Bob_Marley írta:Ok köszönöm, izgalmas kis csata lesz. Hirtelen megakadt a szemem a pénzhatáron. Akkor most mennyi is lesz? Elvileg hard cap liga, akkor nem a 63 milliót használjuk? Azért kérdezem, mert 77 millió szerintem már sok. Mondom ezt úgy hogy még nem játszottam hard cap ligában, de első blikkre elég soknak tűnik. Olvasgatva általában a sima salary cap-et szokták nézni, nem a luxusadóhatárt.
En mar jatszottam, es az a 77 milla is keves lesz sokaknak. Ha eleg sokan (20+) lennenk akkor lenne ertelme a sima capet hasznalni, de igy hogy leszunk tizenparan, az osszkeret nagyon kicsi lenne. Tul sok jo jatekos maradna FA-n, nem lenne olyan jo ugy a jatek. Meg amugy is a legtobb ember most jatszik eloszor ilyen hard cappel, kis kerettel nem fog menni.
varnagykrisztian írta:Na ezt írd le számomra is érthetően
Az szezon soran minden pozicioban (PG, SG, G SF, PF, F, C, C, Util, Util) maximum 82 meccsnyi statisztika fog szamitani. Pl. van 4 C-d, es mindegyikuk jatszik 60 meccset a szezonban, ez 240 meccs. A rosteredben viszont csak 2 C pozicio van, ezekre 82-82 meccs a limit, azaz osszesen 164 meccsnyi statisztikat hasznalhatsz fel a 240-bol C poszton. Mivel van meg 2 util pozicio, ott meg van lehetoseg felhasznalni a tobbi jatekost is. Ennel jobban nem tudom elmagyarazni, ha ez alapjan se vilagos, akkor majd vki majd megprobalhatja jobban leirni.
varnagykrisztian írta:Akkor most a 2014/15 vagy a 2015/16?
Mivel meg nem indult el a szezon igy a kovetkezo alatt a 2014/15-os idenyt ertettem.