Akkor annyira ne mis kütyaütő a vezetőségAmúgy jópofa, hogy akárhány védővel hoznak szóba minket mostanában, mindig ott van, hogy Van Gaal is le akarja igazolni

Ezt pont a Mathieu üzlet után mondod..?Sanama írta:Ők már májusban is felmerültek, akit 2 hónap alatt nem tudtak megszerezni, arra sok remény nincs szerintem.
De elkezdek nézelődni 30+ os játékosok között, egyik biztos érkezik még
Ők már májusban is felmerültek, akit 2 hónap alatt nem tudtak megszerezni, arra sok remény nincs szerintem.palesz77 írta:Szó van Marquinhosról folyamatosan, ma cikkeznek Vermaelenről is, közbe fel-felmerül Cuadrado. Nem tudom mi kéne még..Sanama írta:Amúgy annyira nincs hír semmiről már napok óta, hogy szerintem ennyi volt számunkra az igazolási szezon...
Ez az írás akár Mr.Waka-wakáról is szólhatnak,ott is ugyanezek a problémák nem biztos, hogy jó ötlet lenne összeereszteni őket,pláne mondjuk egy Real vagy egy Bayern ellen. Na persze ha Luchoék megoldanák ezeket a fejbeni problémákat, akkor jók lehetnének középen, csak kérdés, hogy sikerülne-e megoldani.noname írta:Párszor láttam játszani. Jó felépítésű, egész gyors, jól szerel.
Csak kb 2 éve, mintha fejben szét lenne esve.Ezalatt érts: rossz helyezkedés, nagy hibák, bármi benne van. Szerintem amúgy az egyik legtehetségesebb védő. Épp ezért gondolom h egy új légkör helyre billentheti.
Szó van Marquinhosról folyamatosan, ma cikkeznek Vermaelenről is, közbe fel-felmerül Cuadrado. Nem tudom mi kéne még..Sanama írta:Amúgy annyira nincs hír semmiről már napok óta, hogy szerintem ennyi volt számunkra az igazolási szezon...
Párszor láttam játszani. Jó felépítésű, egész gyors, jól szerel.P.G.D. írta:GuzmicsZBarca írta: Ki lesz a következő, Pepe?egyébként Vermaelen nem lenne olyan rossz, a kispadunk legalább erősek leszünk
(leszámítva a kp-t)
Komolyra fordítva a szót, azért valaki leírhatná, hogy milyen kaliberű, mert én elég ritkán nézek Arsenal meccseket.
3-5-2 felállásban Albának a helye a bal középpálya, mert ebben a formációban a két szélsőnek szigorúan vissza kell járnia (jobb szélre a bizalmat megelőlegezendő Cuadradót tettemS.Agüero írta:Ez csak akkor megvalósítható, ha Song marad, és jön Marquinhos.
Amúgy Cuadrado ha jön, kíváncsi leszek rá hátul. Elől semmiképpen nincs helye, maximum még akkor lehet jó, ha 3-5-2-vel játszanánk.
Viszont így akkor nincs helye Albának.Néhány meccsen mondjuk be lehet vetni.
GuzmicsZBarca írta: Ki lesz a következő, Pepe?
Ez egyre jobb... Először Mathieu, aztán most meg Vermaelen. Ki lesz a következő, Pepe?palesz77 írta:Azóta már van cikk róla tényleg, csak 15-20 milliót írnak itt. Nem tudom mekkora erősítés lenne ő, elvégre Koscielny és Mertesacker simán kiszorították az Arsenal kezdőjéből..S.Agüero írta:Nem látok ilyeneket a Mundon. Egyébként Vermaelennél még Mathieu is jobb.Barcafan339 írta:Vermaelen 20-30 közötti összegért jöhet hozzánk !![]()
Azóta már van cikk róla tényleg, csak 15-20 milliót írnak itt. Nem tudom mekkora erősítés lenne ő, elvégre Koscielny és Mertesacker simán kiszorították az Arsenal kezdőjéből..S.Agüero írta:Nem látok ilyeneket a Mundon. Egyébként Vermaelennél még Mathieu is jobb.Barcafan339 írta:Vermaelen 20-30 közötti összegért jöhet hozzánk !![]()
okés, megdumáltuk!mess2009 írta: nyugi! azért nem idéztelek, mert vasz. a te hsz.-ed nyomán de nem csak amiatt volt olyan érzésem, hogy.....nekem nem ér a dolog annyit, hogy utána járjak ki mikor mit mondott pontosan, egy biztos: nem tévedek nagyot, ha azt állítom, hogy az ide írók ZÖME (többsége) le becsülte, sőt becsmérelte az egyiket és magasztalta, dícsérte a másikat....
az ügy ugyan lezárva, de nincs lefutva.... még meg kell látnunk mit hoz a jövő valójában.
benatia nem annyira lesz képben astori miatt. a gyerek csak kölcsönbe jött a romához, nem benatia helyett, későbbi vásárlási opcióval. mindeképpen meg akarják tartani a marokkóit,ezért van kint a brigáddal az usában és ezért tárgyalnak folyamatosan az ügynökével.Barcafan339 írta: Vermaelen 20-30 közötti összegért jöhet hozzánk ! Mundoooo Ennek örülnék Benatia is képben van, pláne azután, hogy a Roma leigazolta Astorit!
nyugi! azért nem idéztelek, mert vasz. a te hsz.-ed nyomán de nem csak amiatt volt olyan érzésem, hogy.....nekem nem ér a dolog annyit, hogy utána járjak ki mikor mit mondott pontosan, egy biztos: nem tévedek nagyot, ha azt állítom, hogy az ide írók ZÖME (többsége) le becsülte, sőt becsmérelte az egyiket és magasztalta, dícsérte a másikat....Boixos írta:mess2009 írta:na ez érdekes!!! Mathieu már -közepes- re javult, az eddigi sztár Marquinhos padozó zsákbamacska lett![]()
nézd, ha már megtalálsz, akkor úgy csináld, h legyen értelme annak, amit teszel. azért írom ezt, mert az én dumámon zöldfejesröhögsz.
egyszer sem írtam mást ezzel a két gyerekkel kapcsolatban, a lényeg ugyanez volt. nem tudom, hol olvastad tőlem, pl h sztároltam volna marquinhost? vagy hogy azt mondtam volna róla, h őanagymegoldás, mindenképpenidevele? fiatal, nagyon kevés meccsel, rohadtul nem biztos, h bejön. a zsákbamacska ezt jelenti.
vagy hogy leszaroztam volna a franciát? igen, ő sztem egy közepes, semmi extra játékos, de azt amit tud, azt biztosan hozza. az árával van problémám, meg azzal, h ő egyedül, nem fogja tudni újjáépíteni a védelmünket, de ki tudja? majd kiderül.
segítek eggyel:
igen, azt mindenképpen el kell ismerni, h szimpatikusan nyomja a gyerek, nekiállhatna hisztizni is, meg a földhöz csapkodni magát, ahogy nem egy hülyegyerektől láttuk már. az árát ne firtassuk, úgysem lesz kevesebb...
még azt is aláírom így négyszáz kör után, h itt a ligában megleszünk vele, mert valszeg nem fog beszrni egy cétől, viszont nemzetközi vízeken kiszabott vékonyak leszünk, ha csak ő jön egyedül.
marquinhost én is láttam játszani, nem ügyetlen a gyerek, a psg sem viccből fizetett ki érte csillió eurót. de nem játszott még a "sima" bajnokiknál húzósabb meccseket sem a romában, sem a psgben. ide most olyan tapasztalt valaki kell, aki tudja, h merre hány méter, ez pedig egyelőre nem ő.
"sajnos" az asr eléggé beárazta a gyereket, ha a feléért, harmadáért el lehetne hozni, még tüntetni is kimennék érte. de így, h az arabok a lehető legtöbb lóvét akarják kiszedni belőle, már elég erős ez a szitu. nem viccből hepciáskodnak azzal, h nem akarják elpasszolni, dehogyisnem. csak a világ összes pénzéért.
Twitteren láttamS.Agüero írta: Nem látok ilyeneket a Mundon. Egyébként Vermaelennél még Mathieu is jobb.
Nem látok ilyeneket a Mundon. Egyébként Vermaelennél még Mathieu is jobb.Barcafan339 írta:Vermaelen 20-30 közötti összegért jöhet hozzánk !Mundoooo
Ennek örülnék
Benatia is képben van, pláne azután, hogy a Roma leigazolta Astorit!
Marquinhos az mindig is zsákbamacska volt, ezt senki sem firtatja. Én mondjuk kifejezetten haragudtam volna,ha CSAK őt hozzák a védelembe 45ért. Fuatal ,semmi rutin, ilyenünk már van. Matyi az más: alapjában véve,ha nekem kellett volna védőt vadásznom,biztos nem rá esett volna a választásom,de kezdek megbarátkozni az ötlettel, és nálam 0-ról indul. Maximálisan bizok a képességeiben, és remélem mindenkire rácáfol itt,a fórumon.mess2009 írta:na ez érdekes!!! Mathieu már -közepes- re javult, az eddigi sztár Marquinhos padozó zsákbamacska lett![]()
mess2009 írta:na ez érdekes!!! Mathieu már -közepes- re javult, az eddigi sztár Marquinhos padozó zsákbamacska lett![]()
igen, azt mindenképpen el kell ismerni, h szimpatikusan nyomja a gyerek, nekiállhatna hisztizni is, meg a földhöz csapkodni magát, ahogy nem egy hülyegyerektől láttuk már. az árát ne firtassuk, úgysem lesz kevesebb...
még azt is aláírom így négyszáz kör után, h itt a ligában megleszünk vele, mert valszeg nem fog beszrni egy cétől, viszont nemzetközi vízeken kiszabott vékonyak leszünk, ha csak ő jön egyedül.
marquinhost én is láttam játszani, nem ügyetlen a gyerek, a psg sem viccből fizetett ki érte csillió eurót. de nem játszott még a "sima" bajnokiknál húzósabb meccseket sem a romában, sem a psgben. ide most olyan tapasztalt valaki kell, aki tudja, h merre hány méter, ez pedig egyelőre nem ő.
"sajnos" az asr eléggé beárazta a gyereket, ha a feléért, harmadáért el lehetne hozni, még tüntetni is kimennék érte. de így, h az arabok a lehető legtöbb lóvét akarják kiszedni belőle, már elég erős ez a szitu. nem viccből hepciáskodnak azzal, h nem akarják elpasszolni, dehogyisnem. csak a világ összes pénzéért.
Ez csak akkor megvalósítható, ha Song marad, és jön Marquinhos.