Egyáltalán Marquinhos kivásárlási ára mennyi? Vagy van neki egyáltalán?Subinho írta:Az a baj, hogy mindenki hulyére vesz minket, mivel tudják, hogy úgyis odaadunk mindenkit, akire nincs szükség, bagóért, ugyanakkor akit meg akarunk venni, nem engednek belőle mert úgyis megveszi a vezetőség.
Végig fel lehetne sorolni az Eto'o-Ibra transzfereket, a Villa, Cesc, Thiago, stb. eladásokat és a vásárlásokat: Alexis alkudozás az Udinesevel, a Matyiő saga és a lehetséges vásárlások pl. Marquinhos ára... 20 éves kispados még semmit le nem tett ifjú tehetségért nem elegendő 43 millió!Persze, hogy elég lenne, ha pl. a MU, Bayern, vagy bárki más akarná megvenni... Nekünk nem fognak engedni!!! Ha a Milan akarná megvenni, elengednék 1 év kölcsönbe, utána 20 milla 4 részletben 8 év alatt...
Komolyan Gallianit kéne leigazolni!
Barca Igazolások

- Subinho
- Director del Fútbol
Az a baj, hogy mindenki hulyére vesz minket, mivel tudják, hogy úgyis odaadunk mindenkit, akire nincs szükség, bagóért, ugyanakkor akit meg akarunk venni, nem engednek belőle mert úgyis megveszi a vezetőség.
Végig fel lehetne sorolni az Eto'o-Ibra transzfereket, a Villa, Cesc, Thiago, stb. eladásokat és a vásárlásokat: Alexis alkudozás az Udinesevel, a Matyiő saga és a lehetséges vásárlások pl. Marquinhos ára... 20 éves kispados még semmit le nem tett ifjú tehetségért nem elegendő 43 millió!
Persze, hogy elég lenne, ha pl. a MU, Bayern, vagy bárki más akarná megvenni... Nekünk nem fognak engedni!!! Ha a Milan akarná megvenni, elengednék 1 év kölcsönbe, utána 20 milla 4 részletben 8 év alatt...
Komolyan Gallianit kéne leigazolni! 
Végig fel lehetne sorolni az Eto'o-Ibra transzfereket, a Villa, Cesc, Thiago, stb. eladásokat és a vásárlásokat: Alexis alkudozás az Udinesevel, a Matyiő saga és a lehetséges vásárlások pl. Marquinhos ára... 20 éves kispados még semmit le nem tett ifjú tehetségért nem elegendő 43 millió!

- csabimo
- Capitá del Barça
Szerintem nem kérnek érte sokat, vannak csapatok akik nem herdálják el a jo focistáikat mint mi pl: Fabregas 33 millio David Villa szotyi pénz..Ibrahimovic is vicc kategoria !Erxy írta:Cuadrado ügynöke elmondta, hogy ugyan érdeklődünk a játékos iránt, de tárgyalás még nem volt a két klub között.
Mindeközben a RAC1 úgy tudja, hogy egyelőre hanyagoljuk a Cuadrado ügyletet, mivel a Fio túl sok pénzt kér érte. Továbbá szerintük a jelenlegi legfőbb célpontunk Marquinhos.
A brazil Globoesporte értesülése szerint a PSG visszautasította a 43 millió eurós ajánlatunkat a védőért...
Ezért is nevetséges hogy amikor venni akarunk akkor pedig 1 honapon kersztül alkudozunk egy Matyion hogy aztán semmit se alkudjunk..
Suareznek is ugy lement az ára hogy az valami hihetetlen

a legutóbbi edző aki így gondolkodott és sikert is ért el az Guttmann Béla volt.lamademon írta:ezt a merőben új felfogást kéne az edzőnek beleverni a fejekbetibor1158 írta:úgy fogunk nekifutni a szezonnak hogy majd több gólt kell rúgni mint az ellenfél
azóta eltelt egy-két év...

ezt a merőben új felfogást kéne az edzőnek beleverni a fejekbetibor1158 írta:úgy fogunk nekifutni a szezonnak hogy majd több gólt kell rúgni mint az ellenfél
Cuadrado ügynöke elmondta, hogy ugyan érdeklődünk a játékos iránt, de tárgyalás még nem volt a két klub között.
Mindeközben a RAC1 úgy tudja, hogy egyelőre hanyagoljuk a Cuadrado ügyletet, mivel a Fio túl sok pénzt kér érte. Továbbá szerintük a jelenlegi legfőbb célpontunk Marquinhos.
A brazil Globoesporte értesülése szerint a PSG visszautasította a 43 millió eurós ajánlatunkat a védőért..
Barca B: Dani Nieto hamarosan aláír a frissen feljutó Eibarhoz.
A brazil Globoesporte értesülése szerint a PSG visszautasította a 43 millió eurós ajánlatunkat a védőért..
Barca B: Dani Nieto hamarosan aláír a frissen feljutó Eibarhoz.

-
- aka Game90
Bob_Marley írta:Suraez ára valóban nagyon fogfájós

Barcelona have pre-deal regarding transfer of Liverpool defender Daniel Agger (29). Will be executed if they can't sign Marquinhos. [sport]
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én is így látom, ráadásul sokakkal ellentétben szerintem az igazolások mind jók voltak. Ambiciózus, győzelemre törő emberek, rengeteg variációs lehetőség. Nem "sztárok" jöttek, hanem csapatemberek. Suraez ára valóban nagyon fogfájós ezért mínusz a vezetésnek, viszont ő is olyan típusú ember, hogy meghal a csapatért. Sokan írták, hogy nehezen fogja elbírni a csapat, hogy hárman nem védekeznek, ezzel egyetértek. Viszont Neymar a szezon elején aktív volt védekezésben, aztán teljesen leült, amikor Alves oldalára tették, akkor meg meghalt a jobboldalunk, meg kell találnia a helyes utat. Suarez meg egy abszolút hajtós emberke, tuti hogy kőkeményen kifogja venni a részét a védekezésből is. Messitől meg több kell.Barcaman1993 írta:
Ha csak ugyanaz a csapatunk lenne EGÉSZ ÉVBEN, mint tavaly ősszel, akkor arról beszélnénk, hogy ki előzhetne meg minket a BL-ben... A tavalyi se volt egyáltalán rossz csapat. A szezont végig kell bírni mentálisan és fizikálisan is. Ha ez a csapat nem törik össze a tavasz elejére, akkor itt több kupáról beszélhetnénk a tavalyi szezon kapcsán. És ez a csapat elől erősödött, a kp-n nagy változás nem volt, a 2 kapusunkkal tuti, hogy előrébb leszünk és a védelem, ha tetszik, ha nem, de Mathieuvel erősebb lett. És még jöhet ember. Nem látom okát, hogy miért ne számítsunk sok jóra? Lehet, hogy nem fogunk triplázni, de jó csapat lesz ez, figyeld meg.
Én bizakodó vagyok, lehet írni a Real erősödött (igaz is), de mi is. Ráadásul 38 forduló van, elegendő fizikai erő (végén sok pontot elhagytunk Elche, Valladolid stb ellen), mentális erő kell és odaérhetünk. Ez a csapat több lehetőséget rejt magában, Lucho meg játékosként egy fanatikus volt, ezt várom tőle most is, hogy "égjen" a csapat. Egy agresszív, kiismerhetetlen csapat lehet ebből a lehetőségek adottak, onnantól kezdve meg jöhet bárki szembe. Leírom újra én bizakodok, mert úgy gondolom, hogy Enrique mint itt írtam egy fizikailag erős, agresszív és kiismerhetetlen csapatot akar építeni. Az igazolások számomra erre engednek következtetni. Na de majd meglátjuk, de én azt mondom keine panik.

- Nervo
- Capitá del Barça
Most olvastam a goal.comon, természetesen a sportra hívatkozva azt írja hogyha a marqinnyosz ügy befulladna akkor fog jönni agger. Cuadradót pedig nagyon megakarják szerezni LE-ék.
Remélem hogyha ez így lesz akkor alvéstől megszabadulnak. 

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ha csak ugyanaz a csapatunk lenne EGÉSZ ÉVBEN, mint tavaly ősszel, akkor arról beszélnénk, hogy ki előzhetne meg minket a BL-ben... A tavalyi se volt egyáltalán rossz csapat. A szezont végig kell bírni mentálisan és fizikálisan is. Ha ez a csapat nem törik össze a tavasz elejére, akkor itt több kupáról beszélhetnénk a tavalyi szezon kapcsán. És ez a csapat elől erősödött, a kp-n nagy változás nem volt, a 2 kapusunkkal tuti, hogy előrébb leszünk és a védelem, ha tetszik, ha nem, de Mathieuvel erősebb lett. És még jöhet ember. Nem látom okát, hogy miért ne számítsunk sok jóra? Lehet, hogy nem fogunk triplázni, de jó csapat lesz ez, figyeld meg.csababarca írta:Itt szerintem mi már nem igazolunk, megoldjuk ezzel a kerettel amennyire lehet, de nem számítok sok jóra, ha hozzuk az idei szintet legalább, akkor már elégedett leszek. Még akkor is,ha kapus és támadóposzton erősebbek lettünk, védelem viszont stagnál, kp meg lutri.
De reméljük a legjobbakat, és hogy még becsúszik egy vérbeli középsővédő itt aug elején.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
hát nekem az a sanda gyanúm hogy itt befejeztük az igazolásokat. úgy fogunk nekifutni a szezonnak hogy majd több gólt kell rúgni mint az ellenfél. közben a Reál nagyon ki fog combosodni. azt hiszem fel kell kötni a gatyát.
- visca el barca
- Presidente del Barça
azért ne igazoljuk le mert ő az egyetlen alternatíva. nagy erősítés amugy sem lenne. bár matyiő után...crixus írta:Vermaelen az egyetlen alternatívánk, akkor igazoljuk le

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Feltéve, hogy nem érkezik senki és LE nem változtat a felálláson, én egy ilyen kezdőt látok körvonalazódni:

Én lassan jobbnak látnám Vermaelen-ért letenni a pénzt és befejezni ezt a szenvedést. Marquinhos-t a büdös életben nem fogjuk leigazolni, mert Luiz és Silva mögött szinte egyedül ő van csak a PSG-nek ráadásul nagy a potenciál is benne, hogy a jövőben klasszis lesz. A PSG nem fog megválni egy ilyen játékostól 50 millióért sem. Előbb adják el szerintem Cavani-t. Pénz sem kell nekik égetően... Egyedül akkor jöhetne a brazil, ha annyira de annyira akarna és követelőzne. De ezt nem hiszem, hogy megtenné, eddig sem tette.
Innentől kezdve HA Vermaelen az egyetlen alternatívánk, akkor igazoljuk le, fizessük ki aztán lehet bedobni a csapatba. Annyira nem rossz védő ő, bár nem néztem minden Arsenal-meccset, de az utóbbi szezonban sokat is volt sérült, azért sem játszott annyit. Simán kiállnék egy Vermaelen-Bartra kezdővel...
Más kérdés, hogy nem egy és nem is öt jobb lehetőség is lenne a belgánál, de ha nem akarunk igazán erősíteni, csak foltozni, akkor még ő a legjobb. Csak Cuadrado-t felejtsük már el...
Innentől kezdve HA Vermaelen az egyetlen alternatívánk, akkor igazoljuk le, fizessük ki aztán lehet bedobni a csapatba. Annyira nem rossz védő ő, bár nem néztem minden Arsenal-meccset, de az utóbbi szezonban sokat is volt sérült, azért sem játszott annyit. Simán kiállnék egy Vermaelen-Bartra kezdővel...
Más kérdés, hogy nem egy és nem is öt jobb lehetőség is lenne a belgánál, de ha nem akarunk igazán erősíteni, csak foltozni, akkor még ő a legjobb. Csak Cuadrado-t felejtsük már el...

Jó védő, csak az utóbbi két szezonban pocsék formában volt. Kár ilyet hozni, ilyen van itt is.barca0417 írta:Simán fel lehetne ajànlani Songot egy az egyben Vermaelenért. Mindenki jól jàrna. Meglennénk létszámban hátul és Song is jó helyre kerülne. A belga pedig jó védő.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
A 'Mundo' szerint vagy Marquinhos jön, vagy Vermaelen. Agger elméletileg nincs a képben.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Mert nem annyi, meg Cuadradót akarják, mivel hátvéd kell nekik... Reus csak 2015-től lesz 35 millió, nem is értettem az eddigi vele kapcsolatos pletykákat, addig meg a Dortmund annyit kérhet érte, amennyit nem szégyell.Cooh írta:M. Reus 35millió...Cuadrado helyett miért nem őt próbáljuk meg?!
- visca el barca
- Presidente del Barça
azért reggel, mikor félkómásan megláttam a sport címlapján csigrinszkijt barca mezben, egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy kiugrok a 4. emeletről 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

M. Reus 35millió...Cuadrado helyett miért nem őt próbáljuk meg?!
Az a baj, hogy inkább realistának érzem magam. De cáfoljanak rám!mess2009 írta:ahogy látom elég pesszimista manapság itt a társaság, holott eleddig ez az én posztom volt....
mi lehet az oka??
szerintem a : DE....szócska!
van egy új edzőnk, ízig vérig barcás, fiatal, ambíciózus, jó háttértámogatással DE: lényegében megbukott egy Olasz klubnál, majd a B osztályban "csiszolódot" trénerként nemzetközileg eredménytelen.
Messi: a világ egyik legjobb támadója (most nem sorolom miért) DE: egy nagyon is ellentmondásos szezonon van túl, valami rejtélyes betegség? miatt láthatóan nem fitt(a szó Van Gaali értelmében), adócsalással vádolják, bukta a VB.-t, gyak. egy csonka felkészüléssel vág neki az új szezonnak......
Neymar: az első éve vegyes volt ugyan de kétségtelen tehetség, világsztár DE: komoly sérüléssel a háta mögött, alig edzett állapotban keresheti majd a helyét az új edző új ? taktikai elképzelése szerint, a sztár allűrök ugye...., hatalmas fizetés ugye....
Suarez: világsztár ugyan DE: egy kicsit "harapós"......
J.Alba: a Spanyol mezőny egyik leg gyorsabbja, DE: csak az nem ad be az oldaláról aki nem jár arra...
D.Alves: emlegették már a posztján a világ legjobbja ként is DE: éppen most játszotta ki magát látványosan a leszerepelt Brazil válogatottból, úgy néz ki, hogy gyak. eladhatatlan(nem kell senkinek!)......, az itteni (várható) produkcióját ismerjük....
..... nem folytatom, bár lehetne . lehetne persze minden csapat minden játékosáról hasonlóan fogalmazni, a lényeg itt inkább az, hogy a csodavárás, a Hummels, Thiago Silva, meg "igazi klasszis" kéne ide nem Mathieu... szlogenek önmagukban is hamisak ! minden feketéről, rezzenéstelenül bizonygatni lehet , hogy márpedig az fehér.....
én ugyan (állítólag) pesszimista vagyok, DE: ami a köv. szezont illeti az álláspontom az, hogy lehetett volna valóban MÁSKÉPPEN csinálni a változtatásokat de a csodavárás nem segít!
inkább bizakodni akarok és eredményeket - főképp jó meccseket várok már : DE nagyon.

ahogy látom elég pesszimista manapság itt a társaság, holott eleddig ez az én posztom volt....
mi lehet az oka??
van egy új edzőnk, ízig vérig barcás, fiatal, ambíciózus, jó háttértámogatással DE: lényegében megbukott egy Olasz klubnál, majd a B osztályban "csiszolódot" trénerként nemzetközileg eredménytelen.
Messi: a világ egyik legjobb támadója (most nem sorolom miért) DE: egy nagyon is ellentmondásos szezonon van túl, valami rejtélyes betegség? miatt láthatóan nem fitt(a szó Van Gaali értelmében), adócsalással vádolják, bukta a VB.-t, gyak. egy csonka felkészüléssel vág neki az új szezonnak......
Neymar: az első éve vegyes volt ugyan de kétségtelen tehetség, világsztár DE: komoly sérüléssel a háta mögött, alig edzett állapotban keresheti majd a helyét az új edző új ? taktikai elképzelése szerint, a sztár allűrök ugye...., hatalmas fizetés ugye....
J.Alba: a Spanyol mezőny egyik leg gyorsabbja, DE: csak az nem ad be az oldaláról aki nem jár arra...
D.Alves: emlegették már a posztján a világ legjobbja ként is DE: éppen most játszotta ki magát látványosan a leszerepelt Brazil válogatottból, úgy néz ki, hogy gyak. eladhatatlan(nem kell senkinek!)......, az itteni (várható) produkcióját ismerjük....
..... nem folytatom, bár lehetne . lehetne persze minden csapat minden játékosáról hasonlóan fogalmazni, a lényeg itt inkább az, hogy a csodavárás, a Hummels, Thiago Silva, meg "igazi klasszis" kéne ide nem Mathieu... szlogenek önmagukban is hamisak ! minden feketéről, rezzenéstelenül bizonygatni lehet , hogy márpedig az fehér.....
én ugyan (állítólag) pesszimista vagyok, DE: ami a köv. szezont illeti az álláspontom az, hogy lehetett volna valóban MÁSKÉPPEN csinálni a változtatásokat de a csodavárás nem segít!
inkább bizakodni akarok és eredményeket - főképp jó meccseket várok már : DE nagyon.
mi lehet az oka??
Pontosan. Itt már nem lesz igazolás, legalábbis minőségi tuti nem.crixus írta: Egyébként csendben megjegyzem, hogy az időhúzás, ami Matyival ment és ami most Marquinhos-szal is megy arra tökéletes, hogy egy szem hátsó igazolással letudjuk a nyarat, de a vezetőség elmondhassa, hogy "mindent megtett".![]()
Na még csak Agger kéne. Öreg sérülékeny és kb. 3-4 éve formán kívül van. Meg ha a Liverpoolba kevés akik az utóbbé években nem álltak harcban annyi poszton mint mi akkor nálunk miért lenne elég? Ha az egyik nagy klubbnak nem felel meg majd megfelel a másiknak? Tényleg nagyon kell. Cuadrado meg hiábna játszott hátul, őt felolták és látszik, hogy az a neki való poszt! Rosszabb lenne mint Alves!S.Agüero írta: Aggerért bejeletkezünk.Cuadrado pedig még mindig célpont.
Ez az egész azért gáz mert az utóbbi évek legerősebb Madridját látom épülni és szerintem mi nem fogunk fogást találni rajtuk egyik sorozatban sem.

-
- Jugador d'estrella
Egészen másképp látom a helyzetet. A kulcsnak LE-t tartom, aki játékosnak első osztályú volt, de edzőként komoly helyen még nem bizonyított. Ha következetes lesz a kemény edzésekben és a pályán a hajtás kikényszerítésében, ha névre való tekintet nélkül kirak mindenkit a csapatból, aki nem teljesít, akkor kialakul egy karakteres csapat. Az A meg a B keretből. Hogy ez aztán mire lesz elég a bajnokságban és a kupákban, azt előre nem lehet megmondani. De hát ilyen edzőt szerződtettek. Viszont ha LE nem lesz kemény és következetes, akkor készüljünk fel a legrosszabbakra.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
3védős rendszert felejtsétek el, nem vagyunk hozzá elegen. Aki képes lenne ebben játszani, az egyedül Matyő (hogy dícsérjem is), de ő meg képességekben gyenge, egyedül pláne. Más védőnk nem képes abban a rendszerben játszani, mennyiségben sem lennénk meg hozzá.
Itt szerintem mi már nem igazolunk, megoldjuk ezzel a kerettel amennyire lehet, de nem számítok sok jóra, ha hozzuk az idei szintet legalább, akkor már elégedett leszek. Még akkor is,ha kapus és támadóposzton erősebbek lettünk, védelem viszont stagnál, kp meg lutri.
De reméljük a legjobbakat, és hogy még becsúszik egy vérbeli középsővédő itt aug elején.
Itt szerintem mi már nem igazolunk, megoldjuk ezzel a kerettel amennyire lehet, de nem számítok sok jóra, ha hozzuk az idei szintet legalább, akkor már elégedett leszek. Még akkor is,ha kapus és támadóposzton erősebbek lettünk, védelem viszont stagnál, kp meg lutri.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."