mess2009 írta:na ez érdekes!!! Mathieu már -közepes- re javult, az eddigi sztár Marquinhos padozó zsákbamacska lett

nézd, ha már megtalálsz, akkor úgy csináld, h legyen értelme annak, amit teszel. azért írom ezt, mert az én dumámon zöldfejesröhögsz.
egyszer sem írtam mást ezzel a két gyerekkel kapcsolatban, a lényeg ugyanez volt. nem tudom, hol olvastad tőlem, pl h sztároltam volna marquinhost? vagy hogy azt mondtam volna róla, h őanagymegoldás, mindenképpenidevele? fiatal, nagyon kevés meccsel, rohadtul nem biztos, h bejön. a zsákbamacska ezt jelenti.
vagy hogy leszaroztam volna a franciát? igen, ő sztem egy közepes, semmi extra játékos, de azt amit tud, azt biztosan hozza. az árával van problémám, meg azzal, h ő egyedül, nem fogja tudni újjáépíteni a védelmünket, de ki tudja? majd kiderül.
segítek eggyel:
igen, azt mindenképpen el kell ismerni, h szimpatikusan nyomja a gyerek, nekiállhatna hisztizni is, meg a földhöz csapkodni magát, ahogy nem egy hülyegyerektől láttuk már. az árát ne firtassuk, úgysem lesz kevesebb...
még azt is aláírom így négyszáz kör után, h itt a ligában megleszünk vele, mert valszeg nem fog beszrni egy cétől, viszont nemzetközi vízeken kiszabott vékonyak leszünk, ha csak ő jön egyedül.
marquinhost én is láttam játszani, nem ügyetlen a gyerek, a psg sem viccből fizetett ki érte csillió eurót. de nem játszott még a "sima" bajnokiknál húzósabb meccseket sem a romában, sem a psgben. ide most olyan tapasztalt valaki kell, aki tudja, h merre hány méter, ez pedig egyelőre nem ő.
"sajnos" az asr eléggé beárazta a gyereket, ha a feléért, harmadáért el lehetne hozni, még tüntetni is kimennék érte. de így, h az arabok a lehető legtöbb lóvét akarják kiszedni belőle, már elég erős ez a szitu. nem viccből hepciáskodnak azzal, h nem akarják elpasszolni, dehogyisnem. csak a világ összes pénzéért.