Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha már játszhat a barátságos meccsen Suárez, akkor én mindenféleképpen kezdetném Messivel, hadd szokja a légkört, meg a játékot az argentinnal. Meg ugyanezt tartom Neymarral kapcsolatosan is, ha esetleg bevethető lesz a meccsre.S.Agüero írta:...
Inkább a 12312340. új Messi.barcafacan írta:Munir az új Krkic?
Ezt nagyon adom, de még fokoznám is. Engem kifejezetten zavar, hogy a szélső védőink teljesen előrehúzódnak. Már támadásnál is problémát jelent, mert nincs kit megjátszani a középső védőknek. A védekezésnél viszont ez még jóval nagyobb probléma. Tavaly a góljaink harmadát abból kaptuk, hogy Alves helyén mögénk kerültek, mert a brazil nem ért vissza. Holott Alves jóval hátrébbról indult, mint a mostani védőink. Eddig ez egy ember hátrányt jelentett, ez most már kettő. Ha az ellenfél labdát szerez a középpályánkon (már pedig fog, főleg a nagy csapatok), akkor szétkontráznak minket. Nem hinném, hogy Alba mondjuk az ellenfél térfelének a közepéről megnyerné a versenyfutást a lendületből futó Bale-lel szemben, és most a leggyorsabb emberünkről beszélek. Egy kontra esetén ez azt jelentené, hogy a 2 középső védőnkre vezetnék a labdát, esetleg még Busquetsre... Azt meg végképp nem értem, hogy ha az egyik szélső védőnk megkapja a labdát, akkor a másik miért nem húzódik vissza? A támadás szempontjából teljesen lényegtelen, hogy ott van-e, viszont védekezni meg vissza kéne érni. Ha ezt nem orvosoljuk, akkor lehet itt akármilyen támadójátékunk, lehet Mathieu-Vermaelen párosunk, Ter Stegenünk a kapuban, a kapott gólok garantáltak lesznek, kupákat meg nem nyerünk. Minden meccsen pedig nem fogunk 4-5 gólt lőni.danianevem írta:A sok jogosan dicsérő poszt közé beszorítok egy kritikusabbat. Rengeteg szép egyéni és csapatszintű megoldások révén sikerült mattolni az ellenfél kapuját, de... A középpályás labdavesztések után szinte szabad volt az út a kapunkig, az egyik leglátványosabb a 48. percben történt, nem volt ütköző ember, a védők pedig rosszul tolódtak. Ha jól emlékszem, 2 a 2 elleni szituációról van szó, ahol Ié nem tudta mennyire is kell kimozdulni, viszont a nagyobb hibát a másik belső védő követte el, hiszen ő (is) csak a labdával mozgó játékost követte, holott középen már lendületből érkezett a center...
Ezekre a továbbiakban sokkal jobban kellene figyelni, szerintem Enrique meg is jegyzi majd a meccs után, hiszen ilyen kaliberű bakiból egy spanyol középcsapat is 10-ből 9-szer gólig juthat, nemhogy még egy Real vagy Chelsea...
Alapvetően szerintem nem lenne az, de ismerjük Lucho-t, képes lenne meghúzni ezt , megjegyzem, ez nekem is tetszik.defender3 írta:Szerintem jelzés értékű, h nem Bartrat hanem Piquet cserélte le LE.
Én nagyon furcsálnám ha Piqué azért kezdene el most nagyon hajtani mert egy sörmeccsen lecserélik a félidőben...StickyFingaz írta:Sztem meg igenis van.Nem az mondom,hogy a szezonban Bartra lesz a kezdő hátvéd Piké kárára,de Lucho ezzel sztem motiválni akarja Pikét a keményebb munkára.Alfa írta:Egy ilyen meccsen ennek semmi jelentősége nincs....defender3 írta:Szerintem jelzés értékű, h nem Bartrat hanem Piquet cserélte le LE.
Bár ő esne a padra nem Bartra.defender3 írta:Szerintem jelzés értékű, h nem Bartrat hanem Piquet cserélte le LE.
Sztem meg igenis van.Nem az mondom,hogy a szezonban Bartra lesz a kezdő hátvéd Piké kárára,de Lucho ezzel sztem motiválni akarja Pikét a keményebb munkára.Alfa írta:Egy ilyen meccsen ennek semmi jelentősége nincs....defender3 írta:Szerintem jelzés értékű, h nem Bartrat hanem Piquet cserélte le LE.
Most nem fanyalogtam csak arra utaltam messzemenő következtetést ebből nem kell levonni.visca el barca írta:mennyit tudtok nyafogni... eddig meg az volt a baj, hogy minden meccsünk unalmas, meg nem lövünk gólt.
Egy ilyen meccsen ennek semmi jelentősége nincs....defender3 írta:Szerintem jelzés értékű, h nem Bartrat hanem Piquet cserélte le LE.