Itt meg berakjak Cuadradot a kezdobe..visca el barca írta:nem. én speciel azt utalom mikor kijön a havi 127. hír cuadradorol, holott még ajanlatot sem tettünk érte. az jobb?Sanama írta:nem unjatok meg ezeket a formaciokat?

Itt meg berakjak Cuadradot a kezdobe..visca el barca írta:nem. én speciel azt utalom mikor kijön a havi 127. hír cuadradorol, holott még ajanlatot sem tettünk érte. az jobb?Sanama írta:nem unjatok meg ezeket a formaciokat?
Aztán meg kijön, hogy érdeklodik utána még legalább 3 klub, ismertebb játékosnál kb. fél Anglia (nem csak Cuadrado eseteben, minden celpontunknal ez van), aztán a játékos meg az ügynöke elmondja vagy azt, hogy sok klub erdeklodik XY iránt, vagy azt, hogy nem tud egyik klub megkereséséről sem, XY jol érzi magát Z csapatba és marad is, aztán rámond Z csapat vezetősége egy irreális árat, és vagy a klubjában marad (ez esetben mi kezdjük elölről az egészet), vagy elviszi egy pénzes csapat. Mindig ez a forgatókönyv.visca el barca írta:nem. én speciel azt utalom mikor kijön a havi 127. hír cuadradorol, holott még ajanlatot sem tettünk érte. az jobb?Sanama írta:nem unjatok meg ezeket a formaciokat?
nem. én speciel azt utalom mikor kijön a havi 127. hír cuadradorol, holott még ajanlatot sem tettünk érte. az jobb?Sanama írta:nem unjatok meg ezeket a formaciokat?
A játékrendszertől függetlenül kell még egy khv, a szóban forgó nevek közül remélem Vertonghen lesz a befutó. Nyilván az alapfelállás a 4-3-3 lesz, de nem véletlenül jelent meg az elmúlt napokban több sajtóorgánumban is a 3 védős formáció. Gondolom Lucho a 3-5-2-t (az egyszerűség kedvéért nevezzük így) is többször fogja alkalmazni. Amint az ábra is mutatja variálni tud majd rendesen.palesz77 írta:És akkor úgy toljuk végig a szezont, hogy nincs egy középhátvéd cserénk se..?Vagy max 1 db, ha még jön valaki. Meg Ini kimarad a kezdőből? Hagyjuk már.. Ez nem neked szól Gali, hanem a cikknek, mielőtt magadra vennéd.
Amúgy inkább játszatnám Init, mint Messit, ha tényleg ez lenne a felállás, és kettejük közül kéne választanom..
Mathieu: "I talked with Luis Enrique before I signed. He said we could play with two or three centre backs. He really wanted me at Barça."Sanama írta: nagy valtozas ugy sem lesz, mert a keret nem adott sem a 3 vedos jatekohoz,...
Az biztos, hogy Iniesta nem fog kimaradni. Masch-ot én is nagyon remélem, hogy beteszi kezdőbe és nem védőnek. Alba helyett betenném Init, Albát pedig Bartra helyére. (Matyiő + Alba csere a védelemben)Gali írta:https://twitter.com/barcastuff/status/4 ... 12/photo/1
A lehetséges 3-5-2-es formáció, ami valójában 3-2-3-2-t jelent.
A négy nagy (Messi, Ini, Ney, Suarez) közül egy kimarad, a grafika szerint ez Iniesta (mondjuk ez elég merész).
Nálam viszont Busi helyett Mascherano játszik ebben a rendszerben, így gyorsabb, agresszívabb és stabilabb lenne a kp-nk, bár ehhez az is szükséges, hogy Messi is odategye magát.
Szerintem Cuadrado leigazolását ezért is forszírozza ennyire Lucho, mert a 3-5-2-ben a kolumbiainak kulcsszerepe lesz/lenne.
És akkor úgy toljuk végig a szezont, hogy nincs egy középhátvéd cserénk se..?
Ezzel a felállás csak az a ciki, h a védelem szélei túl támadó szelleműek. Az egyik szélső védőnek kevésbé támadó szelleműnek kéne lennie.krisztiantobias írta:
Amúgy meg ha formációnál tartunk, egyértelmű hogy ez lenne:
Sajnos Mascherano játszhat annyira jól amennyire akar, nem katalán. Reusról tegyetek le szerintem, mert nincs helye. Itt van három világklasszis elől 3 helyre, 4 felesleges. Cuadrado is maximum jobbhátvédnek jön, mert annyira pontosan tud védekezni amennyire Alves.
Rendben, akkor itt a legújabb:Sylvinho írta:Legalább az igazolások fórumon szeretnék az igazolásokról olvasni.(pletykák, hírek, bemutatások,vélemény hivatalos igazolásokról) Olyan szörnyű sérelem ér, hogy a fórum felét át kell tekernem:( DE nem akartam senkit leoltani, elnézést ha így jött le. DE egy külön topic sem lenne hülyeség ennek.
beszéljünk inkább arról, hogy ez neked miért fáj ennyire? az igazolások topikban nem csak a kamuoldalakról linkelt hírek vannak? Úristen, valóban borzalmas.Sylvinho írta:Ez nem a Barca igazolások 2014-2015 topic? Napok óta önjelölt mesteredzők taktikai bravúrjait lehet olvasni, amivel tuti visszaülhetnénk az európai futball trónjára..Külön topic kellene a LE fejébe látóknak.
Beszéljünk inkább arról, hogy miért nem a 22 éves De Vrij jött, a vb bronzérmes csapat védelmének tengelye? Most lett hivatalos, hogy a Lazio 9 millió euróért szerződtette:/
Alves a háromvédős rendszerben hátul életképtelen lenne, oda középső védő kell, aki tud a szélen is játszani, mint Mathieu, vagy akár Bartra, aki régebben játszott jobb oldalt.JB írta:És akkor hol marad Ini és Cuadrado? Masch pedig szinte biztos hogy vkp lesz idén..!
Nem kell ugratni senkit azért, mert felállásokat találnak ki. A felállást a(z) (lehetséges) igazolások befolyásolják. Te is most például egy önjelölt technikai igazgató és igazolási menedzser vagy.Sylvinho írta:Beszéljünk inkább arról, hogy miért nem a 22 éves De Vrij jött, a vb bronzérmes csapat védelmének tengelye? Most lett hivatalos, hogy a Lazio 9 millió euróért szerződtette:/
persze, sima 4-3-3. nem lesz itt semmi változtatás. max messit egy kicsit hátrébb hozzák.baas11 írta:Amúgy a Huelva ellen (aki látta) volt valami hivatalos felállás ?
És tényleg!Petr írta:Csak így eltűnik IniestaZBarca írta:.