palesz77 írta:
Mondjuk az relatív, hogy az az 1 is jó volt-e, mert az is hosszú volt, csak a túloldalon valaki összeszedte, ezért írták be jónak..

Szóval igazából ha úgy nézzük egyik beadásából se lett érdemben semmi. De amúgy kicsit javult a helyzet, a Villarreal ellen pl 18 beadása volt, most már legalább kevesebbszer próbálkozik.

Amúgy az a szomorú, hogy Alba se sokkal jobb, neki az utóbbi 4 meccsén 10-ből 1 sikerült.
Ezek a statisztikák tényleg nagyon becsapósak, talán ezek a legkevésbé mérvadóak. A pozitívak többsége is olyan, hogy ellövi Kenyába, aztán a túloldalon Alba vagy Neymar begyűjti.
Albat én nem akarom védeni, de nála is pont olyan értelmetlen a statisztika, mint Alvesnél. Albanak lehet, hogy sok rosszat írnak be, de az övéi azért többségében veszélyesek. Azok a lapos/félmagas labdák azért rejtenek magukban lehetőségeket. Nem egyszer voltak ilyenek, amik éppen hogy elsuhantak a támadók lábai előtt vagy a védők kivágják szögletre. Ezt nyilván rossznak írják be.
palesz77 írta:A tegnapi rossz játékához hozzátartozik amúgy Messi enerváltsága is, érdemi segítséget nem jelentett Leo neki a szélen, egyedül meg nehéz.. Douglast is pont ezért gyalázta mindenki a meccse után, de egy jobbhátvédtől nem lehet elvárni, hogy egyedül megoldja az egész jobboldalt. Úgyhogy ha KingLeo most a rekordok után átmegy ilyen beleszarok hozzáállásba, akkor a jobboldalunkat kb el is felejthetjük..
Lehet, hogy Messi enerváltabb volt, de ezt max. támadásban lehet ráfogni. Amellett én nem enerváltságot, vagy belesz@rok mentalitást láttam Leotól, hanem keveset vállalt, mintha félt volna. Nem védeni akarom, de sokszor lövőhelyzetben volt, de nem vállalta el, hanem továbbtette, ezt nem nagyon értettem.
lvesre visszatérve, engem nem is zavar, hogy nem tud beadni vagy nem csinál 1 vs 1-et, fantáziátlan, hanem, hogy rendre az ő oldaláról veszélyeztet minden csapat. Ez pedig nem lehet véletlen. Rodrigo is folyamatosan vagy megetette vagy (ez volt többször) a helyén teljesen szabadon mászkálhatott, Piqué meg húzódhatott ki. Szerencse hogy Masch vissza tudott érni középre, megakadályozva a létszámfölényt.
Ez megbocsáthatatlan egy olyan csapatban akik ellen 80%-ban kontrára játszanak.