Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.24. 11:42:52

Kihierdette Lucho a 18 fős keretet: Pedro felépült, Neymar nem, a B csapatból Sandro és Munir került be. Bravo, Masip, Alves, Montoya, Bartra, Mascherano, Mathieu, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Iniesta, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir, Messi, Sandro.

Sampert sajnálom, így elég gáz, hogy se a B-be, se az A-ba nem játszik..
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.23. 12:41:19

Luis Enrique: "Neymar? We'll see tomorrow if he will play. Pedro? Same, he trained normally today. In principle, I count on both of them."
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.08.23. 10:15:55

Érdekes lesz holnap. Munir, Sandro és Samper is utazik az A-csapattal. Kíváncsi leszek mi lesz a dologból. Ramirez gondolom arra az esetre, ha Pedro egyáltalán nem tudja vállalni a játékot Sampert viszont nem értem igazán.
Hátul számomra nagy kérdés lesz, hogy Bartrat jelöli-e a kezdőbe Lucho. Ha mégis Masch lesz ott el kell gondolkodni. Igazából két kérdés van. Elől Pedro vagy Rafinha, hátul Masch vagy Bartra.

A lényeg számomra sem az eredmény lesz, hanem amit látok majd a fiúktól. Alvesre nagyon kíváncsi leszek, hogy a sok fogadkozásnak lesz-e foganatja.
Forca Barca!!!!
torocsik
Barça C

2014.08.23. 09:13:34

Egy dolgot kell elfelejteni az idén,NEM ELÉG LÖTYÖGNI A PÁLYÁN!Játékban,technikában még mindig a Világ legjobbjai,egyedül a fizikai erővel és az akarással vond az elmúlt 1-2 évben a gond!Ha ez az idén megváltozik pozitív irányba,bármi lehet,azonban mára már nem 2 esélyes a bajnokság,a Bl meg főleg,PSG,Chelsea,két Madrid,MC,Bayern.Szóval még Suarez NAGYON JÓL JÖHET ELŐL,főleg,hogy októberre kiéhezve érkezik a csapatba és nem egy halvérű pali,ráadásul futballozni is tud!AZONBAN A VÉDELEM TOVÁBBRA IS KATASZTRÓFA!!Oda kellene gyorsan igazolni,mert ha nem lehet jövőre,akkor nagy [auto_cenzúra] leszünk!
Iniesta,Xavi,Messi,Gardiola=Barca,HAJRÁ
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.08.23. 08:46:39

S.Agüero írta:A Mundo és a Sport szerint is Munir kezdeni fog holnap, Neymar és Pedro viszont nem.
Tehát az aláírásomban lévő kezdő fog játszani remélhetőleg. :mrgreen:

Jó lenne megnézni, hogy bajnoki meccsen mire képes Munir. A meccstől nem várok sok gólos győzelmet, de azt elvárom, hogy úgy hajtsanak, mint Gamperen. Ha az akarást látom, akkor m1 nekem, hogy 6-0 vagy 2-0..
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
noname
Llegenda del Barça

2014.08.23. 08:38:44

Azt a kicsi sárga fejet is észre kéne venni a hsz végén. #-o :wink:
A Fifa egy szégyen
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.08.23. 06:19:56

visca el barca írta:
StickyFingaz írta:Nem tudom mit láttok ebbe a Munir gyerekbe.Egy jól sikerült előszezon után már a kezdőbe akarjátok tenni,te jó ég... :lol:
így van én is inkább pedrot játszatnám, évek óta bizonyít és jobban is védekezik, amire az elche ellen nagy szükség lehet, hiszen jonathas meg herrera köztudottan top 10-es támadó :^o
De ha egyszer Pedro nem harcképes?! A második fordulóban pedig Munir már túl lesz egy bajnokin és annak alapján lehet véleményt mondani róla.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.23. 03:54:06

A Mundo és a Sport szerint is Munir kezdeni fog holnap, Neymar és Pedro viszont nem.
Tehát az aláírásomban lévő kezdő fog játszani remélhetőleg. :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.22. 15:46:25

StickyFingaz írta:Nem tudom mit láttok ebbe a Munir gyerekbe.Egy jól sikerült előszezon után már a kezdőbe akarjátok tenni,te jó ég... :lol:
így van én is inkább pedrot játszatnám, évek óta bizonyít és jobban is védekezik, amire az elche ellen nagy szükség lehet, hiszen jonathas meg herrera köztudottan top 10-es támadó :^o
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.08.22. 15:23:04

Erxy írta:
Akarjuk-nem akarjuk, ha Pedro és Neymar sem lesz akkor bizony a kezdőben lesz Munir. :D Hacsaknem Ini-Messi-Rafinha lesz és játszunk 5 középpályással meg Messivel :lol:
Egyelőre túlsztárolni sem kell, mert nem biztos, hogy akkora játékos lesz belőle, de azért az is elmond valamit, hogy a BL-ben magasan ő volt a legjobb (ez nem elsősorban a saját véleményem, mert csak egy meccset láttam, de a barátom végigkövette, akinek adok a szavára és a visszhangok is ezek voltak), aztán felhozták tavasszal a B-be és egyből kiemelkedett, bőven benne volt abban a hajrában, ami miatt a harmadikok lettek.
Ráadásul ott volt még az előszezon, ami szerinted is "elég jól" sikerült.
Emellett nem csak a góljairól van szó, hanem, hogyan játszik. (ennek a kifejtésébe nem megyek bele.

A kezdőbe pedig azért tenni, mert nincs Suarez, nincs Neymar, nincs Deulofeu valószínűleg Pedro sem lesz egészséges.

Ezek fényében szerintem teljesen reális, hogy ebben a esetbenben megfontolandó őt betenni és nem egy Iniesta-Messi-Rafinha támadósorral kiállni, és azt sem hiszem hogy LE csak poénból hozta volna őt fel, hanem pont az ilyen helyzetek miatt.
Forca Barca!!!!
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.22. 14:39:27

Akarjuk-nem akarjuk, ha Pedro és Neymar sem lesz akkor bizony a kezdőben lesz Munir. :D Hacsaknem Ini-Messi-Rafinha lesz és játszunk 5 középpályással meg Messivel :lol:
Kép
pep71
Entrenador del Barça

2014.08.22. 14:18:38

Azt, hogy sokkal jobban fut be üres területekbe mint Pedro és elég jól érzi a kaput is, mer cselezni, ellentétben Pedroval és nem csak visszapasszolja a labdát annak akitől kapta...
Pedro meg olyan gyenge volt a felkészülési meccseken, hogy LE még az ifikkel is fennt hagyta a pályán, hátha összeszed egy kis önbizalmat, de még köztük is csak lefelé tűnt ki...
kristop
Entrenador del Barça

2014.08.22. 14:18:29

én pont ugyanazt látom benne, amit pedroban láttam, amikor feljött. iszonyat sokat melózik, megbecsül minden percet, amit a pályán tölthet és mellé, amikor odakerül, akkor beveri. ettől függetlenül, ha pedro és neymar felépül egyből irányítanám vissza a bébe, kell neki a folyamatos játékperc.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.08.22. 14:10:52

Nem tudom mit láttok ebbe a Munir gyerekbe.Egy jól sikerült előszezon után már a kezdőbe akarjátok tenni,te jó ég... :lol:
pep71
Entrenador del Barça

2014.08.22. 14:02:03

visca el barca írta:1000% h munir nem fog játszani inkább beteszi a perdo gyereket, mellette meg messi, rafinha...

hátul minden bizonnyal bartra lesz, vagy inkább mascherano :D mondjuk ha az argentint teszi be, én bartra helyében simán kérném a szerződésem felbontását :D

bravo - alves, masch, matyő, alba - ini, busi, rakitic - rafinha, messi pedro.
Sajnoz ez várható, de remélem LE sokkal tökösebb mint Martino. Bartrát sajnálom már előre, ha most sem lesz kezdő, akkor szezon közbe mire számítson, amikor már mindenki hadra fogható lesz...
Pedro helyett meg ezerszer inkább Munir, de ez sem tűnik túl valószínűnek.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.22. 13:58:03

Chino írta:
visca el barca írta:1000% h munir nem fog játszani inkább beteszi a perdo gyereket, mellette meg messi, rafinha...

.
Martinonál én is biztos lennék ebben, de LE más tészta. Nem véletlenül hozta fel és tartja októberig. Én emiatt bízok benne, viszont ha rosszabb esetben mégis Pedro kezdene kb. 60 percnél tovább nem hiszem, hogy pályán maradna.
Ez ellen csak az szólhat, hogy nem akar két relatíve (a csapatban) még tapasztalatlan játékossal belevágni.
De ha Masch kezd Bartra helyett nagyon vakarni fogom a fejem.
Az ifik helyzete október után lesz érdekes, most még nincs Suárez, Neymar lesérült, Pedro kérdéses, Deulofeu meg kölcsönben... Létszámban egyelőre az ifik egalizálják a helyzetet, Enrique egyébként szerintem is bátrabban veti majd be a fiatalokat, de az elején még inkább kényszerből, ha egyáltalán játszatja őket.
Chino
Llegenda del Barça

2014.08.22. 13:48:13

.
Martinonál én is biztos lennék ebben, de LE más tészta. Nem véletlenül hozta fel és tartja októberig. Én emiatt bízok benne, viszont ha rosszabb esetben mégis Pedro kezdene kb. 60 percnél tovább nem hiszem, hogy pályán maradna.
Ez ellen csak az szólhat, hogy nem akar két relatíve (a csapatban) még tapasztalatlan játékossal belevágni.
De ha Masch kezd Bartra helyett nagyon vakarni fogom a fejem.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.22. 13:40:27

1000% h munir nem fog játszani inkább beteszi a perdo gyereket, mellette meg messi, rafinha...

hátul minden bizonnyal bartra lesz, vagy inkább mascherano :D mondjuk ha az argentint teszi be, én bartra helyében simán kérném a szerződésem felbontását :D

bravo - alves, masch, matyő, alba - ini, busi, rakitic - rafinha, messi pedro.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.08.22. 13:30:11

Na, ez aztán nagyon kellett. :( Neymar is kidőlt. Jó lett volna látni, tétmeccsen is ilyen jól megértik-e egymást Messivel. Viszont most jó esély van, hogy Munir kezdjen. Pedro-t nem tudom, hogy berakná-e LE, rég nem volt a csapattal, ha minden igaz még a meccsre sem lesz száz százalékos.
Így már kicsit több kérdőjel van. Piqué eltiltásáról el is feledkeztem. #-o Remélem Bartra kezd a helyén. Érdekes meccs lesz. Én egy Munir-Messi-Rafinha kezdőt szívesen megnéznék.
Ha már így alakultak a dolgok egy hasonló reális is lehet: Bravo-Alves-Bartra-Mathieu-Alba-Busi-Ini-Rakitic-Munir-Messi-Rafinha

Pedro egy egész meccset nem fog bírni. El Haddadi pedig mikor játsszon, ha nem ilyen helyzetben! Még szerencse, hogy az Elche ellen kezdünk otthon és nem valami erősebb csapat ellen idegenben. Nem számítok gálára, de egy magabiztos győzelem (még ha nem is sok góllal) egy ilyen felállással is elvárható.
Forca Barca!!!!
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.22. 13:02:42

Barcaman1993 írta:Pedro edzésbe állt, úgyhogy ő minden bizonnyal ott lehet majd a hétvégén. Mondjuk nem tudom, hogy mennyire leszünk vele előrébb, de a semminél még mindig jobb. :D Lemerném fogadni, hogy be fog köszönni. #-o
Valóban edzésbe állt, de nem a csapat többi tagjával együtt, csak kint a pályán végzett specifikus munkát. (Csakúgy mint Vermaelen)
Ellenben a ma délelőtti edzésen ott volt Adama Traoré :D
Kép
SuperMessi
Capitá del Barça

2014.08.22. 12:58:57

Piqué előző szezonból eltiltott, Mascherano nem véletlenül kezdett Mathieu mellett hétfőn. Középpálya nem kérdés, Neymar és Pedro állapotától függ a 3-ik támadó kiléte Messi és Rahinha mellett szvsz. Munir is játszani fog a 2-ik játékrészben ez borítékolható ahogy Xavi is.

Bravo-Alves,Masch,Mathieu,Albia-Busquets,Rakitic,Iniesta-Rafinha,Messi,Pedro(Ney)
salas9
Entrenador del Barça

2014.08.22. 12:33:43

Bob_Marley írta:Munir abszolút megérdemelné a kezdőt, de lehet Iniesta-Rafinha lesz ott harmadiknak, s nem akar Lucho "kockáztatni"
Ezzel én is egyetértek! Megérdemelné Munir, hogy kezdjen de szerintem is Rafinha és Iniesta (vagy így, hogy felépült Pedro) fog kezdeni elől.
Chino írta:Szerintem valami ilyesmi lesz: Bravo-Alves-Piqué-Mathieu-Alba-Busquets-Ini-Rakitic-Neymar-Messi-Rafinha/Munir
Ha már tippülünk :mrgreen: Bravo - Alves, Mascherano, Mathieu, Alba - Sergio, Rakitic, Iniesta (Xavi) - Rafinha, Messi, Pedro (Iniesta/Munir)
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.08.22. 12:16:57

Pedro edzésbe állt, úgyhogy ő minden bizonnyal ott lehet majd a hétvégén. Mondjuk nem tudom, hogy mennyire leszünk vele előrébb, de a semminél még mindig jobb. :D Lemerném fogadni, hogy be fog köszönni. #-o
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
P.G.D.
Barça B

2014.08.22. 11:58:35

kristop írta:oké, neymar meg megsérült a mai edzésen. ennyire tényleg nem lehetünk szerencsétlenek :D
Esküszöm, én valami jövőbelátó vagyok. :D Ilyen balszerencséje egyébként tényleg csak nekünk lehet. Lassan már elkezdhetünk félni az Elchétől( :mrgreen: )
Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. :)
No Bajner,No Party!
kristop
Entrenador del Barça

2014.08.22. 11:17:27

oké, neymar meg megsérült a mai edzésen. ennyire tényleg nem lehetünk szerencsétlenek :D
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Válasz küldése