Suárez ügyét nyolcadikán fogják tárgyalni a CAS-nál elméletileg. Az ügyvédei bíznak benne, hogy legalább annyira eltörlik a büntetést, hogy bemutathassák a Camp Nouban, és hogy edzhessen a többiekkel.
Reméljük ennél jobban is eltörlik..
Vermaelen az első számú célpontunk ha Marquinhosról lemondunk - és a főoldali cikk szerint lemondunk.. 15 millió lenne az ára nagyjából, és elméletileg könnyen mozdítható lenne.
Hát nem tudom. Első évében azt tudom, hogy nagy császár volt, de most kiszorította már Mertesacker is..
Xavi pedig egyike azon kevés játékosoknak, akik nem adtak még sajtótájékoztatót, úgyhogy megy a találgatás, hogy vajon marad-e vagy sem. De nagy eséllyel egész szezonban marad, és csak utána megy az USA-ba.
Reus pedig elméletileg nem fogadta el a szerződéshosszabbítást, úgyhogy jövőre 35 millióért igazolható lesz. Zubi nagy figyelemmel kíséri amúgy a sorsát, jövőre sanszos, hogy versenybe szállunk érte - bár nem tudom hova, max ha Messi elmegy.
Vertonghen pedig pletyka szinten ismét felmerült, mert elméletileg a Tottenham le akarja igazolni Musacchiot, és ezért ő meg akár távozhat is.
Hihető, főleg, hogy a napokban nyilatkozta le, hogy maradni akar..
LE pedig a 'Mundo' szerint
3-2-3-2-ben próbálgatta a csapatot edzésen. Ha megjön mindenki, akkor a 2 hátsó középpályás szerintük Rakitic és Busi lenne, előrébb a Neymar-Cuadrado-Pedro trióból lenne 2 a szélen, közöttük Ini, előttük meg Messi és Suárez. De olyan verziót is leírtak, ahol Messi az irányító. Ennek a taktikának amúgy Jordi Alba lenne az "áldozata".