Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben én egészen biztos voltam, hogy bepróbálkoznak.PCsabi írta:Olasz sajtóértesülések szerint a Mario Balotelli utódját kereső Milan felvette a kapcsolatot a Chelsea-vel Fernando Torres kölcsönvételének ügyében.[/i]
Olasz sajtóértesülések szerint a Mario Balotelli utódját kereső Milan felvette a kapcsolatot a Chelsea-vel Fernando Torres kölcsönvételének ügyében.Alcantara írta:Elképzelem a Milan vezetőségét, mekkora örömtáncot jártak, hogy megszabadultak tőle. Gondolom gyorsan "vesznek" is egy ingyen csatárt az árából vagy kölcsönöznek.
több hónapja tárgyaltak, állitolag már tavasszal ment a bugi a szinfalak mögött, sztem erre gondolt.Alcantara írta:Balo első nyilatkozata a 45-ös Pool mezzel:
"Elképesztően boldog vagyok már RÉGÓTA tervben volt, hogy ideigazolok!"![]()
visca el barca írta:hihetetlen ez a pool, 150 millát elköltöttek totál középszerű játékosokra: lovren, lallana, balo stb. ráadásul ezek közül egy csomo 20 év körüli (can, origi) akikből lehet semmi nem lesz...
Nem hinném, hogy egyáltalán nevezik a keretbe. Még csak ma fogják bemutatni. A cikkben is gondolom úgy értették, hogy ott lesz, de csak a lelátón. Mondjuk, ha nem képes változtatni a hozzáállásán, akkor lehet jobban is járna a 'Pool, ha egész évben ott lenne...de csak a lelátón.ZBarca írta:https://vine.co/v/MLT1uxMbuHx
![]()
Balotelli pedig állítólag átment az orvosin, ígyhát játszhat a City ellen.
NIncs is elől mozgás, 3-4 ember sétálgatott elől, ki is nyomtam a fenébe fél óra után.hajnesz írta:Ma lett egy kis szabadidőm délután, megnéztem,hogy milyen meccseket kínálnak mára,és megakadt a szemem az Eve-Ars-n. Igazi felüdülésnek indult,egy jó kis hajtós meccs, egyenlő felek küzdelmét vártam,egy élménydús meccsen. Hát inkább kikapcsolva hagytam volna a tv-t. Amit ez az Arsenal lehoz itt ma,az kritikán aluli. Támadójáték -1. A "kreatív középpályásaik",akik miatt nem vették meg Cescet, még az Evertonba se férnének be,annyira kritikán aluliak. Özil hozza a Realos formáját,Sanchezra nem emlékszem,hogy volt-e értelmes passza. Úgy érzem,félidőben elkaszálom,és nézze,akinek muszáj.
Pont, hogy a bal oldalon játszott jobban.roby122 írta:Alexis többször kért bocsánatot a társaktól , mint amennyiszer labdába rúgott , de azért látszott rajta , hogy igyekezett , meg akart. Ez a bal oldal nem nagyon fekszik neki.
Én nem is írom le őket. De látszik, hogy nagyon az elején vannak az építkezésnek, és bőven rájuk fér még pár játékosS.Agüero írta:Pep Barcája is vereséggel kezdett, igaz, nem otthon, de azért ne ítéljünk előre.