Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kölcsönbe ment csak Aurier pont emiatt és jövőre megvehetik majd.Capon írta:Ha a PSG most leigazolta Auriert, akkor el is kell adniuk valakit ugye?
Hogy is szól a büntetésük? Max. 60 milliót költhetnek, azt is egy összegben, és a fizetési kiadásaik nem emelkedhetnek ugye? Valahogy így volt. Tehát az új igazolás vagy fizetés nélkül játszik vagy valakinek mennie kell a keretből.
Akkor igazak lehetnek a pletykák Marquinhosal kapcsolatban és lehet tényleg rárepülünk.
Csak nekünk nem egy kölyök kell,hanem egy világklasszis akit egyből be lehet dobni a mélyvízbe.Nem fogok kardomba dőlni ha jön,de egy Hummels-Mangala vonulatnak jobban örülnék.S.Agüero írta:Még csak 20 éves és elég jó szintet képvisel.StickyFingaz írta:Mi a 'mit is' ? látnak Markinnyoszban?Én idén elég sok P$G meccset néztem,és amikor játszott nem nyújtott meggyőző teljesítményt.Nem is igazán magas (183) + nem vezéralkat.
Nem kell abbahagyni. Sőt. Viszont nem érzem, h elég lenne egy direktebb gyorsabb játékhoz.S.Agüero írta:Busquetset nem fogják kitenni a kezdőből, ebben biztos lehetsz.
Amúgy meg miért kéne abbahagyni a tiki-takát? A taktikán kell kicsit változtatni, plusz felgyorsítani a játékot, több mozgás kell, attól még mehet a "tiki-taka". Német válogatott is ezt játssza, csak kicsit direktebben. Nekünk is direktebben kell játszani, aztán jók lehetünk.
Mangaláért pakoljunk le 45 milliót, aztán csókolom!
Még csak 20 éves és elég jó szintet képvisel.StickyFingaz írta:Mi a 'mit is' ? látnak Markinnyoszban?Én idén elég sok P$G meccset néztem,és amikor játszott nem nyújtott meggyőző teljesítményt.Nem is igazán magas (183) + nem vezéralkat.
És Masc még mindig csak csere? (ráadásul a hátvédsorban?S.Agüero írta:Jelenlegi keretből valami ilyesmi felállás lesz, remélem.
Zabaleta jelenleg a legjobb jobb bek a világon, aki téyleg védő és nem olyan mint Coudrado aki középpályás.P.G.D. írta:Egyébként a jhv posztjára szerintetek nem lenne jó Zabaleta? A City kezdő embere és a vb-n is elég jól muzsikált(ráadásul Messi haverja,ezért már megéri).
Elfogadni el kell és aki Barca szurkoló az az is fog maradni, jöhet ide Pepe, akkor is. Tapsolni és örülni viszont nem kötelező és én nem is fogok az ilyen igazolások láttán. Igaz, egyikük sem NBI színvonalú játékos, de a kezdőhöz akkor is KEVESEK, igen Matyi is és Rakitic is. Ezt kellene elfogadni, meglátni.sanyi9007 írta:Egyesek menyire túlzásba esnek itt..Eddig szegény Mathieu lett elhordva mindennek,most már Rakitic sem elég jó játékos.Azért meg lehetne várni legalább az első pár meccset,és aztán kezdeni a csapat temetését,mert ez egy hatalmas öngól lesz,egy esetleg sikeres szezon után.De már előre látom,hogy Mathieu minden pontatlan labda után mekkora oltásokat fog kapni,vagy ha Rakitic nem hozza az assistokat meccsenként,akkor már felhozódik hogy "de hát Fabregas mikor itt volt és jól játszott"..nem,ők jöttek,el kell fogadni,és bízni abban hogy Lucho összerakja őket.Nem tudom ki hogy van vele,de semmivel nem lennék elégedettebb ha minden posztra igazoltunk volna egy nagy nevet..végre van egy melós játékosunk,Rakitic,aki nem sétálgat a pályán,és Mathieu is kor ide vagy oda küzdeni fog...Azért egy esélyt lehetne nekik adni.Amiben pedig még nagyon reménykedem hogy Rafinha és Deu szép lassan elkezdenek beépülni,Bartra pedig alapember lesz.
Érdekes felvetés.Erxy a Mathieu topikban írta:egyébként, abból kiindulva hogy milyen nevek pörögtek nálunk simán elképzelhetőnek tartom, hogy Lucho tervez 3 védős felállást.
Marquinhos, Blind, Vertoghen, Mathieu. az ő nevük forgott a legtöbbet a sajtóban, ők voltak a célpontok. közös bennük, hogy több poszton bevethetőek, ezáltal alkalmasak 3 védős rendszerre.
ezt a tavalyi védelemmel nem tudtuk megtenni, mert egyik szélsővédőnk sem tud középsőt is játszani.
Rafinha elég sok poszton játszott tavaly, de szerintem Ini mellett menne neki a leginkább, bár Enrique biztos megtalálja a helyét, hiszen őt ismeri talán a legjobban:P.G.D. írta:...
ha nekem szólt akkor reagálnék. Én nem írtam, hogy Rakitic rossz játékos, csak azt,hogy papíron Fabregas jobb. na persze egy játékos megítélése általában a csapattársaktól, a rendszertől és sok más egyéb körülménytől függ(valszeg Sanchezt isteníteni fogják az Ágyusoknál,itt meg szinte csak a szapulása ment,teszem hozzá gyakran jogosan). Egyébként érdekes a Realt és a Bayernt is sztárjátékosok alkotják, mégsem tűnnek motiválatlannak. Elfogadom, hogy ők jöttek de a véleményemet hadd írjam már le léccisanyi9007 írta:Egyesek menyire túlzásba esnek itt..Eddig szegény Mathieu lett elhordva mindennek,most már Rakitic sem elég jó játékos.ha Rakitic nem hozza az assistokat meccsenként,akkor már felhozódik hogy "de hát Fabregas mikor itt volt és jól játszott"..nem,ők jöttek,el kell fogadni,és bízni abban hogy Lucho összerakja őket.
palesz77 írta:Persze, ezt én is tudom. Ehhez kell LE, hogy javítson a csapatvédekezésen.. Ha nem javul a védekezésünk, akkor meg édes mindegy igazából, hogy Alexis futkározik-e elől, vagy Suárez, ugyanúgy kapni fogjuk a butábbnál butább gólokat.Feast4 írta:Csak az baj, hogy már a közepes védekezéssel is gondok vannak. Nagyon kíváncsi leszek a felállásra.