bence-barca írta:Liverpool can today confirm that @DanielAgger has completed a return to his former team, Brondby.
Hát ez igencsak érdekes, lazán befért volna még egy nagycsapatba, kíváncsi vagyok mi lehetett a háttérben.
Megmondom én neked az én összeesküvés elméletem szerint.
A Poolnál rengeteg sérülés érte az utóbbi 1-2 évben. Több kisebb,apróbb sérülések miatt a formája meredeken esett, nem véletlen lett kicserélve Sakhora tavasszal, aki helyére hozták gyorsan Lovrent (aki rögtön betlizett is jó nagyott

), látva, hogy nem életbiztosítás ő sem.
Én csak gondolom, hogy ezek a dolgok azt hozták, nem képes már a legmagasabb szinten edzeni, játszani, a teste fizikálisan nem bírja. Abbahagyni nyilván nem akarja, elment levezetni. Vannak játékosok, akiknek rövidebb a pályafutásuk vagy kevesebb megterheléssel még el tudnak játszani pár évet.
Mivel képességekben nagyon jó játékos volt a posztján, nem lehet véletlen, hogy nem keresték komolyabb csapatok.
Egy dolgot nem értettem a nyáron vele kapcsolatban, hogy felmerült a neve nálunk, de lehet csak újságírói szinten. Ő már nem kellet volna nekünk semmiképpen.