Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos megkapta mar erre a lehetoseget...bal labfejeben tobb tehetseg van,mint a tobbi city vedonek osszesen. Majd 3 év mulva meg sirtok,mikor 60ért sem adjak el nekunk.visca el barca írta:a nagy mangala nem bírja az aggastyán argentint kiszoritani?
Cserébe Agüero bevágta ahogy illikInitom írta:Welbeck...Más csapat ennyi helyzetből már 2-0 ra vezetne...a city vagy 5 ször adott el kritikus pillanatban lasztit.
Gondolom "még nem vette fel a ritmust"visca el barca írta:a nagy mangala nem bírja az aggastyán argentint kiszoritani?
Igen, de ez annyira arsenalos...Initom írta:Elvileg válogatottal nem megy,de utána bevethető lesz
PCsabi írta:Bocs a dupláért, de ez megérdemel még egy hsz-t.
Danny Welbeck picked up a knock in training. Unlikely to be risked v Norway on Wed.
Nem súlyos, de azért hihetetlen...
Depth chart: Koscielny, Mertesacker, Chambers, Monreal. Kabaré.Varatrix írta:Most jól látom hogy gyakorlatilag 2 db klasszikus belső védővel vág neki a senál?
PCsabi írta:16 millió font Welbeck-ért (Balotelli ugyanennyi volt), miközben nincs normális DM-ünk és alig van védőnk.
Jah, bocsi! Nem volt időm az összeállítást megnézni, de így már teljesen érthető, miért nyert a Stoke! Na, persze így könnyű, kihasználni a lehetőséget.visca el barca írta:csak azért kaptak ki, mert mangala még nem volt a pályán. teljesen egyértelmű... vele a bajnokság további részében gólt sem fognak kapni...Alcantara írta:Most értem haza, mit látok? City-Stoke 0:1!![]()
Európa félelmetes gépezete!
Akkor jobb lesz ha BL-ben nem kerülünk össze velük mert egyedül leszedi a pályáról a Neymar-Messi-Suarez triót!visca el barca írta:csak azért kaptak ki, mert mangala még nem volt a pályán. teljesen egyértelmű... vele a bajnokság további részében gólt sem fognak kapni...Alcantara írta:Most értem haza, mit látok? City-Stoke 0:1!![]()
csak azért kaptak ki, mert mangala még nem volt a pályán. teljesen egyértelmű... vele a bajnokság további részében gólt sem fognak kapni...Alcantara írta:Most értem haza, mit látok? City-Stoke 0:1!![]()