Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor is a szavazás meghosszabbítása, miután CR belőtte a portugálokat a vigaszágról a vb-re, több mint gyanús. Szerintem megint Messinek adták volna, csak mivel fél szezonban sérült volt, nem merték már neki odaadni, mert tudjuk kik egy kisebb forradalmat rendeztek volna le. Így is vagy 3%-kal maradt le csak CRtől Messi.Alfa írta:Senki se mondta , hogy tavaly Ronaldo jogtalanul kapta meg a lasztit , ezt itt kb senki sem vitatja.Decima írta:Ronaldo 2 aranylabdájához nem férhet kétség. Ha idén megkapja az is jogos. Viszont Messi 4 lasztijából 1 erősen kétséges, 1 határeset a másik kettő vitathatatlan, mivel a legjobb volt.
Senki se mondta , hogy tavaly Ronaldo jogtalanul kapta meg a lasztit , ezt itt kb senki sem vitatja.Decima írta:Ronaldo 2 aranylabdájához nem férhet kétség. Ha idén megkapja az is jogos. Viszont Messi 4 lasztijából 1 erősen kétséges, 1 határeset a másik kettő vitathatatlan, mivel a legjobb volt.
Melyik volt kétséges, és melyik határeset?Decima írta:Ronaldo 2 aranylabdájához nem férhet kétség. Ha idén megkapja az is jogos. Viszont Messi 4 lasztijából 1 erősen kétséges, 1 határeset a másik kettő vitathatatlan, mivel a legjobb volt.
Ehhez csak gratulálni tudok!Barcaman1993 írta:...
Érdekes....Barcaman1993 írta:Azért ez szép történet:
Hazudnék ha azt mondanám , hogy meglepődtem.....Barcaman1993 írta:Azért ez szép történet:
Paco Aguilar is no longer Spanish journalist to vote for Ballon d'Or after last year's Madrid-inspired manipulation to let Ronaldo win.
Aguilar says Ballon d'Or co-organizer France Football has turned into a Real Madrid fanzine and that he has been victim of mobbing. [md]
note: after the resignation of aguilar, the new spanish journalist to vote for ballon d'or is alfredo relaño, director of madrid paper "as"
Nagyjából annyi, hogy a France Football a Real Madrid szurkolói körévé vált. Az ezt firtató újságírót leváltották, majd egy madridi lap szerkesztőjét választották meg...
Csak hogy fokozzam egy kicsit, meglepően nagy hasonlóság jelent meg az LFP-nél is, amiről az LFP elnöke nyilatkozott:
http://www.mundodeportivo.com/20141030/ ... 33064.html
Ilyenkor el tudok gondolkozni egy-két dolgon.
Ez nem igaz, mert az én bátyám sokkal erősebb a tiéteknél.MQuC írta:Az én bátyám úgyis mindegyikőtök bátyjánál erősebb. Ha barcás, ha madridistakönyörgöm, fel ne tegyétek megint a ki a jobb című lemezt.![]()
Casillas, Ramos, és Alonso bizonyítottan átverés áldozatai, Messi verte át őket, és húzta be a csőbe. Pisztollyal fenyegette meg őket,hogy adót csaljanak.bence-barca írta:Spanyol sajtóértesülések szerint többek között Sergio Ramos, Iker Casillas, Xabi Alonso, Andrés Iniesta, Xavi és Gerard Piqué ellen is adócsalási vizsgálat folyik.
A lap hozzáteszi, a spanyol adótörvény szövevényes pontjai miatt nehezen lesz rábizonyítható a világ- és Európa-bajnok futballistákra, hogy valóban bűncselekményt követtek el. -nso
Buli van!!![]()
Kíváncsi vagyok, ezúttal a Realosok szerint ez mennyiben lesz más, mint Messié. Mert páran biztos találnak vmi "kiskaput".![]()
Hát ha ott is sikerül bizonyítani a csalást, akkor semennyiben, de addig meg kéne próbálni óvatosan kezelni ezt a hírt. Főleg úgy, hogy több Barca játékos érdekelt benne, mint Real Madrid játékos.bence-barca írta:Kíváncsi vagyok, ezúttal a Realosok szerint ez mennyiben lesz más, mint Messié. Mert páran biztos találnak vmi "kiskaput".
Mangala,Benatija,Varane,Masi,Depayvisca el barca írta:könyörgöm, fel ne tegyétek megint a ki a jobb című lemezt.
Giga méretű vita szagot érzekvisca el barca írta:könyörgöm, fel ne tegyétek megint a ki a jobb című lemezt.