakul, de most nem tudok egy csapatnak se annyira szívből szorítani, mint pl amennyire 2002-ben a braziloknak.