Ha már játszhat a barátságos meccsen Suárez, akkor én mindenféleképpen kezdetném Messivel, hadd szokja a légkört, meg a játékot az argentinnal. Meg ugyanezt tartom Neymarral kapcsolatosan is, ha esetleg bevethető lesz a meccsre.S.Agüero írta:...
Egyéb Barça meccsek
- danianevem
- Entrenador del Barça
- MatyiG
- Adminisztrátor
Kíváncsi leszek, így, hogy Suárez tétmeccsen nem játszhat, barátságoson viszont igen, játszunk-e majd a szezon közben 1-2 sörmeccset, hogy azért játékban legyen.
Hétfőn valami ilyesmi kezdőt elnéznék :
MAtS/Bravo - Montoya ; Bartra ; Mathieu/Piqué ; Alba - Busi ; Rakitic ; Iniesta - Rafinha ; Munir/Messi ; Pedro.

Hétfőn valami ilyesmi kezdőt elnéznék :
MAtS/Bravo - Montoya ; Bartra ; Mathieu/Piqué ; Alba - Busi ; Rakitic ; Iniesta - Rafinha ; Munir/Messi ; Pedro.
A Barca öt meccsel hangol az új idényre, ez a legkevesebb a spanyol csapatokat tekintve. [md]

- Chino
- Llegenda del Barça
Ez azért kicsit furcsa. A legtöbben itt negatívumként prezentálnak egy olyan meccset, ahol berámoltunk 6 gólt úgy hogy a legjobb csapatunknak a közelébe sem voltunk.
Persze ebből sem lehet komoly következtetéseket levonni, mert nem mutatott olyan nagy ellenállást az ellenfél, viszont bőven voltak pozitívumok. Rafinha-n már most látszik, hogy nem csak divat a jövő Barca-janak egyik alappillérét sejteni benne. Amikor a posztján játszik, esetleg kirakják szélsőnek pazar dolgokat művel. Persze nem lesz soha jobb a bátyjánál, ez már el van döntve, csinálhat akármit. A szurkolói mentalitás ezt diktálja.
Ez már csak azért is biztató, mert mindenki, köztük én is azon aggódom legjobban, hogy mi lesz kb. két év múlva, amikor már Ini is bőven kifelé fog menni. Erre itt van két olyan emberke, a brazil és Halilovic személyében aki könnyen átveheti a helyét. (a horvát mondjuk nem pont ezen a meccsen villogott, de az előzőeken nem keveset mutatott) El Haddadi-val kapcsolatban is úgy tűnik nem csak a felsztárolás ment. Látszik, hogy csak rutin kell neki, a képességei vitathatatlanok, és persze valamennyi alázat. Deulofeu-t is csak ráncba kell szedni, amire LUcho lehet a legalkalmasabb. Martino vagy Tito nem hiszem hogy képes lett volna erre.
Ennyit a fiatalokról.
A támadóhármasunkat még nem láttuk együtt, de így piszok erősnek tűnnek. Már csak annak kellene kiderülnie, hogy milyen hadrendben küldi fel a pályára őket LE. Ha megtalálja az ideális szerepköröket, kevés védelem tudja megállítani őket.
Én optimistán állok eddig az igazolásokhoz és az új edzőhöz, ami kicsit aggaszt az még minidg a védelem, mert lehet csűrni csavarni, de egy Vermaelen-Mathieu pakk nem a legnagyobb erősítés, főleg úgy, hogy Piqué úgy tűnik nem azt a formáját menti át, amit a szezon végén kezdett produkálni.
Persze ebből sem lehet komoly következtetéseket levonni, mert nem mutatott olyan nagy ellenállást az ellenfél, viszont bőven voltak pozitívumok. Rafinha-n már most látszik, hogy nem csak divat a jövő Barca-janak egyik alappillérét sejteni benne. Amikor a posztján játszik, esetleg kirakják szélsőnek pazar dolgokat művel. Persze nem lesz soha jobb a bátyjánál, ez már el van döntve, csinálhat akármit. A szurkolói mentalitás ezt diktálja.

Ez már csak azért is biztató, mert mindenki, köztük én is azon aggódom legjobban, hogy mi lesz kb. két év múlva, amikor már Ini is bőven kifelé fog menni. Erre itt van két olyan emberke, a brazil és Halilovic személyében aki könnyen átveheti a helyét. (a horvát mondjuk nem pont ezen a meccsen villogott, de az előzőeken nem keveset mutatott) El Haddadi-val kapcsolatban is úgy tűnik nem csak a felsztárolás ment. Látszik, hogy csak rutin kell neki, a képességei vitathatatlanok, és persze valamennyi alázat. Deulofeu-t is csak ráncba kell szedni, amire LUcho lehet a legalkalmasabb. Martino vagy Tito nem hiszem hogy képes lett volna erre.
Ennyit a fiatalokról.
A támadóhármasunkat még nem láttuk együtt, de így piszok erősnek tűnnek. Már csak annak kellene kiderülnie, hogy milyen hadrendben küldi fel a pályára őket LE. Ha megtalálja az ideális szerepköröket, kevés védelem tudja megállítani őket.
Én optimistán állok eddig az igazolásokhoz és az új edzőhöz, ami kicsit aggaszt az még minidg a védelem, mert lehet csűrni csavarni, de egy Vermaelen-Mathieu pakk nem a legnagyobb erősítés, főleg úgy, hogy Piqué úgy tűnik nem azt a formáját menti át, amit a szezon végén kezdett produkálni.
Forca Barca!!!!
Ez a meccs arra jó volt, hogy lássuk micsoda szakadék van a top csapatok és a szerény bajnokságok képviselői között. És hát a Barca játéka se lett sokkal jobb, ezt is láthattuk. Pedro az ifisták között is észrevehetetlen. Iniesta játékát ma sem sikerült megfejtenem. Busi lesz az irányító? De hát ahhoz lassú és pontatlan. A két szélső hátvéd mit csinál? Ha ilyen ellenfél ellen sem tudnak hatékonyabb játékot produkálni, mi lesz, ha védekezni is kell?
Pozitívumok? Gólt szereztek a középső védők, és úgy tűnik Rakitic pontrúgásai pontosak és veszélyesek. Deloufeu, mellőzése ellenére is mutat lendületes dolgokat, bár társakat még nem talál.
Pozitívumok? Gólt szereztek a középső védők, és úgy tűnik Rakitic pontrúgásai pontosak és veszélyesek. Deloufeu, mellőzése ellenére is mutat lendületes dolgokat, bár társakat még nem talál.
- baas11
- Entrenador del Barça
Hat ez a meccs ugynugy értéklhetetlen mint az elöző....es ezt most egyaltalán nem negatívkent értem ! Maximum egy egy jatekost külön lehet jellemezni de az is némileg fals hisz rengeteg fiatallal jatszottunk ezuttal is......
-
Tovabbra is 4-3-3 a felállás , Busquets pedig visszalép a két védő közé...nagyjából ennyi !
Hogy hol és milyen lesz Mascherano , mi lesz Alvessel , Vermalen ,Mathiő hogy ossza szét a Neymar Messi Suarez hármast LE vagy h pl. melyik a jobb kapusunk Ter Stegen vagy Bravo...!?!?!?! Ezekk egyelőre meglepik lesznek...
-
Tovabbra is 4-3-3 a felállás , Busquets pedig visszalép a két védő közé...nagyjából ennyi !
Hogy hol és milyen lesz Mascherano , mi lesz Alvessel , Vermalen ,Mathiő hogy ossza szét a Neymar Messi Suarez hármast LE vagy h pl. melyik a jobb kapusunk Ter Stegen vagy Bravo...!?!?!?! Ezekk egyelőre meglepik lesznek...

"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
-
- Capitá del Barça
Inkább a 12312340. új Messi.barcafacan írta:Munir az új Krkic?
-
- Jugador d'estrella
Munir az új Krkic?
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ezt nagyon adom, de még fokoznám is. Engem kifejezetten zavar, hogy a szélső védőink teljesen előrehúzódnak. Már támadásnál is problémát jelent, mert nincs kit megjátszani a középső védőknek. A védekezésnél viszont ez még jóval nagyobb probléma. Tavaly a góljaink harmadát abból kaptuk, hogy Alves helyén mögénk kerültek, mert a brazil nem ért vissza. Holott Alves jóval hátrébbról indult, mint a mostani védőink. Eddig ez egy ember hátrányt jelentett, ez most már kettő. Ha az ellenfél labdát szerez a középpályánkon (már pedig fog, főleg a nagy csapatok), akkor szétkontráznak minket. Nem hinném, hogy Alba mondjuk az ellenfél térfelének a közepéről megnyerné a versenyfutást a lendületből futó Bale-lel szemben, és most a leggyorsabb emberünkről beszélek. Egy kontra esetén ez azt jelentené, hogy a 2 középső védőnkre vezetnék a labdát, esetleg még Busquetsre... Azt meg végképp nem értem, hogy ha az egyik szélső védőnk megkapja a labdát, akkor a másik miért nem húzódik vissza? A támadás szempontjából teljesen lényegtelen, hogy ott van-e, viszont védekezni meg vissza kéne érni. Ha ezt nem orvosoljuk, akkor lehet itt akármilyen támadójátékunk, lehet Mathieu-Vermaelen párosunk, Ter Stegenünk a kapuban, a kapott gólok garantáltak lesznek, kupákat meg nem nyerünk. Minden meccsen pedig nem fogunk 4-5 gólt lőni.danianevem írta:A sok jogosan dicsérő poszt közé beszorítok egy kritikusabbat. Rengeteg szép egyéni és csapatszintű megoldások révén sikerült mattolni az ellenfél kapuját, de... A középpályás labdavesztések után szinte szabad volt az út a kapunkig, az egyik leglátványosabb a 48. percben történt, nem volt ütköző ember, a védők pedig rosszul tolódtak. Ha jól emlékszem, 2 a 2 elleni szituációról van szó, ahol Ié nem tudta mennyire is kell kimozdulni, viszont a nagyobb hibát a másik belső védő követte el, hiszen ő (is) csak a labdával mozgó játékost követte, holott középen már lendületből érkezett a center...
Ezekre a továbbiakban sokkal jobban kellene figyelni, szerintem Enrique meg is jegyzi majd a meccs után, hiszen ilyen kaliberű bakiból egy spanyol középcsapat is 10-ből 9-szer gólig juthat, nemhogy még egy Real vagy Chelsea...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- danianevem
- Entrenador del Barça
A sok jogosan dicsérő poszt közé beszorítok egy kritikusabbat. Rengeteg szép egyéni és csapatszintű megoldások révén sikerült mattolni az ellenfél kapuját, de... A középpályás labdavesztések után szinte szabad volt az út a kapunkig, az egyik leglátványosabb a 48. percben történt, nem volt ütköző ember, a védők pedig rosszul tolódtak. Ha jól emlékszem, 2 a 2 elleni szituációról van szó, ahol Ié nem tudta mennyire is kell kimozdulni, viszont a nagyobb hibát a másik belső védő követte el, hiszen ő (is) csak a labdával mozgó játékost követte, holott középen már lendületből érkezett a center...
Ezekre a továbbiakban sokkal jobban kellene figyelni, szerintem Enrique meg is jegyzi majd a meccs után, hiszen ilyen kaliberű bakiból egy spanyol középcsapat is 10-ből 9-szer gólig juthat, nemhogy még egy Real vagy Chelsea...
na akkor humorizáljunk egy kicsit..: Pedro eljutott egy kapufáig, lehet, hogy nemsoká belövi magát és a kaput is eltalálja.
Iniesta valami töketlen stílust vett fel, még ezen a nemlétező védelmen sem ment át egyszer sem....
Alba és Montolya a hatástalanságban versengtek, nem tudom melyik nyert....
ezuttal a kis Hali bizony nullácska volt,
tetszett Rakitic, Deluofeu, a többi fiatal gondolom majd a B -ben kamatoztatja ezt a kis kirándulást a "nagyoknál"...
pozítívum még, hogy az ellenfél híján, most volt közönség és lehet, hogy jól is szórakoztak.
Iniesta valami töketlen stílust vett fel, még ezen a nemlétező védelmen sem ment át egyszer sem....
Alba és Montolya a hatástalanságban versengtek, nem tudom melyik nyert....
ezuttal a kis Hali bizony nullácska volt,
tetszett Rakitic, Deluofeu, a többi fiatal gondolom majd a B -ben kamatoztatja ezt a kis kirándulást a "nagyoknál"...
pozítívum még, hogy az ellenfél híján, most volt közönség és lehet, hogy jól is szórakoztak.
Sandro Ramires is betalált!
6-0 

- lamasia2867
- Barça B
Mit művelt Halilovic
Csak rá kellett volna rúgni. 
Rakitic gólpassz!

Rakitic gólpassz!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamasia2867 2014.08.09. 17:44:06-kor.
„A futball nem az a játék, amelyben ha a tréner azt mondja, csináljátok ezt, megcsinálják tökéletesen. Nem, a labdarúgás sokkal komplikáltabb. Véleményem szerint a foci egy belsőséges kapcsolat a csapat tagjai között.”
Én nagyon szeretem Rakiticben, hogy távolról is veszélyt jelent. Eddig nagyon tetszik a Barcás karrierje.

Alapvetően szerintem nem lenne az, de ismerjük Lucho-t, képes lenne meghúzni ezt , megjegyzem, ez nekem is tetszik.defender3 írta:Szerintem jelzés értékű, h nem Bartrat hanem Piquet cserélte le LE.

- lamasia2867
- Barça B
Elég jók az átlövései Rakiticnek, erre a későbbiekben is lehetne építeni. 

„A futball nem az a játék, amelyben ha a tréner azt mondja, csináljátok ezt, megcsinálják tökéletesen. Nem, a labdarúgás sokkal komplikáltabb. Véleményem szerint a foci egy belsőséges kapcsolat a csapat tagjai között.”
Én nagyon furcsálnám ha Piqué azért kezdene el most nagyon hajtani mert egy sörmeccsen lecserélik a félidőben...StickyFingaz írta:Sztem meg igenis van.Nem az mondom,hogy a szezonban Bartra lesz a kezdő hátvéd Piké kárára,de Lucho ezzel sztem motiválni akarja Pikét a keményebb munkára.Alfa írta:Egy ilyen meccsen ennek semmi jelentősége nincs....defender3 írta:Szerintem jelzés értékű, h nem Bartrat hanem Piquet cserélte le LE.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Bár ő esne a padra nem Bartra.defender3 írta:Szerintem jelzés értékű, h nem Bartrat hanem Piquet cserélte le LE.

-
- Capitá del Barça
Sztem meg igenis van.Nem az mondom,hogy a szezonban Bartra lesz a kezdő hátvéd Piké kárára,de Lucho ezzel sztem motiválni akarja Pikét a keményebb munkára.Alfa írta:Egy ilyen meccsen ennek semmi jelentősége nincs....defender3 írta:Szerintem jelzés értékű, h nem Bartrat hanem Piquet cserélte le LE.
Most nem fanyalogtam csak arra utaltam messzemenő következtetést ebből nem kell levonni.visca el barca írta:mennyit tudtok nyafogni... eddig meg az volt a baj, hogy minden meccsünk unalmas, meg nem lövünk gólt.

Egy ilyen meccsen ennek semmi jelentősége nincs....defender3 írta:Szerintem jelzés értékű, h nem Bartrat hanem Piquet cserélte le LE.
Szerk: És jön Halilovic

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alfa 2014.08.09. 17:21:22-kor.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Szerintem jelzés értékű, h nem Bartrat hanem Piquet cserélte le LE.
-
- Capitá del Barça
Rakitic hihetetlenül jól be tudja lőni ezeket a közép-távoli labdákat a kapu elé.
Bartra is beköszönt!
5-0!

Rakitic és ié áll be . Busquets először viseli a kapitányi karszalagot 

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN