Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hiszem, hogy az MSN-el kellene harcolnia a kezdőtagságért.palesz77 írta: Aztán majd meglátjuk, de nem csodálkoznék, ha nem Messiékkel harcolna majd jövőre a kezdőtagságért..
Nem hiszem, hogy nekifutás nélkül átugrana Munir, Sandro és Samper feje fölött. 2015 januárjától vagy nyarától ők is az A-hoz kerülnek. Hogy aztán közülük kit adnak kölcsön, az egy másik kérdés.Gareth Tello írta:Végre, végre, végre. A RAC1 szerint a szerződésben az is benne van, hogy Adama 2015 nyarán felkerül a nagycsapatba. Érdekes. Mondjuk én személy szerint előbb kölcsönadnám egy spanyol első osztályú csapatnak, aztán utána mehet a móka: http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=5s310" target="_blank (Nem saját "gyártmány".)Erxy írta:2018.
És én ezzel tejesen egyetértek! Szerintem Lucho is ezen a poszton számol vele amúgy. Elég csak az Espanyol elleni meccsre gondolni, vagy az utána levő nyilatkozatát elolvasni:Chino írta:Ha jövőre felkerül én Alves helyén tudnám elképzelni. És ez nem vicc.
Inkább valahogy így tudom elképzelni.Gareth Tello írta: http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=5s310" target="_blank (Nem saját "gyártmány".)
hát igen, a másodosztályba rendszerint hárman-négyek vannak a hátán (elférnek rajtaGareth Tello írta:Adamát valószínűleg legalább hárman fogják majd szinte folyamatosan, ahogyan most a B-ben, csak itt nem Dongou meg Cámara lesz mellette, hanem három világklasszis támadó. The storm is coming.
Ezzel abszolút egyetértek, szerintem is simán megugorná a szintet, csak attól félek kicsit, hogy nem kapna elég lehetőséget a nagy hármas mellett, igazából csak emiatt lenne talán jobb opció egy kölcsön.Erxy írta:szerintem Adama van akkora tehetség, hogy egyből megugorja a szintet, ráadásul a magatartásával sincsenek bajok.
hosszú idő után ez a legjobb hír ami kijön a klubtól, örülök ennek most nagyon.
szerintem Adama van akkora tehetség, hogy egyből megugorja a szintet, ráadásul a magatartásával sincsenek bajok.Gareth Tello írta:Mondjuk én személy szerint előbb kölcsönadnám egy spanyol első osztályú csapatnak, aztán utána mehet a móka:
Végre, végre, végre. A RAC1 szerint a szerződésben az is benne van, hogy Adama 2015 nyarán felkerül a nagycsapatba. Érdekes. Mondjuk én személy szerint előbb kölcsönadnám egy spanyol első osztályú csapatnak, aztán utána mehet a móka: http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=5s310" target="_blank (Nem saját "gyártmány".)Erxy írta:2018.
palesz77 írta:Barcelona B winger Adama (18) is expected to renew his contract with Barcelona tomorrow afternoon. [l'esportiu]
palesz77 írta:Barcelona B winger Adama (18) is expected to renew his contract with Barcelona tomorrow afternoon. [l'esportiu]
Én nézegettem, nekem úgy tűnt, hogy Munir kb irányító volt, Sandro-Dongou-Adama meg a csatársor, de Adama sokszor visszalépett. Az utolsó 20 percet láttam csak amúgy sajnos, meg közbe 1-2 helyzetet - Ié-nek volt egy szólója ami után kapufát lőttGareth Tello írta:Látom, hogy Sandro, Munir és Dongou is kezdő...Milyen felállásban nyomják a kicsik? Mert ezt a három embert szinte lehetetlen beletuszkolni a klasszikus 4-3-3-ba, pláne, hogy Adama is ott van a kezdőben.
([auto_cenzúra] a netem, nem tudok streamelni, ezért kérdezem.)
Látom, hogy Sandro, Munir és Dongou is kezdő...egoland írta:akit érdekel a kicsik meccse 26 perc 0-0
http://www.rojadirecta.me/goto/www.lfp. ... o/laligatv" target="_blank
Munir dologban egyetértek, kár, hogy volt mellette egy másik fiatal, aki méltatlanul nem kapta meg helyette a lehetőséget, de még helyre lehet hozni!palesz77 írta:Munir El Haddadi, who has been with the first team since pre-season, could on Saturday play his first Barcelona B game of the season. [md]
Gondolom csak a válogatott szünet miatt megy vissza a kicsikhez a hétvégére, de jó lenne, ha Lucho az Almeria elleni meccs után belátná, hogy így semmi haszna a srácnak a keretben. Amikor esetleg játszana totál formán kívül van, a fejlődésben is megrekedhet emiatt simán.. Remélem visszatér a kicsikhez erre a szezonra legalább - úgyse.
Denis Suarez and Deulofeu, on loan at Sevilla, can play against Barcelona. There's no clause in their contracts fordidding it. #fcblive [md]
Ennek meg örülök, remélem mindketten játszani fognak. Kíváncsian várom, hogy hogy teljesítenek majd, biztos nagy lesz a bizonyítási vágy mindkettejükben - csak nehogy megverjenek minket..![]()
Barcelona have invited Stromsgodset midfielder Martin Odegaard (16) to visit the academy and could already have made him an offer. [marca]
Megmondom őszintén én még sosem hallottam a srácról, de akit érdekel, annak itt egy videó róla.
Erxy írta:There have been new talks on the renewal of Barcelona B winger Adama (18) today. Deal could be announced soon. [rac1]
78 - Adama Traoré has completed 78 dribbles in the Segunda this season, at least 49 more than any other player. Mach.