crixus írta:Véleményem szerint nem Xavitól kellene megválni, őt elég lenne csak a padra ültetni, nem Sáncheztől kellene megválni, aki a munkabírásával és több területtel még jobb lehetne, hanem azt a Messi-t, aki már túl van a zenitjén, de nyilvánvalóan nem fog padozni addig, ameddig itt van. Pénzügyileg mondanom sem kell, hogy mennyire érte volna meg.
Azért ezzel vitára tudnék kelni. Senki nem mondhatja meg, hogy ez így fog maradni. Hogy Sanchez valahol egy sarki fűszeresnél szedett egy kis varázsbabot és végre nem úgy játszik, mint akit élből agyon kéne ütni, Messi meg zuhanóágban van, mert csak. Tudtommal senki nem látja a jövőt, de ha van valakinek egy jól működő varázsgömbje, szóljon, a lottószámok érdekelnének.
Van egy 4x Aranylabdás, bla bla bla, 34. elismerés, bla bla játékosunk egy olyannal szemben, aki jó egy éve kezd valamit mutogatni (nem mutatni, mutogatni) abból, amit tőle elvártak és amiért idehozták. Igen, tudom, voltak, vannak előtte jobbak és nem áll ki a mézesmadzag a fenekéből, mert ez nem az Udinese, tudom, de Messi hiába is nem a régi, vagy legalábbis jelenleg biztosan nem az, leírni még lehet az utóbbi hónapok miatt. Ebből kifolyólag még most sem lépném meg azt, hogy elküldöm, csak mert ez a szezon ilyen volt. Ahhoz kell még egy ilyen gyatra idény, akkor már mehet a menet. De most nem. Szerintem tett már ő annyit, hogy megbízzon benne az ember. És ha nem megy neki jövőre, akkor nem megy. Inkább lássam a végét egy korszakos zseninek, legyen még egy rossz szezon és tegyünk végleg pontot a neve mellé, hogy kösz Leo, nagy volt minden, csók a fejedre, minthogy oroszlánrészt raknék egy olyan kölyökre, akiben egyrészről nem bízok, másrészről továbbra is zsákbamacska.
Azért Sanchezhez is illik hozzátenni, hogy jó jó, nem volt ez rossz, de annyira gyenge szr volt mindenki körülötte idén, hogy meg tudta mutatni magát. Ezen nem gondolkodtatok? Mert ebből a katyvaszból most ki lehetett tűnni. Lehet, hogy ez a Barca az ő szintje, ami idén volt. Egy élen teljesítő FCB-ben továbbra sem látom a helyét. De tényleg nem akarom b*-gatni, csak azért ne legyünk már ilyen hamariak a döntéssel, hogy S9 marad, Messi meg mehet a francba... Ez az újkeletű szektásodás körülötte meg mosolyt csal az arcomra. Azért nem tett annyit szvsz, hogy ilyen hype-ot kapjon most. Érdekes közeg a szurkolói tábor. :
szerk.: Xavi dönt, ahogy dönt. Bárhogy lesz, elfogadom. Szerintem a Barca legnagyobb legendája. Elmondhatatlan a tisztelet, amit iránta érzek. Meg akarnám győzni, hogy maradjon, de ha azt mondja, hogy itt vége, akkor itt vége. Nem akarja senki elküldeni. Ez az ő joga, hogy elmenjen, anélkül hogy valaki egy rossz szót szólna vagy megkérdőjelezné a döntését. De jó lenne, ha maradna, jövő nyárig. Akkor nem kéne középpályást hozni, márpedig ha megy, akkor még kell valaki.