Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sziasztok, annak ellenére, hogy a fórumra nem írok, olvasok. Ha van akkor még lehetőség én is csatlakoznék ehhez a ligához.PCsabi írta: 1. Auction Hard Cap Roto League: ezzel szerintem minden rendben van, bár 1-2 ember még jöhetne.
[/url]
Vállalható lépés lenne.varnagykrisztian írta: Az egyszer biztos, kétszer meggondolandó hogy pl. egy HARDEN idei CAP HIT-jét ($14,728,844) kifizetni a kb. $76 millióból + kb. $70 milláért (tavaly $72-ért ment el) megvásárolni a $200-ból.![]()
KATTneobarca írta: Mivel még soha életemben nem játszottam még hasonlót sem, így egy kérdés/kérés: Hol tudom megnézni, hogy kinek hogy alakul a szerződése anyagi szempontból a jövő évre (aktuális évre)?
Ahogy az meg volt jósolva ki is kaptam a QB-s ligámban 69.90 - 84.50-re, "PASS YDS" 599 - 645, "PASS TD" 4 - 7, "INT" 3 - 4.Kaepernick kozmetikázhatott volna rajta de sokba került az a 4. negyed (0 - 21) + a 3 Interceptions.varnagykrisztian írta:A QB-s ligámban 23% - 77%-es vereséget jósolnak......MY TEAM:C. Kaepernick + T. Brady + R. Wilson vs. P. Manning + M. Ryan + A. Luck......tényleg ekkora a baj?
Nekem nincs gondom az újítással, sőt! Kifejezetten tetszik, bár ha jól értelmezem, itt akkor nem lesz PO?
Tanulva a tavalyiból, előre beraktam a Ronaldo-Messi-Costa triót előre hátra középcsapatok "meglepetésemberei" aztán hadd szóljon.Xanthor írta:Emlékeztetnék a BL fantasyra, mert eddig 3-an vagyunk összesen, pedig azért nagyobb szokott lenni az érdeklődés. http://en.uclfantasy.uefa.com" target="_blank
A liga kódja: 1208655-578968
Az egyszer biztos, kétszer meggondolandó hogy pl. egy HARDEN idei CAP HIT-jét ($14,728,844) kifizetni a kb. $76 millióból + kb. $70 milláért (tavaly $72-ért ment el) megvásárolni a $200-ból.Slither írta:Csak hogy mindenki a jo ar/ertek aranyu jatekosokra fog hajtani a drafton, aukcios drafton meg meg nehezebb lesz oket megszerezni.
Az idei draft 1/1-ének Andrew Wiggins-nek $5,510,640 a CH-je, míg a PO döntő MVP-jének Kawhi Leonard-nak $2,894,059, csak példának szántam.Bob_Marley írta:Ebben teljesen igazad van, az újonc szerződésben lévők aranyat érnek.
Csak hogy mindenki a jo ar/ertek aranyu jatekosokra fog hajtani a drafton, aukcios drafton meg meg nehezebb lesz oket megszerezni. Erre nagyon nehez mockkal gyakorolni, mert a mockon rajtad kivul mindenki masra keszul.Bob_Marley írta:Oké, értem. Igazad lesz, bár én magamat ismerve még inkább fogok fukarkodni, s Jameséket nagy ívben elkerülöm.
Gyorsan átfutottam tavaly az összfizetésem volt körülbelül 74,5, bár ugye ebbe benne van Gay 19 milliója és George Hill 8 milliója. Idén azért őket elfogom kerülni.
Majd mock drafton gyakorlok.
En mar jatszottam, es az a 77 milla is keves lesz sokaknak. Ha eleg sokan (20+) lennenk akkor lenne ertelme a sima capet hasznalni, de igy hogy leszunk tizenparan, az osszkeret nagyon kicsi lenne. Tul sok jo jatekos maradna FA-n, nem lenne olyan jo ugy a jatek. Meg amugy is a legtobb ember most jatszik eloszor ilyen hard cappel, kis kerettel nem fog menni.Bob_Marley írta:Ok köszönöm, izgalmas kis csata lesz. Hirtelen megakadt a szemem a pénzhatáron. Akkor most mennyi is lesz? Elvileg hard cap liga, akkor nem a 63 milliót használjuk? Azért kérdezem, mert 77 millió szerintem már sok. Mondom ezt úgy hogy még nem játszottam hard cap ligában, de első blikkre elég soknak tűnik. Olvasgatva általában a sima salary cap-et szokták nézni, nem a luxusadóhatárt.
Az szezon soran minden pozicioban (PG, SG, G SF, PF, F, C, C, Util, Util) maximum 82 meccsnyi statisztika fog szamitani. Pl. van 4 C-d, es mindegyikuk jatszik 60 meccset a szezonban, ez 240 meccs. A rosteredben viszont csak 2 C pozicio van, ezekre 82-82 meccs a limit, azaz osszesen 164 meccsnyi statisztikat hasznalhatsz fel a 240-bol C poszton. Mivel van meg 2 util pozicio, ott meg van lehetoseg felhasznalni a tobbi jatekost is. Ennel jobban nem tudom elmagyarazni, ha ez alapjan se vilagos, akkor majd vki majd megprobalhatja jobban leirni.varnagykrisztian írta:Na ezt írd le számomra is érthetően![]()
Mivel meg nem indult el a szezon igy a kovetkezo alatt a 2014/15-os idenyt ertettem.varnagykrisztian írta:Akkor most a 2014/15 vagy a 2015/16?
Igen ez még nekem is.Slither írta:Auction: gondolom ez a resz tiszta mindenkinek.
Ez kb. $76 millió körül lesz ugye, ha igen akkor ez is pipa számomra.Slither írta:Hard Cap: fix penzkeret lesz a jatekosokra, es a keretednek ezen belul kell maradnia. Az NBA fizetesi sapkajat (nalunk a luxus ado hatart fogjuk hasznalni) es jatekosok tenyleges fizeteset kell figyelembe venni a penzkeret kiszamolasanal.
pipaSlither írta:Roto: nem heti parharcok lesznek hanem egesz idenyes versenges.
Na ezt írd le számomra is érthetőenSlither írta:Az ideny soran minden kezdo pozicioban (= nem bench) max 82-82 meccset fogunk csak szamolni, ez jelenti a meccs szam limitet.
Akkor most a 2014/15 vagy a 2015/16?Slither írta:@Bob: ez a liga nem lesz keeper, szoval csak a kovetkezo ideny cap hit-jei szamitanak.
Idén a szokásosnál is nagyobb csillaghullás van, kisebb-nagyobb sérülésekkel, eltiltásokkal.Cumbee írta:Kb. Ráadásul én még rohadt sok időt el is cseszek vele, mert élvezem a szenvedést, podcasteket hallgatok, elemezgetek, agyalgatok, aztán meg jön Peterson és megveri a gyereket...Bob_Marley írta:Akkor hagyjuk, kár érte.
Lábjegyzetes apró betűs gondolatoddal egyetértek, totál kiszámíthatatlan az NFL. Pár ligában indultam, de tényleg csak azért hogy kattintgatok heti egyszer, de minek?
Kb. Ráadásul én még rohadt sok időt el is cseszek vele, mert élvezem a szenvedést, podcasteket hallgatok, elemezgetek, agyalgatok, aztán meg jön Peterson és megveri a gyereket...Bob_Marley írta:Akkor hagyjuk, kár érte.
Lábjegyzetes apró betűs gondolatoddal egyetértek, totál kiszámíthatatlan az NFL. Pár ligában indultam, de tényleg csak azért hogy kattintgatok heti egyszer, de minek?
Jelenleg:PCsabi írta:![]()
Kb senki nem reagál semmire. 3 hete szenvedek, hogy összehozzuk, 2-3 naponként beírom, hogy kéne draftolni. Nem úgy tűnt, hogy bárkit is érdekel, én meg meguntam a könyörgést. fcbarca0827 már ki is lépett, így 2 ember mínuszban vagyunk, de egyébként sem voltunk meg. Aukciósban meg autodraftolni hülyeség, a gép az összes licitbe bekavarna. Nem gondolom, hogy holnap-holnap után draftolnánk, a szezon közepén meg már nincs értelme.Bob_Marley írta:NFL fantasy részemről továbbra is adná, nem nagyon értem mire várunk. Én már múlt héten vártam meglesz a draft, de aztán elmaradt. Az ha nem jó mindenkinek szerintem nem gáz, én is írtam nem tudok ott lenni de draftoljatok nyugodtan. Mástól se nagyon láttam, hogy eget verő probléma ha nem tud élőben draftolni. Szóval részemről továbbra is jó lenne ha elindítanánk.
Nekem Cumbee-val ellentétben a "a lejátszott meccses dolog" egyenlőre bonyolultnak tűnik, elmagyaráznátok?Plusz az egymás elleni heti csaták feelingje is hiányozna.Slither írta:Nincs ilyen opció, csak "kézzel" lehet nyomon követni. Majd lesz egy táblázat (Google docs), amiben bejegyzem az aktuális kereteket a fizetésekkel. Aki túl lépi a keretet annak büntetésképpen kivágjuk a legnagyobb szerződésű játékosát és felvehet helyette mást (később visszaveheti, de akkor már waiveren kell megküzdenie érte).Cumbee írta:Amúgy a hard capot be lehet állítani yahoo-n? Én NFL-ben kerestem salary capos ligát de nem találtam sehol. NBA-nél van ilyen opció? Vagy hogy tervezted?
szerk.: Most nézem, hogy a hard cap az nem a fizetési sapkára vonatkozik majd, hanem a lejátszott meccsekre?
A roto beállítás miatt a lejátszott meccsekre is lesz limit, ezt még nem tudom érdemes-e bevezetni. Annyi előnye lenne a dolognak hogy tényleg az egész éves teljesítmény és taktikázás számít, nem pedig az adott héti statisztika. Hátránya hogy nem lennének heti párharcok és PO se.