én ott tartok, hogy ennél sokkal rosszabb sem lehetvisca el barca írta:nézem a transfermakton a jobb bekk piacot, nincs túl sok alternatíva

én ott tartok, hogy ennél sokkal rosszabb sem lehetvisca el barca írta:nézem a transfermakton a jobb bekk piacot, nincs túl sok alternatíva
Huesca ellen úgyse játszott volna. Douglas kapja meg megint azt a meccset remélem, szokja csak a dolgokat, róla nem fogunk 5 gólt kapni otthon, szóval veszíteni való nincs - mondjuk egy 3 védős rendszer Adamaval a jobboson még jobb lenne.Normandia írta:Itt a "jó hír" uraimmár akinek az
![]()
Daniel Alves a Getafe elleni tegnapi bajnoki 79. percében sérült meg, A Barcelona hivatalos orvosi nyilatkozata szerint a brazil védőnek izomhúzódása van, ami miatt a Huesca elleni Copa del Rey meccset mindenképpen kihagyja, az pedig, hogy a Córdoba ellen ott lehet-e még erősen kérdéses.
Jobbulást Dani!
Mivel egyenlőre ugye elvagyunk tiltva az átigazolásoktól így ha elmegy Montoya és Alves akkor ugye csak Douglas marad és akkor kell majd még egy jobbhátvéd aki csak a B-ből jöhet. Én nem írtam le Douglast meg kell adni neki az esélyt és ha beválik akkor Zubi lesz a szupersztárChino írta:A B-ből nem nagyon fog jönni senki. Legalábbis rohadtul remélem. Az, hogy itt Adamaról filózgattumnk, hogy meg lehetne próbálni más dolog. Douglast amúgy nem értem miért írja le mindenki ennyire. Nem játszott olyan rosszul. Mindenki azt az egy hibáját emeli ki. Látszott, hogy iszonyatosan lámpalázas. Hatalmas nyomást helyeznek/helyeztek rá, ráadásul most jött át Európába eddig játszott másfél meccset.Alfa írta: Azt mondtam , hogy menjen el de így , hogy Montoya szinte biztos , hogy elmegy lehet nem is lenne akkora hülyeség a maradása . Azért egy Douglas és egy B-ből felhozott játékossal elég karcsú lenne a jobb oldalunk
Piqué vagy Busquets hogy kezdtek itt! Mindenki zavarta volna őket el, aztán meghatározó alakjai voltak annak az érának.
A B-ből nem nagyon fog jönni senki. Legalábbis rohadtul remélem. Az, hogy itt Adamaról filózgattumnk, hogy meg lehetne próbálni más dolog. Douglast amúgy nem értem miért írja le mindenki ennyire. Nem játszott olyan rosszul. Mindenki azt az egy hibáját emeli ki. Látszott, hogy iszonyatosan lámpalázas. Hatalmas nyomást helyeznek/helyeztek rá, ráadásul most jött át Európába eddig játszott másfél meccset.Alfa írta: Azt mondtam , hogy menjen el de így , hogy Montoya szinte biztos , hogy elmegy lehet nem is lenne akkora hülyeség a maradása . Azért egy Douglas és egy B-ből felhozott játékossal elég karcsú lenne a jobb oldalunk
Max akkor ha 5 milliónál nem keres többet 1 centtel se. Ahhoz képest amennyit keres az egyik legkevesebbet nyújtjaAlfa írta: Azt mondtam , hogy menjen el de így , hogy Montoya szinte biztos , hogy elmegy lehet nem is lenne akkora hülyeség a maradása . Azért egy Douglas és egy B-ből felhozott játékossal elég karcsú lenne a jobb oldalunk
Azt mondtam , hogy menjen el de így , hogy Montoya szinte biztos , hogy elmegy lehet nem is lenne akkora hülyeség a maradása . Azért egy Douglas és egy B-ből felhozott játékossal elég karcsú lenne a jobb oldalunkMessiNeymarSuarez írta:"Ha a CAS fenntartja az eltiltást, a Barcelona hosszabbítani fog Dani Alvessel. A játékos további két évig írna alá, a klub az egyéves szerződést preferálja. Jobbhátvédünk iránt a Manchester United, a Bayern München és a Juventus érdeklődik. [as]"
Amúgy kövezzetek meg, de lehet jót tenne neki egy kis jegelés, és ha kikerülne a biztos kezdőből.
Sergi Robi még a csúcson van sőt ennél még lesz jobb ishank1ee írta:Ha a játékosaink a csúcson hagyták volna abba, most nem lenne ember a keretben.palesz77 írta:Egy kis nosztalgiázás, hogy azért a jóra is emlékezzünk vele kapcsolatban:
Gólpasszai (ideieket leszámítva)
Góljai
Lassan ott tartok, hogy a jóra nem is emlékszem vele kapcsolatban, annyira felidegesít sokszor idén, pedig mekkora kincs volt ő anno nekünk.. Kár, hogy nem a csúcson hagyta abba.
Szomorú..És hogy megy az idő..palesz77 írta:Egy kis nosztalgiázás, hogy azért a jóra is emlékezzünk vele kapcsolatban:
Góljai
Lassan ott tartok, hogy a jóra nem is emlékszem vele kapcsolatban, annyira felidegesít sokszor idén, pedig mekkora kincs volt ő anno nekünk.. Kár, hogy nem a csúcson hagyta abba.
Ha a játékosaink a csúcson hagyták volna abba, most nem lenne ember a keretben.palesz77 írta:Egy kis nosztalgiázás, hogy azért a jóra is emlékezzünk vele kapcsolatban:
Góljai
Ezek a statisztikák tényleg nagyon becsapósak, talán ezek a legkevésbé mérvadóak. A pozitívak többsége is olyan, hogy ellövi Kenyába, aztán a túloldalon Alba vagy Neymar begyűjti.palesz77 írta: Mondjuk az relatív, hogy az az 1 is jó volt-e, mert az is hosszú volt, csak a túloldalon valaki összeszedte, ezért írták be jónak..Szóval igazából ha úgy nézzük egyik beadásából se lett érdemben semmi. De amúgy kicsit javult a helyzet, a Villarreal ellen pl 18 beadása volt, most már legalább kevesebbszer próbálkozik.
Amúgy az a szomorú, hogy Alba se sokkal jobb, neki az utóbbi 4 meccsén 10-ből 1 sikerült.
Lehet, hogy Messi enerváltabb volt, de ezt max. támadásban lehet ráfogni. Amellett én nem enerváltságot, vagy belesz@rok mentalitást láttam Leotól, hanem keveset vállalt, mintha félt volna. Nem védeni akarom, de sokszor lövőhelyzetben volt, de nem vállalta el, hanem továbbtette, ezt nem nagyon értettem.palesz77 írta:A tegnapi rossz játékához hozzátartozik amúgy Messi enerváltsága is, érdemi segítséget nem jelentett Leo neki a szélen, egyedül meg nehéz.. Douglast is pont ezért gyalázta mindenki a meccse után, de egy jobbhátvédtől nem lehet elvárni, hogy egyedül megoldja az egész jobboldalt. Úgyhogy ha KingLeo most a rekordok után átmegy ilyen beleszarok hozzáállásba, akkor a jobboldalunkat kb el is felejthetjük..
Mondjuk az relatív, hogy az az 1 is jó volt-e, mert az is hosszú volt, csak a túloldalon valaki összeszedte, ezért írták be jónak..danianevem írta:Alves a nagy számok törvényének élő megcáfolása. Beadásai:
Real ellen
Celta ellen
Sevilla ellen
Valencia ellen
A fentiek a legutóbbi négy meccsének beadásai. Számszerűsítve: 21 beadásából 1 volt jó...
Ez engem is rohadtul idegesített, és a PSG ellen is csinált ilyet, csak akkor utána gól is lett a szabálytalanságából..Subinho írta:Tegnap volt legalább 2 alkalommal, hogy Alves lassú, körülményes volt, utolérték, elvették tőle a lasztit, ő meg megállt és elkezdett reklamálni... csak azt nem értem miért...![]()
Komolyan egyre nagyobb vicc a gyerek....
Ezzel meg teljesen egyetértek, állítom Douglas nem sokkal lenne rosszabb támadásban ha folyamatosan játszott volna, mint jelenleg Dani, a sebességének köszönhetően meg könnyebben visszazárna. Montoyaval taktikától függően eloszthatnák a perceket, de hát ez csak egy szebb világban működhetne sajnos úgy látszik..BarcaGeri777 írta:...