Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
valamit váltani kell. én kipróbálnám, ha 10 ember bekkel ellenünk, akkor szélen sem értünk el soha semmit. így legalább jut 4 védőre 3 világklasszis,m mert eddig max messivel kelett középen foglalkozni.LG írta:Abba sem látok sok fantáziát.
Jogos, de azért még így is elég szépen termel. Inkább LE győzze meg, hogy fusson megint, mint hogy kp-t csináljunk belőle.a világ leggólerősebb játékosa volt..amíg futott.
Akkor meg mindent középen erőltetnénk? Abba sem látok sok fantáziát. Meg a szélső védőinknek még nehezebb dolga lenne védekezésben, mint eddig.a 4-3-1-2-vel, ugy hogy neymar meg suarez elől van (van mondjuk messi meg suarez tök mind1) elfelejtenénk ezt a szélen való bohockodást aminek semmi értelme nincs.
nem, 4-3-1-2 lenne, szóval jóval közelebb játszana a kapuhoz mint mondjuk a mostani rendszerben iniesta.LG írta:A világ leggólerősebb játékosát elpazarolni kp-ra? Ne
a világ leggólerősebb játékosa volt..amíg futott.LG írta:A világ leggólerősebb játékosát elpazarolni kp-ra? Nevisca el barca írta:elvonatkoztatva az írásod többi részétől, ha ez létrejön én naponta 3x telelövöm az alsógatyám. ha mindenki el fogja fogadni a szerepét, akkor ez vmi brutális lenne.Subinho írta:Messi visszalép a kp-ra és tömi lasztikkal Suarezt és Neymart... hát elég érdekes mindenesetre...
A világ leggólerősebb játékosát elpazarolni kp-ra? Nevisca el barca írta:elvonatkoztatva az írásod többi részétől, ha ez létrejön én naponta 3x telelövöm az alsógatyám. ha mindenki el fogja fogadni a szerepét, akkor ez vmi brutális lenne.Subinho írta:Messi visszalép a kp-ra és tömi lasztikkal Suarezt és Neymart... hát elég érdekes mindenesetre...
elvonatkoztatva az írásod többi részétől, ha ez létrejön én naponta 3x telelövöm az alsógatyám. ha mindenki el fogja fogadni a szerepét, akkor ez vmi brutális lenne.Subinho írta:Messi visszalép a kp-ra és tömi lasztikkal Suarezt és Neymart... hát elég érdekes mindenesetre...
Azért ennél összetettebb a kérdés szvsz, ellenérveket is lehetne felhozni szép számmal, de majd az idő eldönti, hogy jó igazolás lesz-e.nagyiibarca írta:Volt egy cikk itt az oldalon.Vakmacska írta:hát, én nem értem továbbra sem, hogy minek ő ide.
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... anak/16074
Olvasd el és talán rájössz, hogy miért van rá szükségünk.
Volt egy cikk itt az oldalon.Vakmacska írta:hát, én nem értem továbbra sem, hogy minek ő ide.
Miből gondolod hogy marad? Volt valami cikk?roby122 írta: Alves pedig maradni fog...
Fabregasból bejött 33 millió , az nagyjából elment a kapus posztra.S.Agüero írta:120 millióról beszéltek, szóval nem hiszem, hogy nem tudnánk kiadni 79-et...
kicsit Eto'o -s déjá vu-m van.... emlékszem mikor az egyébként pazar szezont futó ,ígérem, hogy mostantól jó leszek edzőbá' Samut, filléres alapon beépítve a Zlatan transzferbe elherdáltuk és hoztuk a tényleg öltöző és közhangulat megbontó/ bomlasztó, nálunk tiszavirág életű Ibrát helyette.Fecooo írta:gyerünk, így tovább! kell a pénz a vámpírra és adjátok el húsként a csupaszív és alázatos Alexist! brávó!!!![]()
![]()
Akkor amíg az eltiltása szól, kölcsön kell adni a koszovói csapatnak.visca el barca írta:ha a tiltás ellenére edzene, a hiéna újságírók uis lencsevégre kapnák.LG írta:Az meg vicces, hogy Suarez nem is edzhet. Ezt hogyan tudják ellenőrizni? Mindenhova kísérgetik?
ha a tiltás ellenére edzene, a hiéna újságírók uis lencsevégre kapnák.LG írta:Az meg vicces, hogy Suarez nem is edzhet. Ezt hogyan tudják ellenőrizni? Mindenhova kísérgetik?
Ha megy, remélem az Arsenalba, oda szerintem illene a játéka.visca el barca írta:sajnálom szerencsétlen gyereket, rossz érzés lehet neki, hogy majd ő lesz a hibás, hogy nem jöhetett suarez. elég degradáló lehet...Fecooo írta:gyerünk így tovább! kell a pénz a vámpírra és adjátok el húsként a csupaszív és alázatos Alexist! brávó!!!![]()
![]()