Jön még vki a védelembe, vagy itt a vége?
Arról, hogy a tavaszi szerződéshosszabbítása előtt komolyan fontolóra vette, hogy elszerződik az Arsenalhoz, mivel tiszteli Wengert. Meg új lehetőségek...Corvy írta:http://bleacherreport.com/articles/2137 ... ok.com&utm ... g-national
Miről ír ez a cikk??
Pedig Cuadrado-tnem ártana hanyagolni...Gali írta:Jól számoltál, de ennek a nagy része megy a Cuadrado dealbe.
Ezért nagy vétel a khv posztra már nem nagyon lesz.
Jól számoltál, de ennek a nagy része megy a Cuadrado dealbe.dévid villa írta:Ha jól számolom, még kb 50-55 milliónak kell lennie átigazolásokra, amiből egy Hummels szintű védő simán kijöhet + ha még Songot meg Alvest sikerülne valahogy eladni, akkor még másra is lenne pénz...
Gabi Militot kihagytad, mikor éppen nem volt sérült, akkor tanári módon játszott.zsovagi írta:Érdekes, adat az, amit az Eurobarca stábja kiírt fb-re és twitterre: 2009 óta Mathieu az első középhátvéd igazolásunk.
E mellé gondoljunk csak bele, hogy azóta hány ember is ment el abból a csapatrészből: Csiga, Marquez, Caceres, Abidal (bár neki nem ez volt az eredeti posztja) és Puyol. 5 ember helyett érkezett eddig 2 (Bartra és Masch, bár utóbbit alapból nem erre a posztra igazolták). Nem csoda, hogy sose volt elég mély a pad ezen része....
palesz77 írta:
Amúgy egyetértek az írásoddal, én is hasonlóan látom a dolgokat. Kíváncsi vagyok, hogy rámegyünk-e most valami nevesebb védőre - Benatia, Vertonghen -, vagy esetleg folytatjuk a Marquinhos sagát, vagy ülünk a babérjainkon, hogy megoldottuk a védőkérdést.. Alves pedig sajnos szerintem 99%, hogy marad, de szimplán azért, mert senkinek sem kell. Ekkora fizetési igények mellett, ilyen nyújtott játékkal szinte lehetetlen lenne eladni, reméljük a PSG megőrül, és leigazolják, de sajna sok esélyt nem látok rá..
Ennél jobban össze se tudtam volna foglalni, hogy ezek a mocskok mit tettek a csapattal megújulás címén.Balinho írta:
Ebben az a zseniális, hogy a csapat két legnagyobb hiányposztjáról beszélünk. A nagy megújulást pont itt kellett volna kezdeni. Egy első számú, vezéralkatú középhátvéddel és Alves helyére egy jobbhátvéddel.
De sebaj, mert van már jó (és drága) cserekapusunk és 4. számú hátvédünk, egy szétvert középpályánk és 88 milliós középcsatárunk, aki 4 hónapig nem edzhet, nem játszhat és az első újabb stiklije után többszörös visszaesőként újabb hónapokat pihenhet, ráadásul akinek a 88milliójából lenne egy Mangala-Danilo duónk.
Cuadrado és Marquinhos..LM10 írta: Még Alves helyett kéne egy normális jobb bekk, meg egy új védő középre még.
Ebben az a zseniális, hogy a csapat két legnagyobb hiányposztjáról beszélünk. A nagy megújulást pont itt kellett volna kezdeni. Egy első számú, vezéralkatú középhátvéddel és Alves helyére egy jobbhátvéddel.LM10 írta: Még Alves helyett kéne egy normális jobb bekk, meg egy új védő középre még.
Inkább csak a védelem. Jövőre Pique eligazol, Mathieu visszavonul, de mi még akkor is majd megvesszük Falcaot és Cavanit...crixus írta:Sikeresen épül lefelé a csapat.
Feast4 írta:Innentől nem lesz vétel. többször elhangzott Masch univerzális játékos. Innentől kezdve egyértelmű ő lesz a harmadik hátvéd. Song annyira nem kell senkinek, hogy el se tudjuk adni.ZBarca írta: On:
A vezetőség most jobban tenné, ha venne egy rendes, fiatal középső hátvédet
Ezzel én is egyet értek, de mát tavaly is azt hittem nem lesz kezdő. És láss csodát.Pampalini írta: Xavi nem lesz kezdő, emiatt ne fájjon a fejed! (egyébként a jelenléte szerintem fontos a csapatnál)
Innentől nem lesz vétel. többször elhangzott Masch univerzális játékos. Innentől kezdve egyértelmű ő lesz a harmadik hátvéd. Song annyira nem kell senkinek, hogy el se tudjuk adni.ZBarca írta: On:
A vezetőség most jobban tenné, ha venne egy rendes, fiatal középső hátvédet
nézd, messit csak örökölte enrique, matyiőt pedig konkrétan kérte.ZBarca írta:Akkor Messi lesz az 5-ös?Boixos írta:a 10-es lesz az övé. ő a fehér pelé.![]()
![]()