Sanama írta:nem unjatok meg ezeket a formaciokat? azt jatszatok, hogy ki tud nagyobbat ralicitalni a masikra, ki tud hosszabban elosztani 10 embert.

nagy valtozas ugy sem lesz, mert a keret nem adott sem a 3 vedos jatekohoz, sem a 11 csataroshoz.
Próbáltam már én is figyelmen kivül hagyni az igazolások topicot,de mindig elolvasom. Aztán meg káromkodok magamban, mikor meglátom a 9862 formációt,hogy ki hogy képzeli el az egészet

Véleményem szerint az off eppen a topicban,mivel itt az igazolásokról kellene,hogy legyen szó. Aztán meg nincs mit tenni,holnap szóba hozzák a csapatot Pátinnyóval,és jönnek az újabbnál újabb formációk. Még szerencse,hogy nemsokára kezdődik a bajnokság,mert kezd idegesitő lenni a számomra.
Más: Sokaknak nem fog tetszeni,de szerintem jól igazol a vezetőség. Ugyebár minden igazolásba bele lehet kötni(mindig lesz olyan,akinek nem fog tetszeni),de be kell látni,hogy sztárokból van elég, kellettek a zongoracipelők is a csapatba,mert azok vagy agyonnyerték magukat,vagy pedig kikoptak a keretből az évek során(lásd Keita,Gio). Az idő úgyis eldönti,hogy kinek van igaza, mindenesetre én nagyon bizakodó vagyok.