Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert Mourinho az első évében nem kapott egy ötöst az első klasszikusán? Van Gaal is egyből összepattintotta a MU-t... Sajnos a korábbi éra húzóemberein nem látszik, hogy mindenüket kiteszik a pályára. Busquets, Pique, Messi, Alves is csak árnyéka önmagának Xavi megöregedett, Iniestának egy jó meccsre jut egy rossz, Pedro az Pedro, de kitenni mégsem lehet mindenkit.csababarca írta:Minek zavarnák.el? Akkor mi lenne? Semmi, odatennének megint egy bábot, valami házon belülit...mess2009 írta:ez a csapat kifújt mielőtt össze állt volna. ha nem zavarják el ezt a középszerű sikertelen edzőt vége a szezonunknak.
ebből az emberből soha nem lesz sikeres tréner - egyszerűen alkalmatlan.
Addig itt semmi nem lesz amíg nem jön egy nagybetűs edző.
Realt is egy Mourinho kaliber tudta helyretenni, Ancelotti meg tökéletesíteni,előtte a nonamekkel szenvedtek,mint mi is most.
Nem véletlen vannak csúcsedzők,meg a maradék futottak még kategoriasok...
Pont azon gondolkoztam a meccs alatt (még a gól előtt), hogy ha igazán nagy változást szerettünk volna idén, akkor le kellett volna cserélni őket. Nem vagyok hater, nem feltétlen velük van a legnagyobb problémám, de Alves rengeteg labdát kap, amelyeket rendre bead természetesen sikertelenül, védekezés van mikor megy, van mikor nem, oké.Sanama írta:Mondjuk hozzáteszem, hogy az Alves-Busquets duó azért szép kabarét nyomott le a gól előtt. Nem tudom mi kell még ahhoz, hogy ne legyenek stabil kezdők.
Teljes mértékben igazad van.csababarca írta:Minek zavarnák.el? Akkor mi lenne? Semmi, odatennének megint egy bábot, valami házon belülit...mess2009 írta:ez a csapat kifújt mielőtt össze állt volna. ha nem zavarják el ezt a középszerű sikertelen edzőt vége a szezonunknak.
Addig itt semmi nem lesz amíg nem jön egy nagybetűs edző.
Realt is egy Mourinho kaliber tudta helyretenni, Ancelotti meg tökéletesíteni,előtte a nonamekkel szenvedtek,mint mi is most.
Nem véletlen vannak csúcsedzők,meg a maradék futottak még kategoriasok...
Minek zavarnák.el? Akkor mi lenne? Semmi, odatennének megint egy bábot, valami házon belülit...mess2009 írta:ez a csapat kifújt mielőtt össze állt volna. ha nem zavarják el ezt a középszerű sikertelen edzőt vége a szezonunknak.
Ja, más éltrénerek befutnának a pályára és belőnék a csapat helyett a ziccereket. Teljesen alkalmatlan..mess2009 írta:ez a csapat kifújt mielőtt össze állt volna. ha nem zavarják el ezt a középszerű sikertelen edzőt vége a szezonunknak.
Na most mi a véleményed az 1-0ról, mint opció?shutterisland írta:ez valami elképesztő vereség volt, szavakat sem találok.
sok-sok helyzet, több tiszta ziccer, 4 kapufa, és akkor az ellenfél rúg egy habi gólt kapuskirúgásból lecsorgó labdából.
nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek.
4-0 helyett 0-1, egyszerűen röhej.
Szerintem is alkalmatlan....., inkább a pályán kellett volna lennie, ő állítom berúgott volna kettőt ha ő van Messi mezben. Lehet csűrni-csavarni, a RM elleninél elszámolt pár dolgot, de ma mégis mi is volt a fő bűne? Gondolom XY kellett volna játszani, mert ők berúgták volna. Valóban alkalmatlan jósnak....mess2009 írta:ez a csapat kifújt mielőtt össze állt volna. ha nem zavarják el ezt a középszerű sikertelen edzőt vége a szezonunknak.
Nem ilyen drasztikusan, de kb ez volt nekem is a mondandóm lényege. Vissza kell szerezni az első helyet és ennyi.albicelesteX írta:Ha ma esetleg kitömjük a Celtát azzal jobb lesz nekünk?
Miért, te nem azért nézel meccset, mert jó látni, ahogy nyer a csapat?albicelesteX írta:Ha ma esetleg kitömjük a Celtát azzal jobb lesz nekünk?
Igen, sokkal, nekem legalábbis biztos.albicelesteX írta:Ha ma esetleg kitömjük a Celtát azzal jobb lesz nekünk?
Perfect - legalábbis az utazókerethez képest. Bartra esetleg elfért volna, de jó ez így is, ő majd jöhet a második félidőben..visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar