Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz, mert ahhoz olyan középpálya kellene, pontosabban szemléletbeli változás. Nem lassítok vissza, hanem direktbe indítom a csatárt, vagy szélsőt.palesz77 írta:Csak mi nem próbáltuk meg végigvezetni a kontrákat..Normandia írta:Végig azt éreztem, hogy egy kontrából gólt fogunk lőni, mert végre azt játszottuk, amit ilyenkor kell, amivel a Real is megvert bennünket.
Csak mi nem próbáltuk meg végigvezetni a kontrákat..Normandia írta:Végig azt éreztem, hogy egy kontrából gólt fogunk lőni, mert végre azt játszottuk, amit ilyenkor kell, amivel a Real is megvert bennünket.
Hát remélem nem csak ennyit..Szuszimester írta:Gyerünk fiúk, cáfoljatok rám, és mutassátok meg, hogy mit várhatunk tőletek idén!
De amúgy ez a vicc komolyan, hogy őt még pihentetni se pihenteti Lucho.. Nem bírom ép ésszel felfogni ezt a helyzetet.MessiNeymarSuarez írta:Arról nem is beszélve, hogy azért Alvesnek is kéne pihennie....:S
Arról nem is beszélve, hogy azért Alvesnek is kéne pihennie....:Sdefender3 írta:Ezzel végképp bebizonyosodott, h LE nem számol Montoyával. Csak azt nem értem, h akkor miért nem mondta a vezetőknek, h el lehet adni.bence-barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Bartra Mascherano Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar
Barça substitutes v Ajax: C.Bravo, Piqué, Pedro, Rafinha, Douglas, Adriano & Munir.
No places for Masip or Montoya.
Ebben a felállásban van 5 védekezőbb játékos (Bartra, Masch, Busquets, Rakitic, Alba, mert visszaér) a többiek nem arról híresek, h mennyire jól védekeznek. Talán nem lesz gond belőle.
Most reménykedjünk abban, h Douglas nem játszik, mert szerintem ő még a mostani Alvesnél is gyengébb és nagy esélyt látok arra, h ő is egy lesz a bukta igazolásaink közül.
Ezzel végképp bebizonyosodott, h LE nem számol Montoyával. Csak azt nem értem, h akkor miért nem mondta a vezetőknek, h el lehet adni.bence-barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Bartra Mascherano Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar
Barça substitutes v Ajax: C.Bravo, Piqué, Pedro, Rafinha, Douglas, Adriano & Munir.
Lucho, hogy az a jó büdös..bence-barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Bartra Mascherano Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar
Az amúgy igen jó statisztika, megnéztem, eddig szerelt 33-at, csak azt hagyják ki belőle, hogy a 69 lehetőségből, magyarul 36-szor cserébe meg otthagyták. És ezek mellé meg még jön a számtalan szitu, amikor oda se ért, hogy szereljen..danianevem írta:Alves meg fix pont. Igazából most kezdenek értelmet nyerni a Farkas Norbi által "ismertetett" barcás statisztikák. Addig csűrik-csavarják, amíg ki nem hozzák, hogy Daninak létjogosultsága van a kezdőben.
Kroos nem jobb ebben Rakiticnél, Modric meg Rafinhanál. Vagy ha egész csapatra gondolsz, akkor igaz - bár nem sokkal..Bob_Marley írta:Csak ők sokkal fizikálisabbak főleg a német.
Érdekes ez... 3 éve ő vt a legjobb kp azon a poszton a csapatban, aztán elkezdett gyengülni tavaly kifejezetten rossz vt, most meg megint jó... állandósíthatná ezt a formáját!Bob_Marley írta: Mascherano lenne nálunk jó, csak őt meg vétek kivenni hátulról, mikor a legjobb emberünk ott.