Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Feast4 írta:Valószínüleg tényleg rajtunk röhög a fél világ: http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ta-2352079" target="_blank
Érdemes megnézni kik voltak azok a játékosok akikért pénzt adtak, ennyi idősen és mi kiért adtunk pénzt! Anyám!![]()
![]()
Mennyivel gyengültünk? Ment Fabregas, aki noha sokkal jobb képességű, mint az érkező Rakitic, de a horvát minden bizonnyal a szívével megy majd ki a pályára, ezzel kompenzálva a hiányait. Ment Alexis, jött Suarez, a chilei remekelt tavaly, de csak tavaly, ráadásul nem hiszem, hogy akkora tekintélye lett volna Neymar és Messi mellett. Az uruguayiból már inkább kinézem, hogy kivívja a tiszteletet.Feast4 írta:Sajnos én is ezt érzem. Nem erősödünk annyival int amennyivel gyengülünk.

Sajnos én is ezt érzem. Nem erősödünk annyival int amennyivel gyengülünk.P.G.D. írta:Ráadásként az elmúlt évek legerősebb csapata épülget a szomszédban. Valami azt súgja, hogy sötét időszak jön jövőre, de cáfoljanak meg.

Sajnos én még ezt sem hiszem.Alfa írta:Egyedül az a pozitívuma ennek az igazolásnak , hogy Bartra több játéklehetőséget fog kapni és remélem bebizonyítja , hogy nem elé hanem mellé/mögé kell valakit igazolni. GYERÜNK MARC!!!!

Márpedig a klubvezetés egyre több értékét hanyagolja el a klubnak, egyre unszimpatikusabbá teszik a csapatot.fanbarca írta:Kezd már nagyon frusztrálóvá és idegesítővé válni egyesek magatartása és viszonyulása a klubhoz. Már nem csak a vezetőségről, hanem a játékosokról, edzőkről, stábról, sőt, az egész klubról képesek egyesek úgy beszélni, mintha semmi értéke nem lenne, mint valami selejtről. Nyugodjatok már le, nézzetek előre s ne keressétek mindenben a hibát.![]()
Mathieu leigazolását én nem tartom problémának. Az ára sem aggaszt éppen annyira, az egyetlen zavaró dolog az, hogy 1 hónapot tárgyaltunk érte eredménytelenül, a végén úgyis beadtuk a derekunkat és kifizettük a magas kivásárlási árat. De amekkora utálat és szánalomérzet van irányába, az már túlzás. Ő nem tett semmit a szurkolók ellen, sőt, remélem, hogy LE bizalmát egy parádés szezonnal hálálja meg. Szívből bízom benne, hogy így fog történni.![]()
![]()
Remélem érkezik még egy igazolás és az nem Cuadrado, vagy bármi kreatív szélsőjátékos lesz, hanem egy kőkemény, avagy nagyon gyors középső védő. Akik meg mindenben hibát látnak s csak szidni tudják a csapatunkat, menjenek a szomszédba szurkolni, ott úgy is szokás azokat venni, akiket a szurkolók akarnak, nagy a logika benne.
Dehogynem, a maradék pénz(50 misi kb.) megy Cuadradoért...Tobias88 írta:Lassan majd jön a bejelentés, hogy meg is vagyunk. Ne reménykedjen senki, hogy jön még hozzánk valaki.

Még Barzaglit elhozzuk a Juvéból 30-értBarcaman1993 írta:
Jön még vki a védelembe, vagy itt a vége?
Arról, hogy a tavaszi szerződéshosszabbítása előtt komolyan fontolóra vette, hogy elszerződik az Arsenalhoz, mivel tiszteli Wengert. Meg új lehetőségek...Corvy írta:http://bleacherreport.com/articles/2137 ... ok.com&utm ... g-national
Miről ír ez a cikk??
Pedig Cuadrado-tnem ártana hanyagolni...Gali írta:Jól számoltál, de ennek a nagy része megy a Cuadrado dealbe.
Ezért nagy vétel a khv posztra már nem nagyon lesz.
Jól számoltál, de ennek a nagy része megy a Cuadrado dealbe.dévid villa írta:Ha jól számolom, még kb 50-55 milliónak kell lennie átigazolásokra, amiből egy Hummels szintű védő simán kijöhet + ha még Songot meg Alvest sikerülne valahogy eladni, akkor még másra is lenne pénz...

Gabi Militot kihagytad, mikor éppen nem volt sérült, akkor tanári módon játszott.zsovagi írta:Érdekes, adat az, amit az Eurobarca stábja kiírt fb-re és twitterre: 2009 óta Mathieu az első középhátvéd igazolásunk.
E mellé gondoljunk csak bele, hogy azóta hány ember is ment el abból a csapatrészből: Csiga, Marquez, Caceres, Abidal (bár neki nem ez volt az eredeti posztja) és Puyol. 5 ember helyett érkezett eddig 2 (Bartra és Masch, bár utóbbit alapból nem erre a posztra igazolták). Nem csoda, hogy sose volt elég mély a pad ezen része....
palesz77 írta:
Amúgy egyetértek az írásoddal, én is hasonlóan látom a dolgokat. Kíváncsi vagyok, hogy rámegyünk-e most valami nevesebb védőre - Benatia, Vertonghen -, vagy esetleg folytatjuk a Marquinhos sagát, vagy ülünk a babérjainkon, hogy megoldottuk a védőkérdést.. Alves pedig sajnos szerintem 99%, hogy marad, de szimplán azért, mert senkinek sem kell. Ekkora fizetési igények mellett, ilyen nyújtott játékkal szinte lehetetlen lenne eladni, reméljük a PSG megőrül, és leigazolják, de sajna sok esélyt nem látok rá..