Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha rászánnám az időt, akkor nem egy, nem két post-ot találnék, amiben konkrétan le van írva, h élből ellene szurkol az illető, mert nem érdemli meg, ilyen-olyan indokokra hivatkozva. Még úgy is, h az aktuális ellenfelüket nem szereti, de még így is inkább Messi ellen szurkol. (Pedig akár opció lehetne, h akkor legalább Mascherano miatt, de odáig már nem terjedt, mert kényszeresen ellene kell menni Messinek...)LG írta:Mint többen is leírták, nem volt semmi gusztustalan utálkodás, vagy Messi ellen szurkolás. Vagy az annak számít, ha vki le meri írni, hogy nem volt jó a VB-n, és azt, hogy nem érdemelte meg a VB Aranylabdát? Semmikép sem gondolom, hogy az lenne, főleg, hogy ha az ellenkezőjét írnám, akkor hazudnék, mert a feketére azt mondanám, hogy fehér.
Egyetértek , teljes mértékben.LG írta:Végül is Ronaldinho csak középmezőnyből Európa élére vezette a klubot. Ha ő nincs, akkor valószínűleg tartom, hogy a Pep éra sikerei sincsenek. Nálam semmivel sem kisebb figura Messinél, de rá is megharagudtam, mikor már látványosan lebajnerozta a klubot.És a párhuzam is, sokak fejében Ronaldinho esetével(mert bár én a mai napig visszacsinálnám, de akkor is helyes, és főleg indokolt volt az eladása), szerintem a két személy hatása a Klubra összességében nem azonos, és Messi javára , nem is kicsivel...
Szerintem ebben van a legnagyobb igazság. Nekem speciel nincs bajom Messivel, nehezen találunk olyat, aki 40 gólt lő álmából felébresztve, de a klub az első és ha jönne egy ajánlat ami visszautasíthatatlan, akkor a klub érdek kell szem előtt legyen. Nem azt mondom el kell adni, de a romantikus ragaszkodás hozzá is túlzó. A futball 11 emberből áll, ezt mikor Messit védik egyesek előjön, hogy ő megcsinálja stb, de en bloc is igaz, hogy nem csak Mascheranonak vagy Pereznek vagy Garaynak kell végig futnia.crixus írta:
Egyébként az én szememben az a játékos ér a legtöbbet, aki szépen játszik és mindent megtesz a csapatért. A kettő közül pedig utóbbi a fontosabb. Mivel emberek a játékosok is, van rossz napjuk, vannak rossz heteik stb. De ha hajtanak tovább, akkor idővel fordul a szerencse is. Ha viszont nincs motiváció, akkor a jó teljesítmény, játék is idővel egyre csak visszább esik.
Nézzük meg Ronaldo-t. Nekem abszolút nem a kedvencem, mert ki nem állhatom az önelégült embereket, főleg a "cicafiús" stílusúakat... Ennek ellenére és a körülötte lévő felhajtás ellenére Ronaldo évről évre fejlődik, folyamatosan hajt, megy előre mint a gép. Vannak meccsek, ahol nem megy neki, eltűnik a mezőnyben, rossz megoldásokat választ, de ennek ellenére is megy előre. Kapott már megannyi díjat ő is, mégsem szállt el. De említhetnék itt olyan neveket is, mint Iniesta, Gerrard, Drogba, Eto'o, Davids, Puyol, stb.( akár még Lucho-t is említhetném) akik ha nem is a világ legjobb játékosai, de mindent bele adnak/adtak formától függetlenül.
Na ők azok, akik bármikor beférnek egy top csapatba a mentalitásuk miatt még akkor is, ha nincsenek csúcsformában, mert a mentalitásuknak köszönhetően idővel a formájukat is visszanyerik. Ezek a játékosok, akikből mindig profitál a csapat. Márpedig a futballban a csapat az első.
Ezt jól gondolja át mindenki, mielőtt arról nyilatkozik, hogy ki a szurkoló meg ki nem.
Nem, meg kell fogalmazni vele szemben a kritikákat. Írtam is, hogy nem akarom a hibái alól mentegetni, de sokan azért mert magához képest gyengébb volt az elmúlt időszakban már rögtön ellene szurkolnak.LG írta:Ez kétség kívül így van. De akkor szó nélkül kéne végignézni, ahogy sétálgat?
Igen, megalapozottak a kritikák, de nem kell őt utálni ezért és ellene szurkolni.Picit túlreagálod te is, mint egy korábbi kolléga. Senki nem utálja őt, csupán nehéz elfogadni, hogy nem azt a Messit látjuk, mint évekkel ezelőtt. Hogy az önmagához képest gyenge szezon ellenére még mindig elit játékos, ez igaz. De azért a kritikák jelentős része jogos és megalapozott.
Végül is Ronaldinho csak középmezőnyből Európa élére vezette a klubot. Ha ő nincs, akkor valószínűleg tartom, hogy a Pep éra sikerei sincsenek. Nálam semmivel sem kisebb figura Messinél, de rá is megharagudtam, mikor már látványosan lebajnerozta a klubot.És a párhuzam is, sokak fejében Ronaldinho esetével(mert bár én a mai napig visszacsinálnám, de akkor is helyes, és főleg indokolt volt az eladása), szerintem a két személy hatása a Klubra összességében nem azonos, és Messi javára , nem is kicsivel...
Ez kétség kívül így van. De akkor szó nélkül kéne végignézni, ahogy sétálgat?nagyiibarca írta:
Örökké hálás lehet mindenki neki azért amit letett az asztalra.
Mondjuk simán benne van tényleg a dologban, hogy valami baja van, csak nem kötik a nyilvánosság orra alá. Mert abban egészen biztos vagyok, hogy a világ legjobb dokijai már rég kivizsgálták Messit a hányások miatt, kétlem, hogy csak legyintenének a Barcánál ezekre a dolgokra. De simán benne van, hogy van valami gond vele, csak ezt nem akarják nyilvánosságra hozni.shutterisland írta:számomra egyértelmű, hogy egészségügyi gondja van.
ma is öklendezett.
úgy nem lehet focizni, főleg a legmagasabb szinten, hogy végig hányingered van és rossz a közérzeted.
Lehet rossz meccset neztel.azt nem vetted eszre amikor pl mullerrel futott vissza vagy amikor labdatszerzett az oldalvonalnal vagy amikor hummelsel a nyakan ment elorrre... szanalmas ami itt megy!!!StickyFingaz írta:Csak ma pont rászolgált.Egy olyan meccsen ahol mindenki kihajtja a belét Ő meg csak sétálgat elég nehéz elmenni szó nélkül.P.Kluivert9 írta:Atyaég mi megy itt... saját anyátokat még nem köptétek szembe??? Eléggé divat lett szidni...még akkor is amikor pont nem szolgált rá...
mondjuk igy mar mas sajnos a helyzet. ezesetben viszont nagyon komolyan ki kene vizsgalni, mar nem az elso.shutterisland írta:számomra egyértelmű, hogy egészségügyi gondja van.
ma is öklendezett.
úgy nem lehet focizni, főleg a legmagasabb szinten, hogy végig hányingered van és rossz a közérzeted.
Csak ma pont rászolgált.Egy olyan meccsen ahol mindenki kihajtja a belét Ő meg csak sétálgat elég nehéz elmenni szó nélkül.P.Kluivert9 írta:Atyaég mi megy itt... saját anyátokat még nem köptétek szembe??? Eléggé divat lett szidni...még akkor is amikor pont nem szolgált rá...
Nem azt írtam, hogy ne olvass, hanem, hogy nem muszáj. Megítélheted nyugodtan.majd én megítélem mikor olvasom el ezen "véleményeket".
Én ilyet nem láttam.ellene drukkoljunk, undorító stílusban ömlengjünk,szinte már kárörvendjünk
Miatta, és Mascherano miatt szurkoltam Argentínának ma is, szóval ezt hagyhatjuk szerintem.Aki csak akkor szeret vkit, ha az a legjobbját nyújta,és addig tud neki szurkolni, az is egyfajta szurkolási módszer, én nem ilyen vagyok. Csapat szinten sem, játékos szinten sem. Így ha sohasem lesz 100%os már,akkor is megadom a kellő tiszteletet, ha 10ed ennyit tett volna a csapatomért, akkor is illene... jah,h ez az utolsó bekezdés értelmezhetetlen páraknak? nah talán ezért írtam.
Igen.Hogy küzdjön, igyekezzen megtenni mindent a sikerért. Ezt ma sem tette meg, sem a VB többi meccsén de a Barcában még ennél is jóval kevesebbet hajtott a szezonban.