2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
akkor kinek kellett volna kapnia? meg sok szakember akkor miért pont rá szavazott? gondolom jobban értenek a focihoz mint te meg én.LG írta:...
Csak hogy Zidane, vagy Forlán valóban vezére tudott lenni a csapatának és döntő tényező tudott a fontos meccseken is.Daweed írta:Egyértelmű, megérdemelte. Csak ennyit mondanék.
Akkor birka vagyok, de sebaj.majd figyeld meg ezt is hogy megmagyarázza a sok birka!
majd figyeld meg ezt is hogy megmagyarázza a sok birka!Daweed írta:Egyértelmű, megérdemelte. Csak ennyit mondanék.
Ha rászánnám az időt, akkor nem egy, nem két post-ot találnék, amiben konkrétan le van írva, h élből ellene szurkol az illető, mert nem érdemli meg, ilyen-olyan indokokra hivatkozva. Még úgy is, h az aktuális ellenfelüket nem szereti, de még így is inkább Messi ellen szurkol. (Pedig akár opció lehetne, h akkor legalább Mascherano miatt, de odáig már nem terjedt, mert kényszeresen ellene kell menni Messinek...)LG írta:Mint többen is leírták, nem volt semmi gusztustalan utálkodás, vagy Messi ellen szurkolás. Vagy az annak számít, ha vki le meri írni, hogy nem volt jó a VB-n, és azt, hogy nem érdemelte meg a VB Aranylabdát? Semmikép sem gondolom, hogy az lenne, főleg, hogy ha az ellenkezőjét írnám, akkor hazudnék, mert a feketére azt mondanám, hogy fehér.
Egyetértek , teljes mértékben.LG írta:Végül is Ronaldinho csak középmezőnyből Európa élére vezette a klubot. Ha ő nincs, akkor valószínűleg tartom, hogy a Pep éra sikerei sincsenek. Nálam semmivel sem kisebb figura Messinél, de rá is megharagudtam, mikor már látványosan lebajnerozta a klubot.És a párhuzam is, sokak fejében Ronaldinho esetével(mert bár én a mai napig visszacsinálnám, de akkor is helyes, és főleg indokolt volt az eladása), szerintem a két személy hatása a Klubra összességében nem azonos, és Messi javára , nem is kicsivel...
Szerintem ebben van a legnagyobb igazság. Nekem speciel nincs bajom Messivel, nehezen találunk olyat, aki 40 gólt lő álmából felébresztve, de a klub az első és ha jönne egy ajánlat ami visszautasíthatatlan, akkor a klub érdek kell szem előtt legyen. Nem azt mondom el kell adni, de a romantikus ragaszkodás hozzá is túlzó. A futball 11 emberből áll, ezt mikor Messit védik egyesek előjön, hogy ő megcsinálja stb, de en bloc is igaz, hogy nem csak Mascheranonak vagy Pereznek vagy Garaynak kell végig futnia.crixus írta:
Egyébként az én szememben az a játékos ér a legtöbbet, aki szépen játszik és mindent megtesz a csapatért. A kettő közül pedig utóbbi a fontosabb. Mivel emberek a játékosok is, van rossz napjuk, vannak rossz heteik stb. De ha hajtanak tovább, akkor idővel fordul a szerencse is. Ha viszont nincs motiváció, akkor a jó teljesítmény, játék is idővel egyre csak visszább esik.
Nézzük meg Ronaldo-t. Nekem abszolút nem a kedvencem, mert ki nem állhatom az önelégült embereket, főleg a "cicafiús" stílusúakat... Ennek ellenére és a körülötte lévő felhajtás ellenére Ronaldo évről évre fejlődik, folyamatosan hajt, megy előre mint a gép. Vannak meccsek, ahol nem megy neki, eltűnik a mezőnyben, rossz megoldásokat választ, de ennek ellenére is megy előre. Kapott már megannyi díjat ő is, mégsem szállt el. De említhetnék itt olyan neveket is, mint Iniesta, Gerrard, Drogba, Eto'o, Davids, Puyol, stb.( akár még Lucho-t is említhetném) akik ha nem is a világ legjobb játékosai, de mindent bele adnak/adtak formától függetlenül.
Na ők azok, akik bármikor beférnek egy top csapatba a mentalitásuk miatt még akkor is, ha nincsenek csúcsformában, mert a mentalitásuknak köszönhetően idővel a formájukat is visszanyerik. Ezek a játékosok, akikből mindig profitál a csapat. Márpedig a futballban a csapat az első.
Ezt jól gondolja át mindenki, mielőtt arról nyilatkozik, hogy ki a szurkoló meg ki nem.
Nem, meg kell fogalmazni vele szemben a kritikákat. Írtam is, hogy nem akarom a hibái alól mentegetni, de sokan azért mert magához képest gyengébb volt az elmúlt időszakban már rögtön ellene szurkolnak.LG írta:Ez kétség kívül így van. De akkor szó nélkül kéne végignézni, ahogy sétálgat?
Igen, megalapozottak a kritikák, de nem kell őt utálni ezért és ellene szurkolni.Picit túlreagálod te is, mint egy korábbi kolléga. Senki nem utálja őt, csupán nehéz elfogadni, hogy nem azt a Messit látjuk, mint évekkel ezelőtt. Hogy az önmagához képest gyenge szezon ellenére még mindig elit játékos, ez igaz. De azért a kritikák jelentős része jogos és megalapozott.
Végül is Ronaldinho csak középmezőnyből Európa élére vezette a klubot. Ha ő nincs, akkor valószínűleg tartom, hogy a Pep éra sikerei sincsenek. Nálam semmivel sem kisebb figura Messinél, de rá is megharagudtam, mikor már látványosan lebajnerozta a klubot.És a párhuzam is, sokak fejében Ronaldinho esetével(mert bár én a mai napig visszacsinálnám, de akkor is helyes, és főleg indokolt volt az eladása), szerintem a két személy hatása a Klubra összességében nem azonos, és Messi javára , nem is kicsivel...
Ez kétség kívül így van. De akkor szó nélkül kéne végignézni, ahogy sétálgat?nagyiibarca írta:
Örökké hálás lehet mindenki neki azért amit letett az asztalra.
Mondjuk simán benne van tényleg a dologban, hogy valami baja van, csak nem kötik a nyilvánosság orra alá. Mert abban egészen biztos vagyok, hogy a világ legjobb dokijai már rég kivizsgálták Messit a hányások miatt, kétlem, hogy csak legyintenének a Barcánál ezekre a dolgokra. De simán benne van, hogy van valami gond vele, csak ezt nem akarják nyilvánosságra hozni.shutterisland írta:számomra egyértelmű, hogy egészségügyi gondja van.
ma is öklendezett.
úgy nem lehet focizni, főleg a legmagasabb szinten, hogy végig hányingered van és rossz a közérzeted.
Lehet rossz meccset neztel.azt nem vetted eszre amikor pl mullerrel futott vissza vagy amikor labdatszerzett az oldalvonalnal vagy amikor hummelsel a nyakan ment elorrre... szanalmas ami itt megy!!!StickyFingaz írta:Csak ma pont rászolgált.Egy olyan meccsen ahol mindenki kihajtja a belét Ő meg csak sétálgat elég nehéz elmenni szó nélkül.P.Kluivert9 írta:Atyaég mi megy itt... saját anyátokat még nem köptétek szembe??? Eléggé divat lett szidni...még akkor is amikor pont nem szolgált rá...