Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://lineupbuilder.com/?sk=5fx24 én valami ilyesmit láttam nagyvonalakbandanianevem írta:Megvoltam győződve, hogy marad a 4-3-3, csak Alves-Pedro cserével. Hát rám cáfolt LE. Igazából nem is tudom pontosan meghatározni, leginkább 3-5-1-1-szerű volt a hadrend, mindenesetre húzott egy merészet, ezúttal bejött.
Viszont a jelenlegi kerettel nem vagyok bizakodó, a középpályán kellene egy "vérátömlesztés", hogy hosszú távon jól működhessen ez a taktika, bár lehet, hogy csak egy-egy ilyen rangadóra tartogatja. Nem tudom, majd idővel elválik. Megszokni megtudnám.
Nyilván ezt én is tudom, mint írtam is, azon volt a hangsúly, hogy ha egy nagyobb edzővel tartana ott a csapat, mint most - vagy akár gyengébbek lennénk kicsit -, akkor kevesebb lenne az edzőváltást követelő hang szerintem.. De mivel mindenki leragadt Van Gaalnál, asszem nem sikerült jól kifejeznem magam..crixus írta:Viszont abban nem vagyok biztos, hogy ezzel a csapattal is ugyanúgy állna, mint a United-del. Sőt. Ezt kár feltételezni is.
A húzásoktól meg én is tartok, félek, hogy Bartra lesz a jobbhátvéd..crixus írta:Kíváncsi leszek a mai meccsre, de nem várok sok jót tőle, Lucho húzásai miatt sem.
Ez az, köszi!danianevem írta: Most ugye viccelsz?Moyes!
Most ugye viccelsz?palesz77 írta:Tavaly se volt nekik jobb keretük, mégis folyton kikezdték az akkori edzőt - nem ugrik be a neve, de idegesítő-...
Én sem örültem volna neki, de azért az első korszakát nem nevezném leszereplésnek. 2 bajnoki cím, meg egy spanyol kupa 3 év alatt nem olyan tragikus. Voltak ennél rosszabb korszakok is. Akkor még nagyon kicsi voltamcrixus írta:A holland leszerepelt már a Barca-val nem egyszer, én nem szeretném újra itt látni.
A holland leszerepelt már a Barca-val nem egyszer, én nem szeretném újra itt látni.palesz77 írta: Én meg azon gondolkoztam mostanában, hogy vajon a fórumon milyen lenne a hangulat edző kérdésben - mert most elég gyászos -, ha Van Gaal jött volna, aki ugye felkapott istencsászár volt a VB után, és ugyan annyi pontunk lenne, mint neki a MU-val van most - lenne 3 vereségünk és 4 döntetlenünk magyarul.. Vele vajon türelmesebbek lennének az emberek csak mert nagy név?
Az lehet, hogy nincs könnyű dolga a keret miatt, de ő fizetett ki 50 milliót Shawkra, meg Herrerakra.. Tavaly se volt nekik jobb keretük, mégis folyton kikezdték az akkori edzőt - nem ugrik be a neve, de idegesítővisca el barca írta:azért fanhálnak nincs könnyű dolga a mu-ban, a keret 70%-a (védők+kp) kutyaütő. ilyen blackett félékkel mi is ott lennék a rayo mögött valahol.. herrera, blind, rojo nem klasszis egyik sem. kiegészitő embereknek jól lennének, vagy 1-2 mindig elbírna a kezdő, de ilyenekből 6-7 folyamatosan játszik.
Hát... szerintem most már az általános vélekedés ez lenne: "én megmondtam már nyáron, h nem ő kell nekünk ide. Egyszerűen nem ez a stílus, nem tud mit kezdeni a srácokkal. Egy LE (palesz77 írta: Én meg azon gondolkoztam mostanában, hogy vajon a fórumon milyen lenne a hangulat edző kérdésben - mert most elég gyászos -, ha Van Gaal jött volna, aki ugye felkapott istencsászár volt a VB után, és ugyan annyi pontunk lenne, mint neki a MU-val van most - lenne 3 vereségünk és 4 döntetlenünk magyarul.. Vele vajon türelmesebbek lennének az emberek annak ellenére is, mert nagy név?
Mondjuk én a csatárok közül senkit nem hoznék le igazából a meccsek többségében, de ez részlet kérdés. Én se értem amúgy, hogy miért ők a standard cseréi, gondolom ők vannak a csapaton belüli hierarchia alján - lévén most jöttek -, ezért nem is nagyon szólnak, ha le kell jönniük..visca el barca írta:éjszaka azon gondolkodtam () h szerintetek miért cseréli le MINDEN meccsen a 60. percben rakiticet meg suarezt? rakitic mint a gép pörög nonstop, sztem soha nem fárad el, suarez meg pihent majd 4 hónapot, és szemmel láthatólag jobb fizikálisan mint a gizda neymar
Messi valósággal fenyegeti LE-t, h kapja le mihamarabb az urut mert elveszi előle a teret. Sőt, ő van hatással Rakiticre is, mivel ő csak a Xavi-Ini kpval tud jól játszani, ezért kötelezi, h cseréljék le őt is és érkezzen Xavi helyette.visca el barca írta:éjszaka azon gondolkodtam () h szerintetek miért cseréli le MINDEN meccsen a 60. percben rakiticet meg suarezt? rakitic mint a gép pörög nonstop, sztem soha nem fárad el, suarez meg pihent majd 4 hónapot, és szemmel láthatólag jobb fizikálisan mint a gizda neymar
Részben pont az volt a baj Ibra esetében, hogy Messi is inkább középen játszott volna, aztán végül oda is került. Suárez esetében is azért még várnak pár meccsig. A Valencia ellen jobb szélen kezdett ugyan, de egy fél óra játék után már jóval inkább középen mozgott Leo. Nem lennék meglepve ha idővel LE visszatérne a Neymar, Messi, Suárez koncepcióhoz, ahol a két szélső inkább középen mozog.Chino írta:Messi posztját megváltoztatta, mert jött egy olyan játékos, aki jobban érzi magát középen. Lehetett itt Ibra, Villa nem volt ilyen.
Egy szurkoló megpróbálta leköpni Enriquet, de célt tévesztett.Chino írta:Ez a köpködős-dolog mi volt amúgy? Mikor történt? Valami szurkoló volt?
Mourinho csak azért elutazott, hogy LE-t is megtámadhassa végre....Ez a köpködős-dolog mi volt amúgy? Mikor történt? Valami szurkoló volt?
Ez minden edzőnknél így volt. Még Pep-nél is. Erről a műtekintélyről meg annyit, hogy ő volt az első, aki például Piquét felrakta a lelátóra, meg a padra nevelési célzattal. Guardiola nyomatta, hogy Piqué meg Cesc nem kell neki, mert fegyelmezetlenek stb. ennek ellenére kirobbanthatatlan volt.(arról nem beszélve, hogy a teljesítménye sem volt mindig toppon, és még finom voltam, ennyit a "szent tehénségről") Pedig neki volt tekintélye az öltözőben. Legalábbis ez az általános vélemény.Feast4 írta:Amúgy kiváncsi volnék, ha eddig vesszük a szezont és öt gondolatban össze kéne foglalni amit eddig csinált mi a élemény?
3., Vannak kirobbanthatatlan játékosok van aki sokszor fegyelmezetlen én nagyon úgy látom műtekintélye van csak.
Ezt azért én nem jelenteném ki. Guardiola óta most játszunk legtöbbet pl 3-4-3-ban. És nem is csak az egyik szélső védő feltolásával, hanem mindkettővel és Busi lép vissza a védelembe.Feast4 írta:4., Kifejezetten szájhősnek érzem azt a kijelentést, hogy akár taktikát is vált ha kell, 4-3-3tól nem mer vagy nem tud elszakadni.
1. Első edzőnk Pep óta, aki komolyan próbál változtatni is a játékonFeast4 írta:Amúgy kiváncsi volnék, ha eddig vesszük a szezont és öt gondolatban össze kéne foglalni amit eddig csinált mi a élemény?
persze, csak nem a malaga elleni idegenbeli meccsen, hanem otthon, mondjuk egy granada szintu csapat ellen.Chino írta:Ezt nem értem. Teljesen logikus lépés volt akkor kipróbálni Douglast.visca el barca írta:malaga ellen douglas - bukta
Szerintem tegnap indokolt volt a két szűrő, és nem értem, hogy ez a meccs miért volt majdnem bukta. A Valencia otthon a Bilbaót kivéve mindenkinek legalább 3 gólt rúgott (köztük az Atl. Madridnak is), tegnap kb. 2 kidolgozott helyzetükre emlékszem, az egyiknél Busi adta el a labdát, a másiknál Masch csúszott el és lett lövőhelyzet. A középpályánk és persze a védelem sikeresen kontroll alatt tartotta a hazaiak támadásait, így én inkább jó húzásnak láttam a tegnapi felállást.visca el barca írta: valencia ellen két szűrő - majdnem bukta
Ezt nem értem. Teljesen logikus lépés volt akkor kipróbálni Douglast. Ezt miért kell Luchora verni. Egy közepes csapat ellen játszottunk, az új játékost miért nem próbálhatta ki?!visca el barca írta:én is remélem h elfelejti ezt az idióta hülyeségét h fontos meccsek előtt áll neki kísérletezgetni...
malaga ellen douglas - bukta
real ellen maty balszél - bukta
valencia ellen két szűrő - majdnem bukta
értem én h egy granada ellene nem lehet a két szűrő játékot gyakorolni, de akkor is...
Mondjuk volt már jó is:visca el barca írta:én is remélem h elfelejti ezt az idióta hülyeségét h fontos meccsek előtt áll neki kísérletezgetni...
malaga ellen douglas - bukta
real ellen maty balszél - bukta
valencia ellen két szűrő - majdnem bukta
értem én h egy granada ellene nem lehet a két szűrő játékot gyakorolni, de akkor is...