S.Agüero írta:
Érdekes felvetés.
Felvázolnád a felállást, hogy gondolnád?
tegnap este begépeltem már egy hosszabb gondolatmenetet, csak mikor elküldtem volna pont lezárták a topikot
szóval megint:
elől nyilván Messi középre húzódik stb. de ez most mindegy
letámadást muszáj lenne visszahozni, különben életképtelen lenne a dolog.
ha az ellenfél birtokolja a labdát, akkor Mascherano vagy Busquets hátrahúzódik Piqué mellé, így védekezésben egyszerű 4-3-3 lenne.
viszont a Mascherano-Busquets-Rakitic középpályás tengely védekezésben elképesztő erősítés lennem, ha sikerül a letámadást és területszűkítést visszahozni.
a Mathieu-Piqué-Busi/Masch-Bartra négyes nem hangzik olyan félelmetesnek, de tudjuk hogy a védekezés nem feltétlen múlik csak a védelmi négyesen.
több emberrel meglehetne szállni a kp-t, köztük 2 jól ütköző, sokat futó játékossal.
probléma lehet Bartra a jobbhátvéd pozíciójában, ugyan játszott ifi korában ott, de nem tudom, mennyire érezné magát ott jól.
viszont nyár eleje óta arról szólnak a hírek, hogy Marquinhost hozni akarjuk, aki viszont jobbhátvédként is játszatható.
nem feltétlen ez lenne az alapkezdő, de egy alternatívának jó lenne, és ahogy mondta is Lucho, ha kell változtat a felálláson.
amit alább beírtak a többiek az sem rossz, én is gondoltam a 3-5-2-re, Cuadrado tökéletesen illene abba a játékrendszerbe, csak nekem a középpálya közepe kicsit kevés.