Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljes mértékben egyetértek.Chino írta:...
Ez is igaz, tényleg látványosak a cselei, csak ma már ezekkel nem megy sokra.szarvasember írta:jo ha bejön 2-3 csel az is értelmetlen mert csak látszatra szép és nem hasznos.
Mondjuk Neymarra sokmindent lehet mondani, de hogy ő csak játszani szeret és nem nyerni... Hát ez elég fals.Zozzy 5 írta:
Hegyi Ivánt lehet jogosan fikázni olykor, de ezt múltkor nagyon jól eltalálta szerintem: "Messi és Neymar játszani szeret, Ronaldo meg nyerni". Hát igen, ez az az óriási különbség ma a két világklasszis között, ami miatt többek között jóval előrébb tartanak fehérék, és Real-Barca tükörsima 3-1...Hozzáteszem, nálunk ez a játszani-nyerni különbség az előbbi dominanciájával a kulcsembereinkre általánosságban jellemző.
Hegyi Ivánt lehet jogosan fikázni olykor, de ezt múltkor nagyon jól eltalálta szerintem: "Messi és Neymar játszani szeret, Ronaldo meg nyerni". Hát igen, ez az az óriási különbség ma a két világklasszis között, ami miatt többek között jóval előrébb tartanak fehérék, és Real-Barca tükörsima 3-1...Hozzáteszem, nálunk ez a játszani-nyerni különbség az előbbi dominanciájával a kulcsembereinkre általánosságban jellemző.palesz77 írta: Plusz ott lesz a mentalitása is, amiben szintén veri Messit szerintem. Nála profibb hozzáállású focista kevés van - ha van -, Messi szerintem hamarabb "beleun" majd a profi fociba, mint CR.
Plusz ott lesz a mentalitása is, amiben szintén veri Messit szerintem. Nála profibb hozzáállású focista kevés van - ha van -, Messi szerintem hamarabb "beleun" majd a profi fociba, mint CR.Bob_Marley írta:...
Igaz, hogy 30 éves lesz Ronaldo nem sokára, de én pont ellenkezőleg látom a kifelé menetelt. Ha ebben össze kellene hasonlítani a két embert, akkor előbb mondanám Messit, hogy "kipukkad", mint a fizikálisan iszonyat toppon levő Ronaldo. Főleg a mai sportban, ahol "gépeket" lehet előállítani, Ronaldo még vígan fogja tolni szerintem 37-38 éves koráig, Messiben nem vagyok biztos. Egyszerűen más a két ember fizikai felépítése (elég megnézni, hogy melyik mennyit sérült). És Ronaldo szerintem 2-3 éven belül sem fog kifelé menni. Ez nem kapcsolódik a ki nyeri az Aranylabdát, de ezen megakadt a szemem. Ronaldo a "kitenyésztett" ember, biztos lassabb lesz idővel, de akkor is ott marad neki az ereje.S.Agüero írta: Szerintem könnyen kaphat még egyet, CR kifelé fog menni 2-3 éven belül, a következő 3 évben szerintem egyet kap Messi, aztán jöhet Neymar/Bale/Suárez(?)
Egye fene, csak nyerjen a csapat keményebb meccseken isroby122 írta:Ahhoz nagyon össze kell kapja magát. Ott lesz még a Copa America , ott alkothatna maradandót + ha jobban odatenné magát , és belőné a helyzeteit , már magasan ő vezetné a Liga góllövő listáját. Bár így , hogy ott van Neymar és Suárez , szerintem ez , hogy is mondjam , talán érdemben ez sokat elvesz Messitől. Pl. Amíg anno a Bl-ben 4 et rúgott Messi az Arsenalnak , ma abból már Messi 1-et , 2őt Neymar és 1-et Suárez fog rúgni. Mostantól már nem csak ő fog meccseket eldönteni , és most már , nem csak az van , hogy mindenki minden körülmények között Messit keresi , most már pont , hogy ő osztogatja a lasztikat. Szerintem ez csapatszinten nagyon jó , de egyénileg sokat elvesz. Én így látom , lehet , hogy nem így van , de akkor kövezzetek meg.MessiNeymarSuarez írta:hank1ee: Ha tudnád mennyien vannak sajnos, madridomon és penamadridistán is naponta van olyan aki azt írja hogy nem érdemelte meg Messi az aranylabdái X darabját.
Leon: LOL![]()
Amúgy szerintetek Messi ha helyrekapja magát, és jól teljesít akkor még valamikor kap majd legalább 1 aranylabdát?
Ahhoz nagyon össze kell kapja magát. Ott lesz még a Copa America , ott alkothatna maradandót + ha jobban odatenné magát , és belőné a helyzeteit , már magasan ő vezetné a Liga góllövő listáját. Bár így , hogy ott van Neymar és Suárez , szerintem ez , hogy is mondjam , talán érdemben ez sokat elvesz Messitől. Pl. Amíg anno a Bl-ben 4 et rúgott Messi az Arsenalnak , ma abból már Messi 1-et , 2őt Neymar és 1-et Suárez fog rúgni. Mostantól már nem csak ő fog meccseket eldönteni , és most már , nem csak az van , hogy mindenki minden körülmények között Messit keresi , most már pont , hogy ő osztogatja a lasztikat. Szerintem ez csapatszinten nagyon jó , de egyénileg sokat elvesz. Én így látom , lehet , hogy nem így van , de akkor kövezzetek meg.MessiNeymarSuarez írta:hank1ee: Ha tudnád mennyien vannak sajnos, madridomon és penamadridistán is naponta van olyan aki azt írja hogy nem érdemelte meg Messi az aranylabdái X darabját.
Leon: LOL![]()
Amúgy szerintetek Messi ha helyrekapja magát, és jól teljesít akkor még valamikor kap majd legalább 1 aranylabdát?
Akkor én is Ininek örültem volna jobban, de ugye akkor már az UEFA év játékosa díjat adták olyan rendszerben, mint előtte az Aranylasztit, azt meg Andrés kapta, szóval legalább ennyi elismerést kapott azért ő is..S.Agüero írta: 2010-ben mondjuk én Iniestának adtam volna, csak hát akkor változtattak a szabályzaton.
...
MSN:
Szerintem könnyen kaphat még egyet, CR kifelé fog menni 2-3 éven belül, a következő 3 évben szerintem egyet kap Messi, aztán jöhet Neymar/Bale/Suárez(?)
Ezzel egyet is értünk, azzal is, hogy idén is ő fogja nyerni méghozzá nem jogtalanul. Bár nem az aranylabda teszi jó focistává.Decima írta:Ronaldo 2 aranylabdájához nem férhet kétség. Ha idén megkapja az is jogos. Viszont Messi 4 lasztijából 1 erősen kétséges, 1 határeset a másik kettő vitathatatlan, mivel a legjobb volt.
Madridomon egyszer ez már volt téma, ők ott a 2012-est vitatták, mert hogy CR előző évben nem kapta meg amikor ő nem nyert semmit és Messi igen, Messi viszont megkapta 12-ben, amikor meg Ronaldo nyert valamit és Messi nem, és hogy egyszer a címek számítottak, egyszer meg nem. Most nagyképű leszek, és magamat fogom onnan idézni, de egyszer már levezettem ott, hogy miért hülyeség ez..S.Agüero írta:Melyik volt kétséges, és melyik határeset?Decima írta:Viszont Messi 4 lasztijából 1 erősen kétséges, 1 határeset a
Akkor is a szavazás meghosszabbítása, miután CR belőtte a portugálokat a vigaszágról a vb-re, több mint gyanús. Szerintem megint Messinek adták volna, csak mivel fél szezonban sérült volt, nem merték már neki odaadni, mert tudjuk kik egy kisebb forradalmat rendeztek volna le. Így is vagy 3%-kal maradt le csak CRtől Messi.Alfa írta:Senki se mondta , hogy tavaly Ronaldo jogtalanul kapta meg a lasztit , ezt itt kb senki sem vitatja.Decima írta:Ronaldo 2 aranylabdájához nem férhet kétség. Ha idén megkapja az is jogos. Viszont Messi 4 lasztijából 1 erősen kétséges, 1 határeset a másik kettő vitathatatlan, mivel a legjobb volt.
Senki se mondta , hogy tavaly Ronaldo jogtalanul kapta meg a lasztit , ezt itt kb senki sem vitatja.Decima írta:Ronaldo 2 aranylabdájához nem férhet kétség. Ha idén megkapja az is jogos. Viszont Messi 4 lasztijából 1 erősen kétséges, 1 határeset a másik kettő vitathatatlan, mivel a legjobb volt.
Melyik volt kétséges, és melyik határeset?Decima írta:Ronaldo 2 aranylabdájához nem férhet kétség. Ha idén megkapja az is jogos. Viszont Messi 4 lasztijából 1 erősen kétséges, 1 határeset a másik kettő vitathatatlan, mivel a legjobb volt.