barca0000 írta:Én arra lenék kíváncsi mi lesz Haliloviccsal ? Mert még nem barca szint de annál jobb hogy a b-be legyen!Csereként elférne szerintem a nagy csapatba is jobb mint SR vagy JDS.A csatár sorba meg én is szivesebben látnák 1 Dongou vagy 1 Adamat mint Pedrot.De nem hiszem hogy jövöre bárki is helyet kapna a nagy csapatba max sérülések esetén főleg úgy hogy Ini is előbb lesz föltolva mint valamelyik fiatal

És ez már csak azért is szomorú mert az évek csak mennek és ők is idő után el fognak menni ha nem kapnak lehetőséget. De nem baj van itt pénz vissza venni őket

Halilovic megy a B-be, ami tökéletes megoldás. Ha felnőtt szerződést kap még tejelünk 7 milliót. Még 2 évet bőven elfér a "kicsiknél".
Most lett 18 éves a srác, senkinek nincs még fogalma mit is tud igazán. Először a másodosztályban villantson valamit. A 15/16-os szezonban már kacsingathat felfelé, ha tényleg látszik rajta valami hasonló, mint amit elvárnak tőle. Nem szabad túl nagy nyomást helyezni rá. Adamat pedig minek felhozni? Azért, hogy 0 játékperccel gyakorlatilag meggátoljuk a fejlődésben. Még Deulofeunak is nagyon bajos lesz elég lehetőséget biztosítani. Lehet Pedrora is sok mindent mondani, de inkább maradjon, minthogy a kezdő hármasnak egy Adama és Deulofeu legyen a cseréje.
Nem úgy mennek ezek a dolgok ahogy azt sokan képzelik. Egy 17-18 éves, 0 km-es játékost felhozunk, aztán majd megváltja a világot.
Talán Dongou lehetne Suarez cseréje, neki már van valamennyi tapasztalata, (még ha másodosztályban is) ha tényleg középcsatárral akarunk játszani, de sokakkal ellentétben én sajnos nem látom benne azt, hogy klasszis játékos lenne belőle. Sok lehetőséget amúgy sem kapna, max. kupában vagy sérülés esetén, de van egy olyan sejtésem, hogy az utóbbi esetben is inkább átállnánk az eddigi jól megszokott 3 támadóra.
De ez is kizárólag feltételezés, mert ha jön is Suarez közel sem biztos, hogy centert fog játszani.