Bob_Marley írta:Én meg baromi ellenzem ezt az egészet. Balotellinek tudjuk mennyi esze van, lehet viccesnek szánta csak nem volt az.
Én követtem régen a régi, MarioBaloltellis twitterét, ott minden nap 3-szor kigúnyult kifejezetten valakit, ez viszont csak egy ártatlan tréfának tűnik, ráadásul neki is SuperMario a beceneve, mint a képen jellemzett figurának (imádtam a játékot egyébként). Ezegyszer szerintem nem akart megsérteni senkit, mégis most támadják be.

Nevetséges az egész egyébként, már leírni és kimondani se lehet azt, hogy zsidó meg cigány, pedig csak népcsoportokról van szó... Én ezt ellenzem baromira. Megjegyzem, volt cigány osztálytársam aki DOLGOZOTT SULI MELLETT, PEDIG 15 ÉVESEN MÁR APA VOLT, illetve van egy ismerősöm, aki szintén full az származását tekintve (mindkettő Lakatos egyébként, csak a rend kedvéért

), mégis azt mondja, ő nem cigány. Mondom neki, nem az a lényeg, nem szégyen az... Erre ő: Nem mondom azt, hogy cigány vagyok, mert a cigányok rossz emberek, én nem vagyok olyan. És egyébként tényleg nem olyan.
Na ez az, amin el kell gondolkodni, nem azon, hogy leírja valaki, hogy feka, zsidó, meg cigány. Szvsz.
A különböző népcsoportok keveredéséről pedig az a véleményem, hogy nem kifejezetten jó ötlet, mivel alapvetően teljesen mások vagyunk, hiába mind az emberi faj képviselőihez tartozunk.