La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
blupatrik
Jugador del Barça

2014.09.04. 16:50:34

Nyilván a kis spanyol lurkók legalább 60%-a a barcában akar játszani, a maradék 40-et meg a klub megpróbálja megszerezni magának amennyiben elég tehetséges...
Persze nyilván kapnak egy alap képzést azért amiben a barca ott van nagyon a topon.
A benjamin d ( ők lettek másodikak ? ) vezetőedzőjét azonnal meneszteném. 2. hely? [-X :mrgreen:
salas9
Entrenador del Barça

2014.09.04. 16:16:25

visca el barca írta:16:00 sport 1 magyar-spanyol u21, pár barcás kölyökkel
Ott van a Spanyolok kezdőjében Munir, Sergi Roberto, Deulofeu, Denis Suarez, Sergi Gomez és Muniesa is. Ők azok ugye, akik Barcelona kötődésűek.

Amúgy Muniain kihagyott már egy 11-est :mrgreen:
visca el barca írta:nem hiszem h egy u10-es meccsen 80-20%-os labdabirtoklást, meg kapu előtti 100 passzos játékot játszanának.
Anno olvastam valahol, hogy a kisebb korosztályokban hagyják a gyerekeket, hogy cselezgessenek stb, mert nem akarják "kiölni" belőlük ezeket a dolgokat, és csak a későbbi korosztályban kezdik el a labdatartásra alapuló rendszer kialakítását. Majd megkeresem ezt a cikket :wink:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.04. 15:29:06

hank1ee írta:
visca el barca írta:jó azt azért mondjuk nehezen képzelem el, hogy egy benjamin vagy alevin szinten olyan komolyan tolnák a tiki-takát... :lol:
Akkor nem érted, mit akartam mondani.
de, értem, csak szerintem ezen a szinten szó sincs róla, hogy

"az ellenfelek a fiatalságuk és erőnlétük miatt se mentálisan, se fizikálisan nincsenek arra felkészülve, hogy a labdát csak nyomozzák percekig, mielőtt elindítanak egy kontrát mondjuk"

nem ismerem az utánpótlás munkát, de sztem 9 éves korban még nem kap akkor szerepet a taktikai fejlesztés, ergo nem hiszem h egy u10-es meccsen 80-20%-os labdabirtoklást, meg kapu előtti 100 passzos játékot játszanának.

ma, 16:00 sport 1 magyar-spanyol u21, pár barcás kölyökkel
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.09.04. 15:22:50

visca el barca írta:jó azt azért mondjuk nehezen képzelem el, hogy egy benjamin vagy alevin szinten olyan komolyan tolnák a tiki-takát... :lol:
Akkor nem érted, mit akartam mondani.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.04. 15:02:11

jó azt azért mondjuk nehezen képzelem el, hogy egy benjamin vagy alevin szinten olyan komolyan tolnák a tiki-takát... :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.09.04. 14:35:21

Utánpótlásban a tiki-taka brutálisan eredményes, mert az ellenfelek a fiatalságuk és erőnlétük miatt se mentálisan, se fizikálisan nincsenek arra felkészülve, hogy a labdát csak nyomozzák percekig, mielőtt elindítanak egy kontrát mondjuk... Ebből kifolyólag a Barca-akadémián nevelkedők igen előnyös helyzetben vannak, ami könnyedén megváltozhat, ha már felnőtt játékosok lesznek.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.04. 13:50:00

nah, csak crixus kedvéért lehozott a sport egy cikket :lol:

itt egy kép arról kik lehetnek tagjai a jövő barcájának (gondolom bennük látnak bármi fantáziát, sajna matykó nincs ott :| )

http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 813261.jpg" target="_blank

itt meg a cikk akit érdekel és tud spanyolul, vagy beéri a gúgltranszléttel

http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ia-3493573" target="_blank

amugy nem tudja vki hogy a kisebb csapatok eredményeit hol lehet megnézni, vagy egyáltalán milyen rendszerben versenyeztetik őket? a barca b alatt még van 15 korosztály, de hogy hol, kikkel, játszanak a hivatalos honlapon semmi.

csak úgy érdekességképpen, a tavalyi évről:

benjamin a (9-10 évesek): bajnok, 30 meccs, 30 győzelem
benjamin b (9-10 évesek): bajnok
benjamin c (9-10 évesek): bajnok
benjamin d (9-10 évesek): 2. hely

alevin a (11-12 évesek): bajnok, 30 meccs, 30 győzelem
alevin b (11-12 évesek): bajnok
alevin c (11-12 évesek): bajnok
alevin d (11-12 évesek): bajnok

infantil a (13-14 évesek): bajnok
infantil b (13-14 évesek): bajnok

cadet a (14-15 évesek): bajnok
cadet b (14-15 évesek): bajnok

juvenil a (15-16 évesek): bajnok
juvenil b (15-16 évesek): bajnok

elég rossz az utánpótlásunk. =D>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2014.09.04. 16:57:13-kor.
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2014.09.04. 11:06:46

Barcaman1993 írta: Azért nem olyan rossz ez a névsor. Én még De la Pena-val, Sergio Garciával, Artetával kiegészíteném. :wink:
Én őket azért nem írtam a névsorba, mert nem igazán értek el nagy sikert De la Pena pl. nem tudott megragadni sem a Lazio-ban sem a Marseille-ben, pedig azok sem voltak bika erős csapatok. Arteta pedig Skóciában ért el sikereket, ami Rangers játékos révén megint nem olyan kiugróan nagy eredmény, mint mondjuk Motta vagy Luis Garcia BL-győzelme. Az Espanyol pedig sima középcsapat, ha a középcsapatokban szereplő játékosokat is ide vettem volna, akkor jóval hosszabb lett volna a lista, de azt vettem alapul, hogy ki az, aki hozzánk is befért volna. Az Arsenal-os évei miatt talán még őt lehetne leginkább megemlíteni, mondjuk sikere nem sok volt a csapattal, talán majd idén.

visca el barca írta: tény hogy extraklasszist nem fogsz találni, mert azt értelemszerűen nem fogják elengedni.
de mondjuk az olyanok mint cristobal, vagy de la pena igen is jó játékosk voltak, mindkettő letolt azért 200+ meccset az espanyolban. vagy mondjuk arteta, gabri stb, szóval azért elvétve találsz közöttük jó spílereket.

amugy ez most megint olyan fikázós észrevétel volt? :lol:
Tény, hogy a legnagyobbakat nem engedtük el, de azért ez nem ilyen egyszerű. Thiago-t sem elengedtük, hanem inkább elszórakoztuk. Ha Tito megfelelő játékpercet ad neki, illetve azt jelzi felé, hogy rövid időb belül kezdőként számol vele, akkor biztosan nem lépett volna le. Nem mintha Martino-val jobban járt volna... Ha pedig nincs az a nevetséges pont a kontraktusában, akkor lehet, hogy csak kölcsönbe ment volna...

A kérdésre válaszolva talán igen, kritikus hsz volt. Ugyanis annak ellenére, hogy mekkora Hype van Munir, de főleg Sandro körül én még korántsem vagyok abban biztos, hogy mindketten olyan nagyon jók. Sandro pl. olyan gólt lőtt, amit korábban Jeffren a Real Madrid ellen... Hol van most Jeffren? De írhatnám Bojan-t vagy Giovanni Dos Santos-t is, de akár az Eto'o-utód Etock-ot is. Jó lenne a földön tartani a fiatalokat.
MOF írta:Egyértelmű, hogy abban emelkedik ki az utánpótlás-nevelésünk, hogy 2-3 évente kijön egy-egy fiatal, aki utána hosszú időn keresztül az első csapat meghatározó játékosává válik. Olyanokat, akik később egy top liga első osztályában meg tudnak ragadni, de semmi extra, az összes többi nagy klub utánpótlása is kinevel szép számmal. Remélhetőleg folytatódni fog ez a trend, és ez nem csak egy szerencsés időszak volt.
Ezért sajnálom borzasztóan Thiago-t...
hank1ee írta:remélem, folytatódik a legmagasabb szintű játékosok kinevelése. Persze Tajtival az élen! :D
Rá nagyon kíváncsi vagyok, hogy 2-3 év múlva hol fog tartani. Remélem nem a Puskás Akadémián. :lol:
Chino írta: ...
Rengeteg múlik az edzőn ez igaz, de hiába erőltettük volna Bojan-t, nem úgy tűnik, hogy valaha is extraklasszissá vált volna, olyanná, amilyennek jósolták még az elején.
Pep ebben is kiemelkedő volt, mert ő hamar el tudta dönteni, hogy melyik fiatalt érdemes tovább "építeni" és melyiket nem. Meggyőződésem, hogy ha marad, akkor az utóbbi két év kevésbé lett volna problémás. Fiatalok terén pedig pláne.

Akik elmentek azok közül nekem mostanság Hector Bellerín és Icardi azok, akiket Thiago mellett elnéznék a csapatban. Bellerín jobbhátvéd, ha őt anno a Cesc üzletbe nem vesszük bele, lehet hogy Douglas-ra nem lett volna szükség.
MOF
Barça B

2014.09.03. 18:55:32

Chino írta:
barcafacan írta:Olvasom, hogy Munirnak, Sandronak és Adamanak meg akarják emelni a fizetését és a kivásárlási árát. Még hozzájuk venném Sampert is.

Nem úgy volt, hogy Munirnak már megemelték és 30 millió lett a kivásárlási ára?
Nem. Jelenleg 12 millió, és akkor emelkedik 35 millióra, ha felkerül az első csapathoz.
Chino
Llegenda del Barça

2014.09.03. 18:46:32

Sok esetben nem az a gond, hogy nem elég jó játékosok, hanem, hogyan foglalkoznak velük.Sokszor ha kölcsönbe kerül egy fiatal nem feltétlenül azért reked meg, mert nem elég tehetséges. Az edzőn is rengeteg múlik. Odakerül hozzá egy fiatal, de van legalább egy, esetleg két játékos előtte minimális játékpercet kap. Az ilyeneknek pedig nagy szükség van rá, egy 17-18 éves játékossal óvatosan kell bánni. Ez most úgy hangzik, mintha hímes tojás lenne, de a lényeg, hogy tudni kell, hogyan lehet beépíteni őket.
Ott van pl. Muniesa. Szerintem sokkal tehetségesebb és jobb játékos, mint Bartra. De fiatalon eligazolt egy kisebb csapathoz és el is felejtette mindenki. (persze ki tudja mi lett volna, ha nincs az a csúnya sérülés) Lehetséges, mondom lehetséges, hogy ha marad úgy mint Bartra, nem lenne akkora gond hátul.
A másik pedig, hogy akik felkerültek és nagy játékosok lettek azok többnyire itt töltötték a karrierjüket, esetleg fénykoruk után mentek el levezetni. Előbbire jó példa Puyol és lehet, hogy Xavi, az utóbbira pl. pont Pep vagy Sergi, Amor, Ferrer (bár az ő esete kicsit sántít), Nadal stb , ha csak a 90-es éveket nézzük.

A 2000-es évek szülték azokat a játékosokat akiket most is látunk. Emellett ki tudja hány játékos mellett mentünk el. Ezek közül sokat Pep-nek köszönhetünk. Piqué-t például nem hiszem, hogy lett volna olyan őrült, aki visszahozza, vagy Busquets-ről se gondolták sokan, hogy a sikerévek egyik kulcsjátékosa lesz. (Alba és Cesc egy kicsit más tészta) Főleg amit első évében produkált. Az sem elképzelhetetlen, hogy például nem Rafinha vagy Halilovic lesz a jövő középpályása, hanem visszatér Denis és robbant.

Ezért mondom, hogy nagyon sok függ attól, hogy ki irányítja a csapatot és hogy nyúl az utánpótláshoz, de ez az egész egy soktényezős dolog.

barcafacan írta:Olvasom, hogy Munirnak, Sandronak és Adamanak meg akarják emelni a fizetését és a kivásárlási árát. Még hozzájuk venném Sampert is.

Nem úgy volt, hogy Munirnak már megemelték és 30 millió lett a kivásárlási ára?
Forca Barca!!!!
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.09.03. 18:13:34

Olvasom, hogy Munirnak, Sandronak és Adamanak meg akarják emelni a fizetését és a kivásárlási árát. Még hozzájuk venném Sampert is.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.09.03. 17:16:43

Az utóbbi pár év korszaka extra volt ilyen téren, hogy mennyi top játékost nevelt ki a csapat, akik aztán itt tudtak érvényesülni, és világbajnoki, Európa-bajnoki címeket gyűjtöttek be. Ezzel párhuzamban van a média által talán már kicsit eltúlozva az akadémiánk méltatása, de az elismerések teljesen jogosak egyébként, egyedülállónak mondható a futballtörténelemben, hogy ezek a játékosok ilyen eredményeket értek el egy megszokottól eltérő stílussal. Nem tudom, lesz-e még ilyen, de azért Munir, Sandro, akiken teljesen látszik, hogy a tehetségük mellett ott a megfelelő alázat és befektetett munka, jó előjelek lehetnek, úgyhogy remélem, folytatódik a legmagasabb szintű játékosok kinevelése. Persze Tajtival az élen! :D

MOF
Barça B

2014.09.03. 16:51:50

Egyértelmű, hogy abban emelkedik ki az utánpótlás-nevelésünk, hogy 2-3 évente kijön egy-egy fiatal, aki utána hosszú időn keresztül az első csapat meghatározó játékosává válik. Olyanokat, akik később egy top liga első osztályában meg tudnak ragadni, de semmi extra, az összes többi nagy klub utánpótlása is kinevel szép számmal. Remélhetőleg folytatódni fog ez a trend, és ez nem csak egy szerencsés időszak volt.

Barelona plan to renew contracts of Barcelona B players Adama (18), Munir (19) and Sandro (19). Their 12M buyout fees will be raised [sport]
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.03. 16:01:53

crixus írta:Annyira nem sok, ami azt jelzi, hogy igenis más aza a futballista képzés, ami nálunk folyik.
tény hogy extraklasszist nem fogsz találni, mert azt értelemszerűen nem fogják elengedni.
de mondjuk az olyanok mint cristobal, vagy de la pena igen is jó játékosk voltak, mindkettő letolt azért 200+ meccset az espanyolban. vagy mondjuk arteta, gabri stb, szóval azért elvétve találsz közöttük jó spílereket.

amugy ez most megint olyan fikázós észrevétel volt? :lol:
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.09.03. 15:37:20

crixus írta:Kicsit utánanéztem annak, hogy a híres akadémiánkról végül hány olyan játékos jött ki, akik a Barca kötelékein kívül is tudtak érvényesülni.

Luis Garcia, Cesc Fabregás, Pepe Reina, Thiago Motta, Luis Milla, Francisco Rufete
Azért nem olyan rossz ez a névsor. Én még De la Pena-val, Sergio Garciával, Artetával kiegészíteném. :wink:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
crixus
Entrenador del Barça

2014.09.02. 23:20:42

Kicsit utánanéztem annak, hogy a híres akadémiánkról végül hány olyan játékos jött ki, akik a Barca kötelékein kívül is tudtak érvényesülni. Annyira nem sok, ami azt jelzi, hogy igenis más aza a futballista képzés, ami nálunk folyik. Két szempontot vettem figyelembe: mit értek el, mekkora szerepük volt.

Luis Garcia - hálom szép éve volt a Liverpool-ban, de a BL-győztes Pool meghatározó játékosa lett, BL-t, FA kupát nyert és nem egy gólt szerzett a vörösöknél.

Cesc Fabregás - őt szerintem nem kell magyarázni és még van is előtte pár év a Chelsea-nél.

Pepe Reina - BL-t és bajnokságot nem nyert, de a Liverpool és a Napoli első számú kapusa volt. Én nem tartom olyan jó kapusnak, nem is örültem volna, ha első számú kapusnak őt vesszük meg, de összességében szép karriert futott be Katalónián kívül is.

Thiago Motta - az Interrel és a PSG-vel is ért el sikereket, sosem volt extraklasszis, de mindkét csapatnál jó játékosnak tartják/tartották és számítanak/számítottak rá.

Luis Milla - nem láttam játszani, de a statisztikák alapján a Real-ban elég jól ment neki és nyert is két bajnokság mellett kupát és szuperkupát is.

Francisco Rufete - a Valencia-val szép sikerei voltak nemzetközi és hazai porondon is, szerintem sokaknak ismerős lehet a neve.

És nálam itt ki is fúj a lista. Thiago, Icardi és a többiek még elég kérdésesek...
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.09.01. 09:09:02

[quote="MOF"][quote="Erxy". Samper próbálta szervezni a játékot, de a többiek csak rohangáltak és folyton elveszítették a labdát. Nálam egyértelműen ő volt a meccs embere.
Grimaldot megint a középpályán próbálgatták az első félidőben, de nem nagyon ment neki, utána védőként már jobb volt.
Halilovic megindulásai veszélyesek, a meglátásai is jók, de folyton elrontja az utolsó passzokat. Ha ebben sikerül fejlődnie, akkor viszont nagyon jó lesz.

HA Samper szervez, az nagyon fontos. Eddig ugyanis vkp. volt. Az A-ban pillanatnyilag egyedül Rakitic tudja LE-módra szervezni a játékot. Ha valamiért hiányzik, nagyon kell a helyére valaki. És akkor ez lehet Samper.
Chino
Llegenda del Barça

2014.08.31. 13:39:01

MOF írta:
Erxy írta:3-1-re nyertek a picik a Sabadell ellen otthon, a 11. percben kiállítottak egy vendégjátékost, Dongou pedig kihagyta a büntetőt. Joan Roman lőtt egyet, Dongou duplázott.
A harmadik gól előtt a Tello hasonmás: https://www.youtube.com/watch?v=1iCN6RS4Puc" target="_blank
#adamazing.
Tegyük hozzá, kellett a bíró is. 0-1-nél Dongout ketten üldözték hátulról, kicsit megfogta az egyik védő a mezét a tizenhatoson kívül, mire Dongou feldobta magát. Ítélet: tizenegyes és piros lap annak a védőnek, aki hozzá sem ért :mrgreen: Szokásos spanyol játékvezetői színvonal. Végül Dongou szolgáltatott igazságot, kapufára lőtte a büntetőt.

Annak ellenére, hogy majdnem 80 percet emberelőnyben játszottak a kicsik, nem nagyon tudtak helyzeteket kialakítani. Samper próbálta szervezni a játékot, de a többiek csak rohangáltak és folyton elveszítették a labdát. Nálam egyértelműen ő volt a meccs embere.
Grimaldot megint a középpályán próbálgatták az első félidőben, de nem nagyon ment neki, utána védőként már jobb volt.
Halilovic megindulásai veszélyesek, a meglátásai is jók, de folyton elrontja az utolsó passzokat. Ha ebben sikerül fejlődnie, akkor viszont nagyon jó lesz.
Az ellenfél beadásai továbbra is életveszélyt jelentenek, kezdeni kellene ezzel valamit. A gól is egy szögletből született.
Adama pocsékul játszott. Folyamatosan meghúzta a jobb oldalon, majd küldte középre a labdákat Dani Alvést megszégyenítő hatékonysággal. A harmadik gól előtt mondjuk gyönyörűen vert meg vagy 3 védőt, de ezen kívül nem nagyon volt olyan, hogy jó döntést hozott volna. Pedig a lehetőség megvan benne, az látszik.
Hát igen, a bíró rendesen benézte, de egy kicsit nagyobb rutinnal a védő ezt nem kockáztatja meg. Halilovicban nagyon tetszik, hogy sokat robotol, habár a kulcspasszokkal még mindig akadnak gondok, viszont 2-3 emberen látványosan keresztül tud menni. Itt egy esernyő, ott egy kötény. :)
Grimaldo már az Osa ellen is a kp-n játszott, ráadásul a jobb oldalon, Patrick előtt, amit nem nagyon értek.
Adama nem volt szerintem olyan rossz, de még sokat kell fejlődnie. Ez az első szezonja igazából a másodosztályban, rá kell jönnie, hogy nem ugyanaz, mint 18 éves srácok ellen focizgatni.
Dongou végre azt csinálta, amit kb. várnánk tőle, de ennek ellenére engem nem nagyon tud meggyőzni. Mezőnyben továbbra is láthatatlan és kapu előtt sem gyilkos.
Kicsit csalóka az eredmény, de örüljünk neki.
Forca Barca!!!!
MOF
Barça B

2014.08.30. 21:37:37

Erxy írta:3-1-re nyertek a picik a Sabadell ellen otthon, a 11. percben kiállítottak egy vendégjátékost, Dongou pedig kihagyta a büntetőt. Joan Roman lőtt egyet, Dongou duplázott.
A harmadik gól előtt a Tello hasonmás: https://www.youtube.com/watch?v=1iCN6RS4Puc" target="_blank
#adamazing.
Tegyük hozzá, kellett a bíró is. 0-1-nél Dongout ketten üldözték hátulról, kicsit megfogta az egyik védő a mezét a tizenhatoson kívül, mire Dongou feldobta magát. Ítélet: tizenegyes és piros lap annak a védőnek, aki hozzá sem ért :mrgreen: Szokásos spanyol játékvezetői színvonal. Végül Dongou szolgáltatott igazságot, kapufára lőtte a büntetőt.

Annak ellenére, hogy majdnem 80 percet emberelőnyben játszottak a kicsik, nem nagyon tudtak helyzeteket kialakítani. Samper próbálta szervezni a játékot, de a többiek csak rohangáltak és folyton elveszítették a labdát. Nálam egyértelműen ő volt a meccs embere.
Az ellenfél beadásai továbbra is életveszélyt jelentenek, kezdeni kellene ezzel valamit. A gól is egy szögletből született.
Adama pocsékul játszott. Folyamatosan meghúzta a jobb oldalon, majd küldte középre a labdákat Dani Alvést megszégyenítő hatékonysággal. A harmadik gól előtt mondjuk gyönyörűen vert meg vagy 3 védőt, de ezen kívül nem nagyon volt olyan, hogy jó döntést hozott volna. Pedig a lehetőség megvan benne, az látszik.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.30. 21:04:15

3-1-re nyertek a picik a Sabadell ellen otthon, a 11. percben kiállítottak egy vendégjátékost, Dongou pedig kihagyta a büntetőt. Joan Roman lőtt egyet, Dongou duplázott.
#adamazing.
Kép
MOF
Barça B

2014.08.29. 14:45:16

Samper visszatért a B csapathoz, Munir és Sandro továbbra is az első csapattal edz.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.29. 14:41:30

aki kíváncsi egy-két barca fiatalra, és teheti, az menjen szept. 4-én felcsútra u21-es selejtezőt nézni: dulifuli, sergi gomez, munir, oldalpassz robi, denis suarez...

U21-ES SPANYOL KERET A SZEPTEMBERI EB-SELEJTEZŐKRE
Kapusok: Rubén Blanco, Fernando Pacheco, Kepa
Hátvédek: Sergi Gómez, Amat, Bernat, Alberto Moreno, Muniesa, Jonny Castro, Manquillo, Pablo Insua
Középpályások: Sergi Roberto, Saúl Níguez, Rubén Pardo, Denis Suárez
Csatárok: Oliver, Deulofeu, Sarabia, Muniain, Munir El Haddadi, Ayoze Pérez
Kép
noname
Llegenda del Barça

2014.08.29. 09:46:31

barcafacan írta:A hivatalos honlap feltűnően lelazsálja a B-ről való tájékoztatást. Van valami alternatív hírforrás?
Javasolnék különböző blogokat meg ilyesmit. Szurkolói oldalak többet tárgyalnak az ifikről.
A Fifa egy szégyen
messideco
Presidente del Barça

2014.08.29. 09:09:02

https://pbs.twimg.com/media/BwKFvmBCUAExPpD.jpg

Fiatal titánjaink :D Adama, Grimaldo, Halilovic, Munir, Sandro 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.08.27. 07:23:04

Erxy írta:
barcafacan írta:Adama felszívódott?
Él és virul, előző fordulóban eltiltott volt, ezért nem játszott. :D
Szélsőposzton nem állunk túl jól, Adama, Joan Roman és Halilovic van oda nagyjából, meg Dongou és Sandro szokott még ott játszani, de nem az a természetes pozíciójuk. Szóval van hely számára :wink:
A hivatalos honlap feltűnően lelazsálja a B-ről való tájékoztatást. Van valami alternatív hírforrás?
Válasz küldése